Close
Faqja 96 prej 130 FillimFillim ... 46869495969798106 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 951 deri 960 prej 1300
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    Qfare eshte per te qeshur ee?? Kur nuk din historin pse e hap gojen palidhje .

Nuk eshte rasti i vetem qe shqiptaret jane kthy ne serb , turq etj
    A na tregon pak ti , se ku e lexon kete historine tende, qe ta lexojme edhe ne???
    Kush hoxhe e ka shkrujt??hahahahhaha

E meqe ra fjala, ndihmoje pah Shkozen qe t'i pergjigjete atyre pyetjeve se me duket se s'ja del dot vetem........
    Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 20-07-2009 më 11:03

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    hej ndegjo ti nese eshte fjal me vend atehere une te meretoj ty me fjalen antikomtare edhe kete une kam argumente te shumta qe je antikomtare
    p[astaj mekane ardhur disa sms nga ana juaj per kinse per moseriozitet e une te them ty qe te kesh kujdes kur te shkruash nese punon ne forum ti duhesh me qen anonim e lere ti seriozitetin se nuk e di a ka te drejt joseriozi ti akuzon te tjeret per mosseriozitet a ?

Serioziteti i yt vërehet në shkrimet qe ti poston.

Nëse paske ndonji argument per ato qe thua per mua, s'je burrë nëse nuk e thua. Per ndryshe mbylle gojen dhe vazhdo me temen.
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    A na tregon pak ti , se ku e lexon kete historine tende, qe ta lexojme edhe ne???
    Kush hoxhe e ka shkrujt??hahahahhaha

E meqe ra fjala, ndihmoje pah Shkozen qe t'i pergjigjete atyre pyetjeve se me duket se s'ja del dot vetem........
    Per te shkruar duhet kohe edhe kete se kam , por nese aq shum deshiron mi dit , lexo edhe interesohu vet

Per qfare duhet ti ndihmoj une ?? Ska nevoj mer lal

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga SHKOZA Lexo Postimin
    O Jarigas ju po vazhdoni te beni lojen e fjaleve dhe eshte e drejte e juaja . Ju asnjeri ketu nuk po mund te ballafaqoheni me faktet qe jane me kokeforta se vete qellimi i juaj per te degraduar fene islame dhe me kete edhe pjesen dermuese te shqiptareve . Ju as edhe njeher spo mund te arsyetoni pse shqiptaret muslimane nuk u asmiliuan sikurse ata ortodoks e katolike. Pse shqiptaret muslimane mbeten shqiptaret tipik duke ruajtur gjuhen , kulturen dhe traditat , kurse shqiptaret qe mbeten jashte ketij mbeshtjellesi te forte u asimiluan. Ju ase dhe njehere spo mund te mbroni tezen tuaj se shqiptaret u islamizuan me dhune.
    Duke mos pasur fakte dhe duke qene ne anen e gabuar , filloni te sherbeheni me lojra fjalesh, nxjerrje te fjalive nga konteksti, me injorime dhe urrejtje etj. Keto gjera mund ta kenaqin deri diku ziline dhe urrejtjen tuaj, por nuk mund te bindin te tjeret .
    Une po ju tregoj gjera qe sot e kesja dite i tregojne dhe i dine te gjithe. Ai nuk ishte bajraktar musliman , por nje bajraktar shqiptar qe ishte i krishtere. Po ju tregoj edhe per fshatin Mushtishte. Serbet e fshatit Mushtishte ishin shqiptare ortodoks sikurse edhe shqiptaret e ketij fshati. Shqiptaret qe u konvertuan ne musliman mbeten shqiptare , kurse ata ortodoksit u serbizuan. Kjo ka qene nje dukuri. Kete tendence te serbizimit dhe helenizimit e ka ndaluar njehere e pergjithmone kalimi ne islam i shqiptareve.
    SHKOZA nga Prizreni

O shkoza me fal po ku e ke bere shkollen ti? A ke lexuar ndonjehere libra historie edhe libra shkollore? A ke lexuar ndonjehere per rilindjen shqiptare edhe detyren e saj. A ke lexuanr ndonjehere per historine e gjergj kastriot skenderbeut? A ke lexuar ndonjere per shpalljen e pavarsise se shqiperise? Keto jane fakte historike se si ka ardhur islami ne shqiperi edhe se si u asimilua islami nga shqiptaret. Apo keto nuk te duken fakte te plota ty? Nuk e kutptoj se si keni fytyre edhe vini ne forum te tregoni se islami paska ndihmuar ne mbajtjen e tradites shqiptare. Cila eshte kjo pjese e tradites qe eshte mbajtur e gjalle nga islami edhe shqiptaret e tjere jashte islamit nuk e kane mbajtur? Mos eshte festimi I pavarsise nje feste qe e paska mbajtur shqiptari ne islam e jo shqiptari jashte islamit? Apo eshte gjuha shqipe qe shqiptaret e islamit e kane mbajtur edhe te tjeret jo? Mos eshte valle islami qe ka ndikuar jo vetem ne traditen shqiptare por edhe ne gjuhen shqiptare?
    Shqiptaret nuk jane vetem ne fshatin mushtice apo ne nedonje fshat te himares ao ne ndonje zone te humbur te malesise shqiptaret jane anembane na thuaj ti se si qenkan asimiluar katoliket shqiptare edhe ortodokest shqiptare edhe ku jane asimiluar. Ca je tuj fol e shkoza ama per ate zot se po hidhni poshte tere historine shqiptare pasi ne historine shqiptare thuhet qe shqiptaret filluan te kthehen ne islam per te menjanuar taksat e larta te vena nga perandoria osmane per jo myslimanet gjithashtu per te mare ndihma nga kjo perandori. Tani ti na verteto pse kjo histori eshte gabim edhe ku e ka ndihmuar islamizmi shqiperine. Edhe gjithashtu te mos ju tallim ne ju si myslimane atehere te tere ata qe postojne budallalliqe ketu te shkruajne e te pohojne se gjergj kastrioti eshte hero kombetar I shqiptareve edhe cliroi shqiperine e mposhti perandorine osmane edhe qe gonxhe bojaxhi eshte nder I kombit shqiptar, edhe se perandoria osmane e la shqiperine mbrapa atehere ne nuk ju klasifikojme tradhetare te shqiperise

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Per te shkruar duhet kohe edhe kete se kam , por nese aq shum deshiron mi dit , lexo edhe interesohu vet

Per qfare duhet ti ndihmoj une ?? Ska nevoj mer lal
    Lexo ti edhe jo ai lexo librat e historise shqiptare jo vetem ato ca thote hoxha e kurani se e mban veten e si student. Duket niveli I studentave shqiptare kur nuk dine as historine e vendit ku kane lere.

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Lexo ti edhe jo ai lexo librat e historise shqiptare jo vetem ato ca thote hoxha e kurani se e mban veten e si student. Duket niveli I studentave shqiptare kur nuk dine as historine e vendit ku kane lere.

Ardi
    E din ti per qka e pata fjalen apo vetem ja fute kot kshtu si shumicen e herave .

Une e kam lexu edhe e di historin edhe pse sjam student i historis

musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Nuk me u pergjegje ne postimin ne lidhje me dyfytyresine. Cili eshte dyfytyresh?...
    ...dhe blla blla blla me vagona...

Qino, a u nervozove qe s'ke pergjigje per kontradiktat e qarta ndermjet njeres deklarate dhe tjetres te Jezusit per sa i perket Dhjates se Vjeter, mor gabel romak? A u nervozove qe u detyrove ta mohosh Dhjaten e Vjeter, edhepse eshte pjese integrale e Bibles, mor gabel romak? A u zhgenjeve qe nuk di a ka ekzistuar Jezusi ne kohen e ndodhive te pershkruara ne Dhjaten e Vjeter dhe paradokset logjike qe mund te rrjedhin nga mohimi i ekzistences se tij, mor gabel romak?!

Nuk te kam faj une, gabel romak, nuk te kam faj une, mor gabel romak. Ka faj truri yt qe ka vrima me te shumta e me te medha se djathi i Zvicres, mor gabel romak.

Kur nuk je ne gjendje te japesh pergjigje ne ceshtjes qe kane te bejne me fene tende, cfare kompetenti mund te jesh ti per fene time, mor gabel romak?

Prandaj, ik vazhdo ta lexosh Biblen e lutu te te mos dalin kontradikta te tjera para sysh teksa lexon, mor gabel romak. Kur ta kesh kthjellur trurin pas disa vitesh te kota per ta kuptuar, urdhero lexoje Kur'anin, do te kete efekt relaksues dhe rikuperues per mendjen tende te lodhur e te kalbur, mor gabel romak.

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    E din ti per qka e pata fjalen apo vetem ja fute kot kshtu si shumicen e herave .

Une e kam lexu edhe e di historin edhe pse sjam student i historis
    Historise se.....?????Nastradinit....????hahahahaha

Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    ...dhe blla blla blla me vagona...

Qino, a u nervozove qe s'ke pergjigje per kontradiktat e qarta ndermjet njeres deklarate dhe tjetres te Jezusit per sa i perket Dhjates se Vjeter, mor gabel romak? A u nervozove qe u detyrove ta mohosh Dhjaten e Vjeter, edhepse eshte pjese integrale e Bibles, mor gabel romak? A u zhgenjeve qe nuk di a ka ekzistuar Jezusi ne kohen e ndodhive te pershkruara ne Dhjaten e Vjeter dhe paradokset logjike qe mund te rrjedhin nga mohimi i ekzistences se tij, mor gabel romak?!

Nuk te kam faj une, gabel romak, nuk te kam faj une, mor gabel romak. Ka faj truri yt qe ka vrima me te shumta e me te medha se djathi i Zvicres, mor gabel romak.

Kur nuk je ne gjendje te japesh pergjigje ne ceshtjes qe kane te bejne me fene tende, cfare kompetenti mund te jesh ti per fene time, mor gabel romak?

Prandaj, ik vazhdo ta lexosh Biblen e lutu te te mos dalin kontradikta te tjera para sysh teksa lexon, mor gabel romak. Kur ta kesh kthjellur trurin pas disa vitesh te kota per ta kuptuar, urdhero lexoje Kur'anin, do te kete efekt relaksues dhe rikuperues per mendjen tende te lodhur e te kalbur, mor gabel romak.

Cfare fantazie qe paske o Shiu ne ironizimin e mprehte.....papapappap.....
    ...gabel romak(a s'ke epitete te tjera ne thes or burre?)........dmth jevg romak.......dmth se jevgjit kane qene edhe ne Romen e lashte.......po mesojme gjera te reja nga ti Shiu...je i vlefshem ne kete forum....vazhdo te shkruash se e ben shume bukur.........

Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Historise se.....?????Nastradinit....????hahahahaha
    po ti ke kaq kapacitet mendor edhe beso qe une jam duke rene ne nivelin tende duke u marr me ty ncnnc

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •