Edhe pse me ke etiketuar pa nevoje, une perseri te them ty se ke bere nje analize shume te mire per temen.
Une nuk kam nevoje qe ti jap llogari dikujt se jam Shqiptar i Fese Islame ( Musliman).
Por me prek shume fakti kur dikush mundohet ketu ta quaje Muslimanin si arab, magjup, turkofil (hehehehe), e s'di sa fila e fula te tjera.
Duhet te dallohen se kush jane ata te cilet jane te paguar qe te shtine Urejtjen ne mes Shqiptareve dhe atyre te cilet mundohen te mbrojne veten e tyre.
Mos e gjykonu reagimin e ketyre Muslimaneve te cilet jetojne me shekuj e shekuj ne keto troje, si reagim talebanesh, arabofilesh, arabo-magjupesh.
Ç'jane keto fjale?!!!!
Kujt i shkojne per shtati keto fjale?
Une mendoj se keto fjale jane "mjetet" per te hudhur faren e urejtjes ne mes nesh.
Ai qe flet me kete fjalor ( sigurisht jo me ate shqiptar), dihet se kujt i takon.
Mos mendoni se do te zhdukni Muslimanet dhe Imazhin Islam te Shqiptarit me disa Investime Kapitale qe po behen ne kohen e fundit nga "dora e zezë".
Nuk mund te zhdukni nje komunitet te tere, sikur edhe deti kos te behet.
Kete e ka vertetuar All-llahu xh.sh ne Kur'anin famelarte, kete e ka vertetuar edhe Historia.
Tani ju mos ja ndani me ato shprehjet: arabofilet, arabo-magjupet, talebanet e me po...a tjera.
Sh'net
Krijoni Kontakt