Close
Faqja 78 prej 130 FillimFillim ... 2868767778798088128 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 771 deri 780 prej 1300
    i/e regjistruar Maska e Jeton Aliu
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    [QUOTE=Kronikë;2335376]Jeton, në kët temë nuk kan të drejtë të flasin Tradhtarët si ti

Yndyrë[/QUO

hahahah tradhtare p po se une po ja qes ne fush genjeshtrat e juaja prandaj thuani ashtu
    mirepo une nuk e kam dert sepse tradhtare po dihet kush eshte tradhtare jeni ju nje grup qe po mundohni ta njollosni kulturen shqiptare si dhe fene islame me kultura te tjera hahaha
    pastaj tradhtare jwni ju qe jeni antikomtare sepse i dalloni shqiptaret dhe i ndani ky i shqipris e ky i maqedonise e per mue jane te gjithe njesoj ama ju si tradhtare i etiketoni keshtu
    tani besoj qe e kuptove se kush na qenka tradhtare

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    me se normal qe jane tradhetare

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    me se normal qe jane tradhetare
    ti a je tradhtar apo jo ??

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Disa nuk e mbajne aspak. P.sh. une dhe ata qe rikthehen ne Krishterim kohen e fundit neper Kosove. Ata qe e mbajne, kane motive te ndryshme. Ka prej tyre joshqiptare. Apo edhe te tille qe kane pjese boshjnakesh, turqish apo muslimane nga Mali i Zi ne familje, dhe per kete arsye e mbajne Islamin. Sepse eshte pjesa lidhese e antareve te familjeve te tyre me kombesi te ndryshme. Ketyre per kete arsye nuk u intereson shume te definohet kombi sipas perkatesise kombtare apo etnike, por duan te definohet kombi si ne P. Osmane nepemjet te fese. Ne P. Osmane kur ke qene musliman, ke qene automatikisht turk. Sepse eshte definuar kombi nepermjet te fese. Ndersa ata qe jane shqiptare, pra ata qe nuk kane miks-familje, ata poashtu e mbajne Islamin per arsye tjera. Po flas p.sh. per veten. Une si femij kam menduar se Islami eshte Shqiptari. Kam menduar se kultura islame eshte ajo qe e ben shqiptarin shqiptar. Por me vone kam kuptuar se nuk eshte keshtu. Kam pare qe si boshnjaket, si turqit, si arabet i kishin te njejtat berllog-kultura si une ne familjen time qe i kisha. Martesat e njejta. Sunetine e njejte. Vdekjet e njejta. E tjera. Te gjitha. Dhe keshtu kam kuptuar se Islami eshte force asimiluese. Te trete si komb. Te ben te pandashem me boshnjak, turk e musliman tjeter. Dhe per kete arsye une sot Islamin e deboj me cfare ka. Kjo te jep te kuptosh se nder shqiptaret muslimane ekzistoin mendimi (i trasheguar nga P. Osmane) se kombi definohet nepermjet te fese. Kete indoktrinim (kete rrene) e kemi dhurate nga P. Osmane. Kete indoktrinim sot e mbajme ne jete imamet tane shqiptare.

Keshtu qe shkurt kemi nje buqete arsyesh perse e mbajne Islamin (ata qe e mbajne, jo ata si une qe nuk ia vejne ne pulle aspak, apo poaq sa serbo-ortodoksise): Ose jane familje te perziera (lexo me larte) ose jane te indoktrinuar ne ate drejtim sa qe mendojne se Islami eshte Shqiptari. Ose kane frike nga Allahu, i cili qe 600 vjet n'a kercenohet se do te na rruaj kete dhe ate, nese nuk iu biejme ne gjunje kultures dhe tradites arabe (Islamit).

Keshtu e shpjegoj une kete gje. Si e shpjegon ti?

Edhe nje here:
    Nuk jam vetem une qe them se Krishterimi ne Iliri erdhi me gjasa te medhaja pa dhune, por me predikime. E thote shumica mbiabsolute e historianeve shqiptare. Kurre nuk kam degjuar ne oren e historise per perhapje te Krishterimit me dhune nder iliret. Por per perhapjen me dhune te Islamit, sa here qe kemi trajtuar kete teme. Une ne shkolle kosovare jam shkolluar. Jo ne ate te grekeve apo shkijeve. Keto mesime i kam vertetuar edhe vet me vone ketu ne Perendim. Nuk ka njeri ne bote qe e mohon perhapjen e Islamit me dhune. Vec ndonje qorr. Madje cdo njeri qe i ka lexuar dy tri sure te Kuranit, duhet t'a shohe perhapjen e Islamit me dhune si nje kerkese te Allahut. Dhjetera here deri sot i kam treguar suret, ku urdherohet dhuna fizike, sociale, mentale ndaj jomuslimaneve. Atehere si mund te mendosh se nuk jane perdorur keto sure nga osmanet ndaj shqiptareve? Si eshte e mundur qe te dini se kastrioti luftoi afro 25 vite pokunder ketyre osmaneve para pragut te deres se tij (Kastriotit) dhe te mohoni ardhjen me dhune te Islamit tek shqiptaret? A jeni normal apo jo? A keni dy fije ligjike ne koke? Si i shpjegoni ju keto gjera? Si e shpjegoni gjithe ato shkrime te rilindaseve qe tregojne se shqiptaret ne P. Osmane kane vuajtur te pakten aq sa kane vuajtur shqiptaret nen Milloshevicin. Si e shpjegoni kete? I quani te gjithe thjesht "injorante"?

Ketu pra eshte problemi.
    Perderisa ka "Zot" qe i ben shqiptaret ne dite te juaj, une jam armik i amshueshem i atij "Zoti". Ma mire qiri i fikt se i flliqt.

*
    nese thue qe ke pas kulture burllog ti ne familje tende ke te drejt ama une jo sepse ne kemi kulture shqiptari e ti qe ke pas kulture boshnjaku a arabi kete e bajsh meshendet
    pastaj ke permend martesat synetit vdekjet hahah po i marre qe je ik bre i gjore mso dashte me humb traditene martesave
    pastaj mos deshte me nejt si shkja pa syneti po ik o injorant nuk e di a e ke lexuar nje artikull ne gazet gjate vitit 2006 kur OBSH (organizata boterore e shendetesise) ka bere apel qe te gjithe meshkujt te behen syneti e qfare te keqe ka kjo a e kete ne muslimanet e kemi obligim fetar sepse Allahu na ka obliguar e nga kjo dihet nga e ka burimin feja islame kurse mas disa mija vitesh e oblogon njerzit e shkences kjo tregone shejnterin e fese islame
    pastaj Kjo te jep te kuptosh se nder shqiptaret muslimane ekzistoin mendimi (i trasheguar nga P. Osmane) se kombi definohet nepermjet te fese. hahahhaa po i diot qe je kete e ke rren dhe shpifje sepse kete nuk e thote kerkush pos teje qe je idiot e rren dhe shpif rrena
    te kame treguar qe ke ijnoranc ne mendje e kete po e tregon kur ke menduar qe islami ehste shqiptari e ne muslimanet e kemi ditur qe islami ehste fe e jo shqiptari hahah larg realitetit je ti i gjore
    pastaj une te kame treguar si ak ardhur islami ne trojet shqipatre per kete kame argumente sepse njerzit kete e kane studijuar 25 vite e ti del me injorancen tende e mohon po nejse ska dert se te njoh kush je
    e sme intereson se ku je shkollue ska rendesi ajo aspak sepse kemi edhe te tjere shqipfolsa qe jane shkolluar ten shkollat shqiptare ama jane tradhtare qdo postim te sures ti e ke ndrrue testin dhe ke genjy po ik more ma mos u merr me postime te sureve sepse ti nuk i beson suret dhe nuk e beson Allahun e ti shpallu armik i amshueshem i Zotit ska dert sepse edhe idioti faraini ehste shpallur armik mirepo tani trupi i tij gjendet ne egjipt i gjunjezuar duke i kerkuar falje por allahu trupin e tij e ruajti kurse pendimin nuk ja pranoj e ti sje armiku i pari as injoranti i pari e as tradhtari i pari e vazhdo me keto budallakina tuat sa te duash

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Ardi_Pg_ID Lexo Postimin
    Po prap ti mer toc kuklle luan rolin e patriotit kur nuk di te shkruash shqip? Ike e mos njehere shqipen o race arabie pastaj ec e mbaj ligjerata ketu se kush eshte I drejte e kush nuk eshte I drejte se po na acaron nervat ger ver se po e beni kosoven si nje nga shtetet me ne rezik per te nxjere ekstremista e separatista. Po na e felliqni emrin shqiptar qe te paret tane kane derdh gjak me e mbajt ne pjedestal e ju po e renoni ate emer qe ata na lane pas kelyshe arabie.

Ardi
    e di qe te paret tane kane derdhur gjakun per kombin dhe atdhen dhe fene sepse ka pasur tradhtare qe i kane qitur ne kurth e nuk e then rastesisht qe edhe ju jeni tradhtare te kombit mirepo nje gje ta dini se po ju vjen rrethi duke ju ngushtuar dhe nje dite ose do te beheni te punoni per atdhe ose do ta leshoni sepse ketu nuk ka vend per tradhtare

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Ali efendi.....
    Ti quan tradhetare shqipfolsat si une....hmmm....
    Po veten qe s'di as shqip mire, si do ta quaje???(nga shkrimet e tua, s'me dukesh dhe aq shqipfoles)...e prapseprape une s'te quajta edhe sikur njehere tradhtar apo pis apo papak(meqe ra fjala, une jam prej Shqipnie,a ma perktheni pak fjalen papak?)....normalisht kjo tregon hendekun qe egziston midis meje dhe teje....

Sidoqofte ti me lart i quan bashkebiseduesit e turadhetare dhe nacionaliste....dhe une te kerkova qe te na e shpjegosh pak kete mencuri te rralle ne shprehje...ti po me nje vrime fyellit.........hajt pra na argumento shkrimet e tua vete......padyshim, s'besoj se je i zoti ta besh.....

Sa per kulturen, e the vete ti...s'te intereson as ajo shqiptare e as ajo e popujve te tjere...atehere, per çfare je duke debatuar ketu??
    Cfare don me na thone, thuje jehere e mire e mjaft pastaj, se as veten s'po merr vesh ma.....
    E , meqe ra fjala, kultura jone , çfare kulture eshte sipas teje???
    eshte genjeshter kur thua qe une kam thene sme intereson per kulturen shqiptare e kete po e genjen ti sepse une nuk e kam thene por ti qe je genjeshtare e thua e per kete kemi mundesi ta argumentojmi ama une kame thene qe sme interesojne kulturat e tjera se ne e kemi kulturn tone shqiptare por ja qe deklarohesh edhe vet qe je genjeshtare

Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga gerrard73 Lexo Postimin
    Jarigas, akoma merresh me kyte injorantin, lere se ja ka kthyer pergjigjen zoteria me artikullin qe solli dhe krahasimin qe beri mes krishterimit dhe islamizmit, qe ky injoranti nuk parnoi t'a komentonte sepse nuk kishte as fetyre te komentonte faktet mbi nje njeri qe ishte martuar me nje femije 9 vjeçare, kur ai ishte 52 vjeç. Dhe e quajne profet? Para se te bejne komente mbi fene e arabve, do te ishte me mire te mesonin shqip.
    jo jo idiot une ui kame kthyer postimin tim dhe te kae treguar per genjeshtrat e tuaja por dikush me qellim apo pa qellim i ka hjekur postimet dhe e ka mbyllur temen
    e per kete une ju kame drejtuar administratorit qe edhe njehere nese ndodh kjo atehere une do te largohem nga forumi sepse postimet jan larguar dhe ka mbetur vetem ajo pjese kinse ska argumente e une i kame sjellur argumente por i kane hjekur naj idiot e kush nuk e di por une ju kame drejtuar administratorit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2009
    Postime
    224
    o jeton per ty ai shqiptar qe nuk behet synet qenka serb (shka)si thua ti ,ik ore mos merr ne mbrojtje nje kulture apo fe te huaj ajo nuk eshte e jona eshte barbare mos tradhto se ne 5 apo 6 faqe do te dalesh i krishter se je shqiptar o i marre

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anëtarësuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    Citim Postuar më parë nga Jeton Aliu Lexo Postimin
    e di qe te paret tane kane derdhur gjakun per kombin dhe atdhen dhe fene sepse ka pasur tradhtare qe i kane qitur ne kurth e nuk e then rastesisht qe edhe ju jeni tradhtare te kombit mirepo nje gje ta dini se po ju vjen rrethi duke ju ngushtuar dhe nje dite ose do te beheni te punoni per atdhe ose do ta leshoni sepse ketu nuk ka vend per tradhtare

Ca flet e matuf ike e toc meso njehere shqip se me duhet te perdor google translator per te te kuptuar. Edhe une ashtu I ndaj Shqiptare, Kosovare edhe maqedonas ndryshe nga me perpara ku I quaja te gjithe shqiptare se sa hyra ne pune te gjithe punonjsit "ju shqiptaret jeni bukeshkelur se vini ketu ne amerike per tu mbrojtur nga komunizmi edhe serbet edhe doni te shkoni te beni masaker ne bazat amerikane". E une ju thashe "sjane shqiptare po kosovare e maqedonas qe flasin shqip" Ja perse une I ndaj ne grupe e nuk u them shqiptare. Sepse e ndyne emrin shqiptar anembane ruzullit tokesor qe kur dolen me demostrata kunder karikaturave te muhamedit. Edhe persa I perket te pareve nuk luftuan per fe po luftuan per per shqiper e per komb kundra otomaneve edhe grekerve qe peshtynin abetare shqipe. Prandaj para se te hapesh gryken lexo me shume per historine e vendit qe do ta quhash veten.
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anëtarësuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    [QUOTE=Jeton Aliu;2335534]
    Citim Postuar më parë nga Kronikë Lexo Postimin
    Jeton, në kët temë nuk kan të drejtë të flasin Tradhtarët si ti

Yndyrë[/QUO

hahahah tradhtare p po se une po ja qes ne fush genjeshtrat e juaja prandaj thuani ashtu
    mirepo une nuk e kam dert sepse tradhtare po dihet kush eshte tradhtare jeni ju nje grup qe po mundohni ta njollosni kulturen shqiptare si dhe fene islame me kultura te tjera hahaha
    pastaj tradhtare jwni ju qe jeni antikomtare sepse i dalloni shqiptaret dhe i ndani ky i shqipris e ky i maqedonise e per mue jane te gjithe njesoj ama ju si tradhtare i etiketoni keshtu
    tani besoj qe e kuptove se kush na qenka tradhtare
    Qetuh ki gabi keq un sjom ai qe i dan njerzt po jan te shqipris qe na thon ju jeni te kosoves e jo un edhe spo munona hiq me njollos kulturen shqiptare jo po ju po munohi me e qit armikun ma te madh "turkun" pra me e mblu me komb e me perzi kishe ne kohen e turkut e fese islame ka perparu Shqipria ahahahah edhe je ti ai qe i perbuze fete e tjera e jo un ti je tradhtar per shum arsyje sepse ti bohesh me turkun dhe tradhton shum atdhetar shqiprat pra kur ti e ke vella nje te fese muslimane qe eshte prej *** te Arabise at'here ne at rast turku nuk i virte keta sepse thoshte hehe "Vllain musliman me e vra" e kur shishin Katolik e Anti-Turk Kombetar thoshin pastroi keta Arnaut e perqato ju jini Tradhtar sepse tradhtuat kombin ate desha te them

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •