I/E neruar,
Ju fetaret mysliman jeni mjaft te pa modernizuar, te pa logjikshem, mjaft arkaik dhe te ta freskuar (Update). Ju jeni Windows 95 apo edhe me te vjeter!
Kjo me befason jashte mase!
Ju mendoni se nje person qe e ka emrin Ramadan, nuk eshte i krishter! Ju mendoni se nje person qe ka qene mysliman, nuk eshte i krishter tani! Ju mendoni se nje femije lind musliman! Ju mendoni se nje person me prejardhje muslimane nuk mund te jet i krishter!!
Ju jeni derrase e bardhe pa asnje pike te zeze!
Kam bere krahasime jo te mira, por nuk di ndonje rruge tjeter per tu shprehur se cfare mendje ju udheheqe.
Nena ime Hanifja, ka pasur prejardhjen nga nje fshate ku xhamia ka qene 40 metra larg shtepise se saj. Ajo ka agjeruar ramazanin cdo vite. Madje fillonte 2-3 dite perpara se te fillonte ramazani dhe po ashtu pas ramazanit. Thoshte eshte mire me e pritur dhe me e percjellur kete muaj te shenjte.
Por cfare kam bere une?
S'e kam shkelur kurr deren e xhamies! Kam qene per vizita ne disa xhami neper bote, por nuk kam shkuar per qellime tjera. Po kurani? Kurani per mua eshte libri me i pa organizuar dhe po ashtu eshte plagjiature-vjedhje nga librat tjere, si nga bibla dhe libra te tjere. Madje madje, ai eshte edhe i mbrapesht, pasi lexohet mbrapesht.
Sa i perket Trinitetit, me koka si puna jote edhe 5000 vite nuk do arrini me e kuptuar kete.
Shkoni, pra, dhe bėni dishepuj nga tė gjithė popujt duke i pagėzuar nė emėr tė Atit e tė Birit e tė Frymės sė Shenjtė. Mateu 28:19
Krijoni Kontakt