Shiko ti jaran!
Unë nuk kam postuar KARIKATURA, por PIKTURA të Jezusit, të bëra nga vetë të krishterët! Përse po bëheni budallenj?!
I postova me një qëllim të vetëm dhe të mirë e ai është: krishtërimi nuk është fe raciste, por ama ti edhe shumë të tjerë jeni racistë të neveritshëm.
Unë nuk jam tallur me Jezusin, sepse ai për mua është profet i Zotit, shumë i nderuar në fenë time. Por ama jam tallur me juve sepse jeni aq të pagdhendur sa që mendja juaj nuk do ta pranonte një Jezus të zi a të verdhë, por vetëm një Jezus të bardhë. Pra, kjo dëshmon se sa mendjecektë jeni!
Mos harro se edhe në ato piktura ku Jezusi paraqitet i bardhë, asnjëra pamje nuk i përngjan tjetrës dhe në secilën epokë fytyrës së tij i janë dhënë veti të ndryshme. Shkruaj "Jesus Christ" në Google dhe do të gjesh një koleksion të madh Jezusësh ku asnjëri nuk i ngjan tjetrit. Mos gjë është faji im që ju pikturoni për qejf tuajin me hamendje edhe "Zotin" tuaj?
Pra, po e përsëris: Unë nuk jam tallur me Jezusin, unë vetëm kam postuar disa foto të bëra nga të krishterët. Kaq keni marrë vesh por po ju konvenon të paraqiteni si budallë sepse keni ngelë pa tekst.
Leximi për sot:
http://en.wikipedia.org/wiki/Depiction_of_Jesus
Krijoni Kontakt