Close
Faqja 89 prej 130 FillimFillim ... 3979878889909199 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 881 deri 890 prej 1300
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Jo thjeshte deshta me e dite se nga e paske marre kete hipotezene e JeZuesit zezak
    Unë nuk thashë se ka qenë zezak, por që me gjasë i ka pasur tiparet fizike si të çifutëve, meqë çifut ka qenë. Doli njëri atje sipër që tha se krishtërimi është për të bardhët e islami për të zinjtë, prandaj.

Mbi hipotezat e ndryshme mund të lexosh këtu.

Meqë ra llafi, ja një version kino-japonez:

dhe një tjetër:
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 17-07-2009 më 17:48

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Me duket se argumentimet shkqncore vlejne per ato qe i kuptojne ato.Ju islamiket jeni paketa, nuk mund te hyni ne debate shkencore.Ne te gjitha argumentet qe japin djemte ju paketat islamike,perseritni ate qe keni te regjistruar. Keshtu debati nuk mund te vazhdoje. Per ta quajtur te perfunduar kete teme se a jane tradhetare muslimanet shqipetare, une po te pergjigjem se tipa si Jetoni ,Shkoza apo shiu, natyrisht qe jane. Keto jane islamike aktiv, frymezues te ketij edukimi shpirterore. Keto ne te gjitha aspektet jane ne moralin e tradhetarit.Keto jane pasardhes te Hamza kastriotit.Por nese ky ishte tradhetare ne kohe te veshtira kur dhuna e pushtuesit e mundete ndergjgjen, keto jane ne kohe paqe,e ne nje moment qe popullit shqipetare dhe boshnjake i kerkohet te iniciojne reforma, pra i japin sinjale per konvertim, o per qendrim kritik ndaj islamizimit te tyre.Keto jane me te rrezikshem.Si lidh asgje me flamurin e me siguri kane alergji per te, por nuk e shprehin.Nuk ka asnje mundesi qe ato tendjene per flamurin e Bizantit.Ato nuk ndjehen mire per" kodikun e purpurt" nje nga vlerat me te medha te kombit shqipetare.Perkundrazi ato quajne vlere "kuranin" ate qe i solli sulltan Murati me shpate.Keto jane pjesa fallse e kombit shqipetare, jane ajo pjese qe gezoi nga pushtimi,jane trashegimtare i"gezimit"permbi dhimbjen qe i shkaktuan vellezerve te vet te nje gjaku, por dhe popujve te tjere duke u bere, deri ne ditet e soteme bartes te urrejtjes historike.Une jam pasues i bashkesise se krishtere, mbrojtes i simboleve e vlerave, une jam trashegimtare i dhimbjes e dhimbja eshte e verteta me e pastert ne bote.Por bukur e tha nje antare nga kosova.Xhamijat i frekuentojne vetem disa pleq injorante.E pra nuk jeni ju rinia kosovare, nuk jeni ju e ardhmja.Ju jeni jashteqitja kombetare.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Me duket se argumentimet shkqncore vlejne per ato qe i kuptojne ato.Ju islamiket jeni paketa, nuk mund te hyni ne debate shkencore.Ne te gjitha argumentet qe japin djemte ju paketat islamike,perseritni ate qe keni te regjistruar. Keshtu debati nuk mund te vazhdoje. Per ta quajtur te perfunduar kete teme se a jane tradhetare muslimanet shqipetare, une po te pergjigjem se tipa si Jetoni ,Shkoza apo shiu, natyrisht qe jane. Keto jane islamike aktiv, frymezues te ketij edukimi shpirterore. Keto ne te gjitha aspektet jane ne moralin e tradhetarit.Keto jane pasardhes te Hamza kastriotit.Por nese ky ishte tradhetare ne kohe te veshtira kur dhuna e pushtuesit e mundete ndergjgjen, keto jane ne kohe paqe,e ne nje moment qe popullit shqipetare dhe boshnjake i kerkohet te iniciojne reforma, pra i japin sinjale per konvertim, o per qendrim kritik ndaj islamizimit te tyre.Keto jane me te rrezikshem.Si lidh asgje me flamurin e me siguri kane alergji per te, por nuk e shprehin.Nuk ka asnje mundesi qe ato tendjene per flamurin e Bizantit.Ato nuk ndjehen mire per" kodikun e purpurt" nje nga vlerat me te medha te kombit shqipetare.Perkundrazi ato quajne vlere "kuranin" ate qe i solli sulltan Murati me shpate.Keto jane pjesa fallse e kombit shqipetare, jane ajo pjese qe gezoi nga pushtimi,jane trashegimtare i"gezimit"permbi dhimbjen qe i shkaktuan vellezerve te vet te nje gjaku, por dhe popujve te tjere duke u bere, deri ne ditet e soteme bartes te urrejtjes historike.Une jam pasues i bashkesise se krishtere, mbrojtes i simboleve e vlerave, une jam trashegimtare i dhimbjes e dhimbja eshte e verteta me e pastert ne bote.Por bukur e tha nje antare nga kosova.Xhamijat i frekuentojne vetem disa pleq injorante.E pra nuk jeni ju rinia kosovare, nuk jeni ju e ardhmja.Ju jeni jashteqitja kombetare.
    Plako, më avash ti me këto epitete, more vesh? Sa për tradhëtar, më tradhëtar se di nuk besoj se ka pasur ndonjëherë ky forum. Në prezentimin tënd thua që je ateist, me prejardhje ortodokse, që më me dëshirë do të ishe katolik ose edhe protestant.

Ç'janë këto që ke vjellë më sipër?! Të kam thënë që rakinë ta përcjellësh me meze se përndryshe të budalleps shumë shpejt...

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Nga toni777_toni, sapo me arriti nje pershendetje. Me sa di, ky nuk eshte moderator te Toleranca, apo jo?

Sapo morët një paralajmërim tek Forumi Shqiptar
    I/e dashur Shiu,

Sapo morët një paralajmërim nga moderatorët tek Forumi Shqiptar.

Arsyeja:
    -------
    Mungesë serioziteti në diskutime

Nuk je aspak serioz në diskutime, pos asajë poston foto të ndryshme duke i ngacmuar të krishterët. Ne kemi larguar anëtar nga forumi vetem se ka postuar foto të Muhamedit. Luteni ti permbahi temës dhe mos të provokoni të tjerët. Gjithsesi është rregullorja e forumit qe dujet ti permbahemi secili nga ne.
    -------

Postimi në fjalë:
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?p=2338999
    Citim:
    Citim:
    Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Jo thjeshte deshta me e dite se nga e paske marre kete hipotezene e JeZuesit zezak
    Unë nuk thashë se ka qenë zezak, por që me gjasë i ka pasur tiparet fizike si të çifutëve, meqë çifut ka qenë. Doli njëri atje sipër që tha se krishtërimi është për të bardhët e islami për të zinjtë, prandaj.

Mbi hipotezat e ndryshme mund të lexosh këtu.

Meqë ra llafi, ja një version kino-japonez:
    http://www.markdroberts.com/images/C...s-Supper-3.jpg

dhe një tjetër:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ineseJesus.jpg
    Paralajmërimet shërbejnë si një mënyrë për t'iu kujtuar ju rregullat e forumit të cilat ju duhet t'i respektoni.

Gjithë të mirat,
    Forumi Shqiptar

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Shiu Lexo Postimin
    Nga toni777_toni, sapo me arriti nje pershendetje. Me sa di, ky nuk eshte moderator te Toleranca, apo jo?

[/B]

Mos u sill si verdallë këtu.

Prap të them publikisht; permbaju temes dhe mos posto foto sikurse ke postuar disa herë në këtë temë.

Nga ky forum ka patur perjashtime të anëtarëve pse kan postuar foto të Muhamedit, andaj thirri nivelit dhe mos e devijo temen.

Tema është:
    "A janë shqiptarët myslimanë tradhëtarë të Krishtërimit?"
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Anesti_55 Lexo Postimin

Shkurt dhe trup; fjalë me vend dhe me mend.

respekte nga toni77
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Sa i përket temës, përgjigjen e kam dhënë moti, dhe është JO, nuk shoh arsye që muslimanët të quhen tradhëtarë për këtë gjë!

Sa i përket Jezusit zezak, unë nuk i kam pikturuar ato por i kanë pikturuar vetë të krishterët. Por ama edhe nuk shoh gjë të keqe edhe nëse ka qenë vërtet zezak. Feja ime më ka mësuar të mos jem racist.

Dhe fotot i postova si përgjigje nga njërit që shkruante se Islami është për të zinjtë, ndërsa krishtërimi për të bardhët. Por, si duket nuk i ke gjetur syzet sonte dhe nuk e ke lexuar tekstin, por ke shikuar vetëm fotografitë.

Prandaj, të lus të mos kërcënohesh sepse nuk të ka hije e plus nuk je moderator në këtë nënforum nëse s'e ke ditur. Po pate diç për temën, urdhëro e diskuto, kërcënimet provoji mbi dikë që të trembet.

P.S.
    Brenda 3-4 ditëve, ky është moderatori i dytë i krishterë i cili po më kërcënohet. Athua çfarë halli kanë?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Shiu : 17-07-2009 më 20:17

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Sa i përket temës, përgjigjen e kam dhënë moti, dhe është JO, nuk shoh arsye që muslimanët të quhen tradhëtarë për këtë gjë!

Sa i përket Jezusit zezak, unë nuk i kam pikturuar ato por i kanë pikturuar vetë të krishterët. Por ama edhe nuk shoh gjë të keqe edhe nëse ka qenë vërtet zezak. Feja ime më ka mësuar të mos jem racist.

Dhe fotot i postova si përgjigje nga njërit që shkruante se Islami është për të zinjtë, ndërsa krishtërimi për të bardhët. Por, si duket nuk i ke gjetur syzet sonte dhe nuk e ke lexuar tekstin, por ke shikuar vetëm fotografitë.

Prandaj, të lus të mos kërcënohesh sepse nuk të ka hije e plus nuk je moderator në këtë nënforum nëse s'e ke ditur. Po pate diç për temën, urdhëro e diskuto, kërcënimet provoji mbi dikë që të trembet.

P.S.
    Brenda 3-4 ditëve, ky është moderatori i dytë i krishterë i cili po më kërcënohet. Athua çfarë halli kanë?!
    Shiu, pergjigjmu pak....çfare do te ndodhte sikur ndonje pyke tjeter, thjesht per debat te postonte ketu karikaturat e Muhamedit??

Sidoqofte mendoj se nje moderator duhet te jete i paanshem.....super partes.....

Anëtarësuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Shiu, pergjigjmu pak....çfare do te ndodhte sikur ndonje pyke tjeter, thjesht per debat te postonte ketu karikaturat e Muhamedit??

Sidoqofte mendoj se nje moderator duhet te jete i paanshem.....super partes.....

Shiko ti jaran!

Unë nuk kam postuar KARIKATURA, por PIKTURA të Jezusit, të bëra nga vetë të krishterët! Përse po bëheni budallenj?!

I postova me një qëllim të vetëm dhe të mirë e ai është: krishtërimi nuk është fe raciste, por ama ti edhe shumë të tjerë jeni racistë të neveritshëm.

Unë nuk jam tallur me Jezusin, sepse ai për mua është profet i Zotit, shumë i nderuar në fenë time. Por ama jam tallur me juve sepse jeni aq të pagdhendur sa që mendja juaj nuk do ta pranonte një Jezus të zi a të verdhë, por vetëm një Jezus të bardhë. Pra, kjo dëshmon se sa mendjecektë jeni!

Mos harro se edhe në ato piktura ku Jezusi paraqitet i bardhë, asnjëra pamje nuk i përngjan tjetrës dhe në secilën epokë fytyrës së tij i janë dhënë veti të ndryshme. Shkruaj "Jesus Christ" në Google dhe do të gjesh një koleksion të madh Jezusësh ku asnjëri nuk i ngjan tjetrit. Mos gjë është faji im që ju pikturoni për qejf tuajin me hamendje edhe "Zotin" tuaj?

Pra, po e përsëris: Unë nuk jam tallur me Jezusin, unë vetëm kam postuar disa foto të bëra nga të krishterët. Kaq keni marrë vesh por po ju konvenon të paraqiteni si budallë sepse keni ngelë pa tekst.

Leximi për sot:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Depiction_of_Jesus

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Shiko ti jaran!

Unë nuk kam postuar KARIKATURA, por PIKTURA të Jezusit, të bëra nga vetë të krishterët! Përse po bëheni budallenj?!

I postova me një qëllim të vetëm dhe të mirë e ai është: krishtërimi nuk është fe raciste, por ama ti edhe shumë të tjerë jeni racistë të neveritshëm.

Unë nuk jam tallur me Jezusin, sepse ai për mua është profet i Zotit, shumë i nderuar në fenë time. Por ama jam tallur me juve sepse jeni aq të pagdhendur sa që mendja juaj nuk do ta pranonte një Jezus të zi a të verdhë, por vetëm një Jezus të bardhë. Pra, kjo dëshmon se sa mendjecektë jeni!

Mos harro se edhe në ato piktura ku Jezusi paraqitet i bardhë, asnjëra pamje nuk i përngjan tjetrës dhe në secilën epokë fytyrës së tij i janë dhënë veti të ndryshme. Shkruaj "Jesus Christ" në Google dhe do të gjesh një koleksion të madh Jezusësh ku asnjëri nuk i ngjan tjetrit. Mos gjë është faji im që ju pikturoni për qejf tuajin me hamendje edhe "Zotin" tuaj?

Pra, po e përsëris: Unë nuk jam tallur me Jezusin, unë vetëm kam postuar disa foto të bëra nga të krishterët. Kaq keni marrë vesh por po ju konvenon të paraqiteni si budallë sepse keni ngelë pa tekst.

Leximi për sot:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Depiction_of_Jesus
    Po pra, ti s'do te guxoje kurre te postoje nje pikture te Muhamedit ketu apo jo??
    Pse???....sepse ai eshte profet....po ashtu si Krishti....
    S'do te thote asgje se e kane pikturuar te krishteret apo kush tjeter(ti s'e di kete), s'ka pike rendesie....thjesht jane piktura qe s'mund te jene te verteta, pasi nuk egsistojne foto te tij apo te Muhamedit....Pra ti gabon i pari kur sjell foto ketu duke dashur te kundershtosh diçka qe s'mund te kundershtohet...
    Asnje s'e di se çfare ngjyre ishte Muhamedi, e sidoqofte nuk ka asnje lloj peshe ne kete debat.Rendesi ka fakti qe islamin na e sollen turqit, me pahir.Pike.
    Sekush pastaj ndjek idealin e vet.Kush dò te ndjeke idealin arab eshte i lire qe ta beje kete, mjaft qe te jete i vetedijshem....kupton???

Faqja 89 prej 130 FillimFillim ... 3979878889909199 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •