Ndryshuar për herë të fundit nga jarigas : 20-07-2009 më 11:03
O shkoza me fal po ku e ke bere shkollen ti? A ke lexuar ndonjehere libra historie edhe libra shkollore? A ke lexuar ndonjehere per rilindjen shqiptare edhe detyren e saj. A ke lexuanr ndonjehere per historine e gjergj kastriot skenderbeut? A ke lexuar ndonjere per shpalljen e pavarsise se shqiperise? Keto jane fakte historike se si ka ardhur islami ne shqiperi edhe se si u asimilua islami nga shqiptaret. Apo keto nuk te duken fakte te plota ty? Nuk e kutptoj se si keni fytyre edhe vini ne forum te tregoni se islami paska ndihmuar ne mbajtjen e tradites shqiptare. Cila eshte kjo pjese e tradites qe eshte mbajtur e gjalle nga islami edhe shqiptaret e tjere jashte islamit nuk e kane mbajtur? Mos eshte festimi I pavarsise nje feste qe e paska mbajtur shqiptari ne islam e jo shqiptari jashte islamit? Apo eshte gjuha shqipe qe shqiptaret e islamit e kane mbajtur edhe te tjeret jo? Mos eshte valle islami qe ka ndikuar jo vetem ne traditen shqiptare por edhe ne gjuhen shqiptare?
Shqiptaret nuk jane vetem ne fshatin mushtice apo ne nedonje fshat te himares ao ne ndonje zone te humbur te malesise shqiptaret jane anembane na thuaj ti se si qenkan asimiluar katoliket shqiptare edhe ortodokest shqiptare edhe ku jane asimiluar. Ca je tuj fol e shkoza ama per ate zot se po hidhni poshte tere historine shqiptare pasi ne historine shqiptare thuhet qe shqiptaret filluan te kthehen ne islam per te menjanuar taksat e larta te vena nga perandoria osmane per jo myslimanet gjithashtu per te mare ndihma nga kjo perandori. Tani ti na verteto pse kjo histori eshte gabim edhe ku e ka ndihmuar islamizmi shqiperine. Edhe gjithashtu te mos ju tallim ne ju si myslimane atehere te tere ata qe postojne budallalliqe ketu te shkruajne e te pohojne se gjergj kastrioti eshte hero kombetar I shqiptareve edhe cliroi shqiperine e mposhti perandorine osmane edhe qe gonxhe bojaxhi eshte nder I kombit shqiptar, edhe se perandoria osmane e la shqiperine mbrapa atehere ne nuk ju klasifikojme tradhetare te shqiperise
Ardi
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
N. H. Schwarzkopf
...dhe blla blla blla me vagona...
Qino, a u nervozove qe s'ke pergjigje per kontradiktat e qarta ndermjet njeres deklarate dhe tjetres te Jezusit per sa i perket Dhjates se Vjeter, mor gabel romak? A u nervozove qe u detyrove ta mohosh Dhjaten e Vjeter, edhepse eshte pjese integrale e Bibles, mor gabel romak? A u zhgenjeve qe nuk di a ka ekzistuar Jezusi ne kohen e ndodhive te pershkruara ne Dhjaten e Vjeter dhe paradokset logjike qe mund te rrjedhin nga mohimi i ekzistences se tij, mor gabel romak?!
Nuk te kam faj une, gabel romak, nuk te kam faj une, mor gabel romak. Ka faj truri yt qe ka vrima me te shumta e me te medha se djathi i Zvicres, mor gabel romak.
Kur nuk je ne gjendje te japesh pergjigje ne ceshtjes qe kane te bejne me fene tende, cfare kompetenti mund te jesh ti per fene time, mor gabel romak?
Prandaj, ik vazhdo ta lexosh Biblen e lutu te te mos dalin kontradikta te tjera para sysh teksa lexon, mor gabel romak. Kur ta kesh kthjellur trurin pas disa vitesh te kota per ta kuptuar, urdhero lexoje Kur'anin, do te kete efekt relaksues dhe rikuperues per mendjen tende te lodhur e te kalbur, mor gabel romak.
Cfare fantazie qe paske o Shiu ne ironizimin e mprehte.....papapappap.....
...gabel romak(a s'ke epitete te tjera ne thes or burre?)........dmth jevg romak.......dmth se jevgjit kane qene edhe ne Romen e lashte.......po mesojme gjera te reja nga ti Shiu...je i vlefshem ne kete forum....vazhdo te shkruash se e ben shume bukur.........![]()
Krijoni Kontakt