Close
Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 175
    Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    As shka as grek nuk jam. Nese ka dicka qe me ka indoktrinu ne jete, eshte Islami. Tere rrethin familjar muslimane i kam. Qysh n'djep ja kane nise rrenat e Muhamedit e te Islamit me ma shperla trunin, por qe sot: kafir arnavut superlativ Livadh. Ma perpara shperlahen 40 Islama mu mbledhe bashke sesa une.
    Me trego ku qendron interesi i dikujt qe te te ket ty ne formacion rezerv ,e aq me teper Islami te ket interes per papastertin tende mendore dhe intelektuale, te mos flas per morale sepse eshte term i huaj per ty.

Ti dhe puna jote veq nje Zot e di se pse keni mbetur keshtu si Tepric Teknologjike. Ty edhe po te jepen 100 vjet tjera vetem veshet do te rriten dhe mund te evoluosh ne KING KONG, dhe asesi nuk do ta kesh nderin qe te ia besh nje refresh trurit tend dhe te fillosh ta ndjesh veten te dobishem dhe ne fund te kesh fatin te jesh besimtar ashtu siq nuk ke qejf.

E shef veten qe nuk je as per hekra ,ndersa hedhurinat (postimet) tua gjenden edhe neper varrezat e forumit shqiptar ,dhe at me ndriqim fosfori qe te duken me hallowen per netet e shtrigave.

Ishin keto disa rreshta "Homazhe Komemorative per Ditet pa jete qe i kalon"
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 25-06-2009 më 12:28
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Me trego ku qendron interesi i dikujt qe te te ket ty ne formacion rezerv ,e aq me teper Islami te ket interes per papastertin tende mendore dhe intelektuale, te mos flas per morale sepse eshte term i huaj per ty.

Ti dhe puna jote veq nje Zot e di se pse keni mbetur keshtu si Tepric Teknologjike. Ty edhe po te jepen 100 vjet tjera vetem veshet do te rriten dhe mund te evoluosh ne KINK KONG, dhe asesi nuk do ta kesh nderin qe te ia besh nje refresh trurit tend dhe te fillosh ta ndjesh veten te dobishem dhe ne fund te kesh fatin te jesh besimtar ashtu siq nuk ke qejf.

E shef veten qe nuk je as per hekra ,ndersa hedhurinat (postimet) tua gjenden edhe neper varrezat e forumit shqiptar ,dhe at me ndriqim fosfori qe te duken me hallowen per netet e shtrigave.

Ishin keto disa rreshta "Homazhe Komemorative per Ditet pa jete qe i kalon"
    Off topic, por nuk eshte faji im.

Ti merri per siper ofendimet, une argumentet. Ne dy drejtimet e ndiej veten krenar. Sepse ofendim per mua do te ishte sikur te kishe mendim te mire per mua. Kjo do te me vente ne konotacion me viruse islame.

*

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    256
    me sa shohe une , ne kete forum disa na e paskan inatin pse kemi miqesi te amdhe me turqit e jo me vellezerit e tyre serb apo grek

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    Shqiprija dhe mardhenjet me turqin .edhe sot vet kryeministri i shqipris tha se shqiprija dhe turqija kan marrdhenje shekullore ,dhe shum te mira . qe dote thot se ju te shqiperis ende po qani per shtetin turk apo . kurse neve shqiptarve te kosoves na quani turq sa ironi kur kryeministri i turqis vjen e pren shirita te ju patriotat
    Shqiptar me fe islame .

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    ok ska lidhje kto jan ni minoritet kombetar qe nuk ja ndon veshin askush
    perqato osht virtualizmi
    nuk kan faj kta u desht turqia ta lej grekun ti shfaros edhe a kishin fol kshtu kur turqia i tha greqis as 1 cm mos u fut ne shqiprii po shqiptari nuk ja din tmiren kurr kerkujt per at kemi mbet shum mbrapa
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar Maska e Zëu_s
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga sajmiratn Lexo Postimin
    me sa shohe une , ne kete forum disa na e paskan inatin pse kemi miqesi te amdhe me turqit e jo me vellezerit e tyre serb apo grek
    Oj dhija e zhugavt mos fol keq per padronet e tu, se e humbe rrogen per kete muaj. Se serbet dhe greket qe ju paguajn juve qe ju femrat te dukeni si ningja e kallugjerka dhe ju meshkujt te dukeni si dhompira me mjekrra, na urrejne deri ne maksimum (ashtu sikur ju) neve Shqiptaret e shenjet te Zotit, ndersa ti po i quan ata vllezer te Shqiptarve. I humbe ato 300 Eurot mujore mori budallica me llaqke sa krahi.

---------------------------------------------------

Armiku i armikut tim eshte miku im.

Kjo eshte arsyeja e vetme pse ne shqiptaret duhet te kemi miqesi politiko-ekonomiko-ushtarake me turqit e vrugt. Keso lloj miqesie duhet te kemi ne me ta, dhe duhet keta politikuajt tane te jene shum te kujdesshem nga nje miqesi e tille, se ne fakt turqit nuk jan aspak me te mire se serbet dhe "greket".

(miqesi politiko-ekonomiko-ushtarake, e jo vellazerim me ta, siç deshirojne keta fara e magjupve ne trojet Shqiptare)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zëu_s : 25-06-2009 më 16:48

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga luli2009 Lexo Postimin
    kurse neve shqiptarve te kosoves na quani turq sa ironi kur kryeministri i turqis vjen e pren shirita te ju patriotat
    Ja ketu e ke pergjegjien ti :

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=207

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112
    Nuk kam nevoj me hy ku ti thu se edi qe te djeg ty
    Shqiptar me fe islame .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-06-2009
    Postime
    112

o deri i thivt

[QUOTE=Zëu_s;2313497]Oj dhija e zhugavt mos fol keq per padronet e tu, se e humbe rrogen per kete muaj. Se serbet dhe greket qe ju paguajn juve qe ju femrat te dukeni si ningja e kallugjerka dhe ju meshkujt te dukeni si dhompira me mjekrra, na urrejne deri ne maksimum (ashtu sikur ju) neve Shqiptaret e shenjet te Zotit, ndersa ti po i quan ata vllezer te Shqiptarve. I humbe ato 300 Eurot mujore mori budallica me llaqke sa krahi.

---------------------------------------------------

o ti milingon padroni jot esht turqija kurse ne do vim se shpejt ne ate rrug ku padron jot preu shiritin ,na prit se e murum shqiprin
    Shqiptar me fe islame .

Anëtarësuar
    02-05-2006
    Postime
    1,672
    Citim Postuar më parë nga luli2009 Lexo Postimin
    o ti milingon padroni jot esht turqija kurse ne do vim se shpejt ne ate rrug ku padron jot preu shiritin ,na prit se e murum shqiprin
    hej pashe kryte e kallugjerkes tande a je tu fol shqip a magjupo-arabo-turqisht, se ty as ai shejtani qe t'ka hy n'both nuk mundet me t'mare vesh çka je tu leh.

Faqja 5 prej 18 FillimFillim ... 3456715 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •