Close
Faqja 97 prej 130 FillimFillim ... 47879596979899107 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 961 deri 970 prej 1300
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    jo jo ti je genjeshtare sepse profetet as qe kane ofenduar figurat komtare por as besimtaret nuk kane ofenduar figurat kombtare mirepo besimtaret i qmojne figurat kombtare me shum se qdo kush tjeter e kete po e thue ti vetem e vetem ta mbulosh turpin qe e ke shpreh me heret dhe qendrimin tende ndaj kombit ta kesh te qarte kete
    Si Kurani ashtu edhe Muhamedi ofendon figurat kombtare. P.sh. Kastriotin. I cili luftoi per mosndotjen e trojeve shqiptare me cdo forme te kultures osmane. Pasi qe Islami eshte forme e kltures osmane, luftoi edhe Islamin. Islami e sheh si armik cfaredo njeri, i cili lufton perhapjen e Islamit. Pavaresisht se a e lufton njeriu Islamin ne prag te deres se tij apo diku tjeter. Sipas Kuranin as nuk ke te drejte te mbrohesh nda infektimi me Islam. Perpos Kastriotit Islami ofendon Kushtetuten Shqiptare. E quan Kushtetute kafiresh. Predikon kunder saj. Cdo gje kombtare ofendon e sulmon Islami, si Kurani ashtu edhe Muhamedi.

Tash pra e din cfare vlerash e shenjtesirash kombtare sulmon Islami. Tash pra e din perse une sulmoj te gjitha shenjtesirat islame. Te drejten per kete gje e marr nga poaty nga e merr Islami kur sulmon shenjtesirat tona kombtare.

*

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    po ti ke kaq kapacitet mendor edhe beso qe une jam duke rene ne nivelin tende duke u marr me ty ncnnc
    ...hahahahahahahaa.....ti je ne nje nivel te paarritshem...o hoxhe efendi......hahahhhahah

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Fisnik,

perseri nje perqeshje nga une per ty.
    Desha t'i tregoj bashkbiseduesit Jarigas se cfare "juristi" je nepermjet te ketij debati.

Pohove se fotot e Muhamedit jane te ndaluara per te parandaluar keqperdorimin e tyre si ne rastin e Krishtit (qe pikturohet here si i zi, here si i verdhe e here si i bardhe). Ja ku pohove:

Te kunderargumentova.
    Duke te thene se kjo nuk mund te jete e vertete. Per dy arsye:

E Para: Sepse Muhamedi ne kohen kur ndaloi pasjen dhe perhapjen e fotos se tij, as qe dinte se Krishti do te kete ndonjehere pikturime dhe keqperdorime te tij.

E dyta: Sikur te ishte lejuar portretizimi i Muhamedit, bota atehere do te kishte patur nje njohuri te pamohueshme mbi pamjen e Muhamedit. Kjo do kishte parandaluar pikturimin e tij ne forma te ndyrshme.

Ja ku te thash:

Kurse ja ti cfare "pergjigjesh":

Eshte kjo "replike"??
    Cilen pjese te pohimeve te mia deshe te replokosh ketu?

Hahaha juristi. Me t'bo bashke me 500 jurista si ti e mi ly buken me ju. E sheh se nuk te ndihmon te genjesh per profesionin tend. Njerez si une te cerojne, ta shohin skeletin.

*
    O "jurist" ooo!!

Dil more ketu, mos u fsheh neper ofendime ne reputacione.
    Dil se i thua vetit jurist. Dil te te mesoj si te jesh burre dinjitoz. Jo nenshtrak turk. Morri i mektebeve.

*

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Lere se do te jete duke studiuar pergjigjet me kuran......

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Serioziteti i yt vërehet në shkrimet qe ti poston.

Nëse paske ndonji argument per ato qe thua per mua, s'je burrë nëse nuk e thua. Per ndryshe mbylle gojen dhe vazhdo me temen.
    po qfare po don argumente per qfare argumente po flet
    une te them qe ti nese ke mundesi te nderhysh ne forum per ti hjekur disa postime dhe per ti lene disa te tjera atehere kety shihet serioziteti sepse nga postimi yt me kane ardhur kinse mosseriozitet ne postimet e mia e pastaj administratori apo dikush si ju mi ka hjekur disa postime per te cilat kame sjellur argumente kunder disave ne forum e ata mi kane hjekur a nuk eshte kjo turpsi e juaja sebashku me administratorin a
    e une ti them te gjitha sepse nuk nguroj pastaj edhe sikur te mso mu lejohet edhe e drejta e postimit nuk eshte fare dert sepse une marre pjes edhe ne postime te tjera neper forume tjera por ajo qe eshte me e rendesishme qe kame shpreh deshire me marr pjes ne kete forum ishte se kame dashur qe ti tregoj disave qe po ja rrehin etes qe jane atdhetare e ne fakt po na dalin tradhtare

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    ...dhe blla blla blla me vagona...
    Pergjigju more ne pyetje. Per Allah e ke.
    A nuk po te jep gjithedije e udhezime a?
    Trego qe nuk ka vetem debila e ikanake ne klubin e tij te burrave qe quajne veten te moralshem por kane dashuri per incest. E di, behet fjale per nje oksimoron, kunderthenie ne vetveten. Por burimin e ka ne Islam.

Qino, a u nervozove qe s'ke pergjigje per kontradiktat e qarta ndermjet njeres deklarate dhe tjetres te Jezusit per sa i perket Dhjates se Vjeter, mor gabel romak? A u nervozove qe u detyrove ta mohosh Dhjaten e Vjeter, edhepse eshte pjese integrale e Bibles, mor gabel romak? A u zhgenjeve qe nuk di a ka ekzistuar Jezusi ne kohen e ndodhive te pershkruara ne Dhjaten e Vjeter dhe paradokset logjike qe mund te rrjedhin nga mohimi i ekzistences se tij, mor gabel romak?!
    Une u pergjegja, por u zhduk tema. Pyet ndonje person neutral per kete gje. U pergjegja dhe ate gjere e gjat. E sheh, situata eshte si ne koherat e lashta. Turqe e perplime turke nga shqipat e verteta perceptohen vetem pasi kane kaluar qindra mijera ne numer.

Nuk te kam faj une, gabel romak, nuk te kam faj une, mor gabel romak. Ka faj truri yt qe ka vrima me te shumta e me te medha se djathi i Zvicres, mor gabel romak.

Kur nuk je ne gjendje te japesh pergjigje ne ceshtjes qe kane te bejne me fene tende, cfare kompetenti mund te jesh ti per fene time, mor gabel romak?
    S'kam lidhje me romak une. Sepse per kulture te atyre me ha palla po aq sa me ha per kulturen e Kuranit apo Allahut.

Prandaj, ik vazhdo ta lexosh Biblen e lutu te te mos dalin kontradikta te tjera para sysh teksa lexon, mor gabel romak. Kur ta kesh kthjellur trurin pas disa vitesh te kota per ta kuptuar, urdhero lexoje Kur'anin, do te kete efekt relaksues dhe rikuperues per mendjen tende te lodhur e te kalbur, mor gabel romak.
    Mundohu sa te duash te fshehesh faktin qe Islami po ngordhe nder shqiptaret ish-muslimane. Por une jam deshmi qe ka te tille, qe deshmojne se ndoktrinimi arabo-turk nder shqiptaret eshte i afatizuar shkurt.

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 20-07-2009 më 14:38

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    SHKOZA,

nuk te pergjigjem ne asnje koment drejtuar meje, para se te me pergjigjesh ne pyetjen time. Ate me I. Qemalin.

*

i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    O shkoza me fal po ku e ke bere shkollen ti? A ke lexuar ndonjehere libra historie edhe libra shkollore? A ke lexuar ndonjehere per rilindjen shqiptare edhe detyren e saj. A ke lexuanr ndonjehere per historine e gjergj kastriot skenderbeut? A ke lexuar ndonjere per shpalljen e pavarsise se shqiperise? Keto jane fakte historike se si ka ardhur islami ne shqiperi edhe se si u asimilua islami nga shqiptaret. Apo keto nuk te duken fakte te plota ty? Nuk e kutptoj se si keni fytyre edhe vini ne forum te tregoni se islami paska ndihmuar ne mbajtjen e tradites shqiptare. Cila eshte kjo pjese e tradites qe eshte mbajtur e gjalle nga islami edhe shqiptaret e tjere jashte islamit nuk e kane mbajtur? Mos eshte festimi I pavarsise nje feste qe e paska mbajtur shqiptari ne islam e jo shqiptari jashte islamit? Apo eshte gjuha shqipe qe shqiptaret e islamit e kane mbajtur edhe te tjeret jo? Mos eshte valle islami qe ka ndikuar jo vetem ne traditen shqiptare por edhe ne gjuhen shqiptare?
    Shqiptaret nuk jane vetem ne fshatin mushtice apo ne nedonje fshat te himares ao ne ndonje zone te humbur te malesise shqiptaret jane anembane na thuaj ti se si qenkan asimiluar katoliket shqiptare edhe ortodokest shqiptare edhe ku jane asimiluar. Ca je tuj fol e shkoza ama per ate zot se po hidhni poshte tere historine shqiptare pasi ne historine shqiptare thuhet qe shqiptaret filluan te kthehen ne islam per te menjanuar taksat e larta te vena nga perandoria osmane per jo myslimanet gjithashtu per te mare ndihma nga kjo perandori. Tani ti na verteto pse kjo histori eshte gabim edhe ku e ka ndihmuar islamizmi shqiperine. Edhe gjithashtu te mos ju tallim ne ju si myslimane atehere te tere ata qe postojne budallalliqe ketu te shkruajne e te pohojne se gjergj kastrioti eshte hero kombetar I shqiptareve edhe cliroi shqiperine e mposhti perandorine osmane edhe qe gonxhe bojaxhi eshte nder I kombit shqiptar, edhe se perandoria osmane e la shqiperine mbrapa atehere ne nuk ju klasifikojme tradhetare te shqiperise

Ardi
    hej nuk eshte dert qe ti e klasifikon diken si tradhtare sepse nuk mundet dikush epitetine evet tja ngjet tjetrit pastaj vetem sa per informim valle perse Skenderbeu te thirret hero i kombit kur ai nuk i ka mbrojtur interesat e pergjithshme te popullit perse a thua valle skenderbeu luftoi vetem me turqit apo edhe me shqiptaret musliman perse nuk i merrni keto fakte por vetem e vetem llomatitni neper forum duke e ngritur skenderbeun hero e terezen a thua valle veq keta te dy i pat populli shqiptare apo perse vetem keta te dy ishin me te perfliturit edhe ishin te krishter apo ndoshta vetem keta e mbrojten shqiperin Etnike dhe nuk pat shqiptare te tjere apo kjo eshte per interesa krishtere nese ehste ashtu atehere perse nuk e pranoni qe keta kane luftuar vetem per me perhapur fene e krishtere e ti mos me fol kinse per historien e popullit shqiptare sepse asnje shkrim nuk eshte shkruar nga historianete e asaj kohe por ajo qe tani ne lexojme eshte marrur nga disa shkrime dhe gojdhena te pa baza mirepo tani eshte duke dalur ne shesh qdo gje dhe e verteta do te lulzoj ket ta kesh te qart nuk do te shkoj shume gjate

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Si Kurani ashtu edhe Muhamedi ofendon figurat kombtare. P.sh. Kastriotin. I cili luftoi per mosndotjen e trojeve shqiptare me cdo forme te kultures osmane. Pasi qe Islami eshte forme e kltures osmane, luftoi edhe Islamin. Islami e sheh si armik cfaredo njeri, i cili lufton perhapjen e Islamit. Pavaresisht se a e lufton njeriu Islamin ne prag te deres se tij apo diku tjeter. Sipas Kuranin as nuk ke te drejte te mbrohesh nda infektimi me Islam. Perpos Kastriotit Islami ofendon Kushtetuten Shqiptare. E quan Kushtetute kafiresh. Predikon kunder saj. Cdo gje kombtare ofendon e sulmon Islami, si Kurani ashtu edhe Muhamedi.

Tash pra e din cfare vlerash e shenjtesirash kombtare sulmon Islami. Tash pra e din perse une sulmoj te gjitha shenjtesirat islame. Te drejten per kete gje e marr nga poaty nga e merr Islami kur sulmon shenjtesirat tona kombtare.

*
    Ku shan Kur`ani figurat kombetare ?? ku shan Muhammedi a.s figurat kombetare ???

Nuk ka te shejt kombetare po ka figura te ndershme qe ju po thirreni ne emer te tyre duke ber llap llap gjithe diten
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    ...hahahahahahahaa.....ti je ne nje nivel te paarritshem...o hoxhe efendi......hahahhhahah
    Fundi i bisedes me ty se e shof se ke rrshit nga trut ti

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Ku shan Kur`ani figurat kombetare ?? ku shan Muhammedi a.s figurat kombetare ???
    Shane te gjthe ata qe nuk i binden Kuranit si jobesimtare, te pa fe, kafira. Genjen se do te qendrojne ne Ferr. Dhe urdheron zhdukjen e tyre nepermjet te besimtareve.

Nuk ka te shejt kombetare po ka figura te ndershme qe ju po thirreni ne emer te tyre duke ber llap llap gjithe diten

Fundi i bisedes me ty se e shof se ke rrshit nga trut ti
    Per ty ndoshta nuk ka, por per neve ka te shenjte kombtare. Mate kur te duash a me i shenjte te duket ty Allahu apo mua Kastrioti e te tille si ai si dhe Kushtetuta Shqiptare. Humbes del. Jo vetem ti, po edhe nese i mbledh tere arabet bashke dhe e ben te njejtin test. Nuk mund te definosh ti
    cfare ndiej une, cfare ndiejme ne. Ne definojme vet sa te shenjta i cmojme disa gjera kombtare.

*
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 20-07-2009 më 14:46

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •