Close
Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 175
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    Zotni Chino,po permend Kroatet malazezet greket rumunet serbet,te lutem tregoma prejardhjen e tyre,vetem prej ardhjen kurgja ma shume do ta die nji falenderim te madhe,SHIKOJE GJUHEN e tyre ndegjo gjuhen e tyre,nuke e dine prejardhjen e vehte,a ka MARRI ma te madhe ,mose te dijne prejardhjen e vehte?ata munden me shkrueqka te dojne mirepo ne e dijme dhe krjte europa qe ata nuke e dine prejardhjen e vehte,DHE TASH MENDO SE KUSH ASHTE BLINDERS,mendo mire dhe zgjidhe ket problem te tyre,GJUHa jone ashte e pastersi loti ,gjuha e tyre,hine e nuke dine me dale sa BARBARIZMA i kane,,paske shkrue nji fjali poshte vetem te ne thuhet ndrysheNGA GURET QE VIHEN NE RRUGE,NUKE MUNDESH TE SHSHAROJSHENE BALTE E ASE NE LLOQE,PORE SHKELENE TE FORTE ,kurse pallatet jane gjithmone te huajat,te gjitha familjet princore i shiten keshtjellat venedikut dhe turkut,pastaj humbum krejt sheri pallatave te tua,pallati ashte NJERSA EVOBEKTIT,e jo e PASANIKUT.
    Zotni, e paske nje forme te shkrimit shume joshese. M'i kujton pleqte e odave. Vec me padeshire te replikoj. Une nuk u mora me keto gjera qe i the ti dhe nuk jane ne lidhje te drejtperdrejte me temen apo me piken, ne te cilen une te replikova.

E perseris: Ti the se po te ishim serbo-ortodoksizuar, do te ishim zhdukur. Une vetem kesaj pike i replikova. Me ato qe i thash me larte.

Kurse ti tani hape biseden ne tema tjera. Te largeta per rrjedhine e bisedes deri tani. Nuk na duhet te hulumtojme prejardhjen e rumuneve. Mjafton qe ata jane popull poaq autark sa qe jemi edhe ne shqiptaret. Kane te njejtat elemente popullformuese si ne shqiptaret. Pra kemi rumunet, te cilet edhe pse nuk u islamizuan, prap se prap mbeten mu ne mes te popujve ortodokse nje popull autark (i pavarur). Kjo nenkupton se ne shqiptaret nuk do te ishim zhdukur sikur te mos ishim islamizuar. Kete tregon rasti i rumuneve. Si dhe shume popijve tjere. Keshtu qe nuk mund te jete vertete se Islami neve shqiptaret na shpetoi nga zhdukja. Kete gje pohojne ata qe thjesht e duan Islamin. Apo qe i tuten Allahut. Apo qe kane varesi tjeter nga Islami. Dhe nuk e thone kete drejtperdrejt, por mundohen te deklarojne Islamin si shpetimtar te shqiptareve nga zhdukja e tyre. Disa e bejne pa qellim, disa me qellim. Por pavaresisht pa apo me qellim, e sakte nuk eshte kjo. Ketu gjindemi ne bisede. Ketu argumento nese mundesh. Perse do ishim zhdukur ne shqiptaret, por nuk u zhduken rumunet apo popjt tjere qe nuk u islamizuan? Mendo dhe pastaj pergjigju.

Kjo fjalia ime qe perseritet nuk eshte e imja. Prandaj eshe ne thonjeza. Eshte nga Goethe.

*

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    CASHTJA KOMBETARE,krejte ne ket konteks kame shkrue,mirepo ju nuke kupetoni shumica hudheni ne stilin e shkrimit,mirepo nuke deshironi te lexoni textin ,dhe shkrimin time une shkruej shkurte dhe thjeshte mirepo ju duhet ta zgjeroni ate nemenyren e drejte ,sepse ju merni pjes ne ket teme,e kure hapet tem duhet hy shume thelle ne dijuni te kombit,po nuke hyne ne te gjitha kohnat atehere ,tema ashte e manget,kemi historian ne krejte europen psh.hyne ne shekullin e 14 dhe nuke dine ma shume perpos te shekullit 14 ,mirepo kure hapet tema kombi ma nuke ka tebaje me shekullin e 14 ose 10 ose 20 pore krejte shekujte dhe krejte gjuha krejte feja krejte albonologjija mirepo nji pike nisje te kete kombi,ateher te gjithe largohen prej diskutimi sepse shumefyerje ne shkrime ka ka gabime ne teshkrueme,te gjithe nuke munden me qene shkrimetare dhe te shkolluem ka profile te ndryshme tedijunisper ate duhet pasur edhe veteqendrim ne sjellje,ose nuke ka diskutim edhe mose te lutem me gethe ki mjafte te thana tona,ose i ke harue,

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga hoteli Lexo Postimin
    CASHTJA KOMBETARE,krejte ne ket konteks kame shkrue,mirepo ju nuke kupetoni shumica hudheni ne stilin e shkrimit,mirepo nuke deshironi te lexoni textin ,dhe shkrimin time une shkruej shkurte dhe thjeshte mirepo ju duhet ta zgjeroni ate nemenyren e drejte ,sepse ju merni pjes ne ket teme,e kure hapet tem duhet hy shume thelle ne dijuni te kombit,po nuke hyne ne te gjitha kohnat atehere ,tema ashte e manget,kemi historian ne krejte europen psh.hyne ne shekullin e 14 dhe nuke dine ma shume perpos te shekullit 14 ,mirepo kure hapet tema kombi ma nuke ka tebaje me shekullin e 14 ose 10 ose 20 pore krejte shekujte dhe krejte gjuha krejte feja krejte albonologjija mirepo nji pike nisje te kete kombi,ateher te gjithe largohen prej diskutimi sepse shumefyerje ne shkrime ka ka gabime ne teshkrueme,te gjithe nuke munden me qene shkrimetare dhe te shkolluem ka profile te ndryshme tedijunisper ate duhet pasur edhe veteqendrim ne sjellje,ose nuke ka diskutim edhe mose te lutem me gethe ki mjafte te thana tona,ose i ke harue,
    O nuk deshta te te nencmoj formen e shkrimit. Perkundrazi. Une do doja te me thote dikush se kam forme te shkrimit joshese.

Ti thua se duhet te shihet e tere historia ne kontekst teresor. Kjo nuk eshte keq. Edhe une jam i te njejtit mendim. Por nuk eshte e mundur te flasim tere kohen vetem per teresine. Duhet te ndalemi ne ndonje nenteresi, detaj. Edhe ti bere kete p.sh. kur the hulumto prejardhjen e rumuneve. Kjo paraqet poashtu vetem nje pike t evogel te kontekstit teressor te bisedes.

Mos me te thena te huaja? Hm. Po i tere Kurani eshte me te thena te huaja. Por nejse. Trego cilen nga te thenat tona m'propozon?

Mirembetsh.

*

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Perse nuk u zhduken atehere kombe tjera si p.sh. kroatet, malazezet, greket, rumunet?

Keta popuj nuk u konvertuan ne Islam, por mbijetuan si popuj autarke.

Nenkupton:
    Se pari: Shqiptaret kishin mbijetuar edhe si jomuslimane.
    Se dyti: Mendoni me tabu.

Thash edhe me larte: Sikur te ishim konvertuar ne serbo-ortodoksi, atehere ishim bere vet serbo-ortodoksia. Sikur qe u beme vet Islami. Nuk na kishte penguar fare perzierja e gjuhes shqipe me ndoshta 20 % fjale serbo-ortodokse, sikur qe nuk na penguan afro 20 % fjale arabo-turke ne gjuhen shqipe, lutja e njejte si serbet, sikur lutja e njejte si turqit, martesat perafersisht te njejta si serbet, sikur martesat perafersisht te njejta si turqit, arqitektura dhe emertimi e ndertesave fetare perafersisht te njejta si serbet, sikur arqitektura dhe emertimi e ndertesave fetare perafersisht te njejta si turqit. E tjera. Keto gjera, keto "te perbashketa me serbe" nuk do te na kishin penguar te i themi vetit "shqiptare". Sepse as sot nuk po na pengojne "te perbashketat me turqe e arabe" te i themi vetit shqiptare.

Largoni tabute. Kuajte mbajne ato perdet per rreth syve (nuk e di fjalen shqip, anglisht u thone blinders). Ju jeni njerez.

*
    Feja islame ka ndikuar ne formesimin e qenesise komb shqiptar te shqiptareve, duke e bere mire te dallueshem nga popujte ortodoks dhe katolik sllave dhe greke perreth. Kjo shumice e shqiptareve muslimane jo rastesishte e ka mbeshtjellur pjesen e mbrendeshem te trojeve tona , duke formura nje vije te forte demarkacioni me popujt tjere perreth, duke ndaluar asimilimin dhe duke ndikuar ne shqiptarizimin e nje pjese te krishtereve shqiptare. Pjesa tjeter e banoreve shqiptare qe kane ngelur jashte ketij mbeshtjellesi te forte duke shkuar pas krishterizmit qofte ortodoks e qofte katolik jane asimiluar, ose edhe sot jane ne rrugen e asimilimit. Fakt konkret i ke fiset me origjine shqiptare qe sot quhen malazeze si Vasoviqet, Kuqet, Drekalloviqet, Ozdrimcit, Piperet, pastaj popullesine ortodokese te Toplices e Zhgeligoves, si dhe popullesine arvanite te Spartes , Mores, Thrakise e Athines qe sot pak ose aspak dijne per indentitetin e verte te tyre. Nuk mund te mohoet ky rol i fese islame tek shqiptaret . Neqofte se ke argumente mi sill ketu , por mos me sjell hipoteza koti por fakte konkrete.

Shqiptaret e krishter kane mundur te mbijetojne vetme ne saje te vellezerve te tyre musliman qe i kane respektuar , mbrojtur si vellezer gjaku qe kane qene. Te krishteret shqiptare kane marre pjese ne te gjitha te mirat dhe te keqijat qe kane qene pjesmarres shqiptaret muslimane.
    Serbet , greket dhe rumunet kane mbijetuar si te krishter sepse kane qene popuj me te medhenje. Procesin e islamizimit te tyre e ka ndaluar rritja e ndikimit te Rusise Cariste . Ata qysh edhe me perpara kane qene me te krishter se shqiptaret . Ata kane pasur nje organizim te mire kishtare edhe para ardhjes se turqeve ne krahasim me shqiptaret qe shumica kane qene me teper skizmatik sesa krishtere, duke ndrruar here ortodoksizmin , here katolicizmin e duke kundershtuar shpeshe edhe te dyjat. Shqiptaret per ta ruajtur indentitetin kombetar kane hequr dore nga besimi i krishter.
    Te gjithe ata qe kane ngelur jashte atij mbeshtjellesi te shqiptareve islam sot jane te asimiluar. Ky trend ka egzistuar edhe te shqiptaret e krishter ne mbrendi . Ky trend eshte ndalur kur eshte islamizuar me te madhe popullesia shqiptare dhe ka dalur si nje faktor i fuqishem ne rajon. Kjo ka bere qe jo vetem nje pjese e shqiptareve te krishtereve qe kishin hyre ne rruge te asimilimit ti ktheheshin etnise se re ,, shqiptar" , por edhe shume banor te krishter joshqiptare i jane bashkangjitur ketij trendi. E njejta gje ka ndodhur edhe tek popullesia e Bosnjes ( ish bogumilet) qe kishte rene ne kundershtim me krishterizmin.
    Shqiptaret jane poaq shqiptare pa marre parasysh qfare besimi fetar perqafojne.
    Indentiteti kombetra i shqiptareve eshte shume mire i dallueshem nga indentiteti fetar, ne krahasim me te gjithe popujte e tjere perreth dhe shume popuje tjere te botes. Te jesh musliman dhe te jesh serb ose grek nuk ehste e mundur. Te jesh shqiptar dhe te jesh katolik ose ortodoks eshte plotesisht e mundeshme.
    Kjo eshte vlere qe na kane lene te paret tane dhe qe sot disa qyqar mundohen ta sulmojne.

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-03-2009
    Postime
    633
    ZOTNI SHKOZa lahuten e mire e kie vetem VAZHDO,[[KJO ASHTE VLERE QE NA KANE LANE TE PARET TANE .shume mire citim FANTASTIK.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ok.
    Tani trego si mendon: Sikur te ishim konvertuar ne kosovaret para 4-5 shekujve ne serbo-ortodoksi ne te njejten menyre si u konvertuam ne Islam, a nuk do te thonim sot per serbo-ortodoksine se ishte nje imponim pozitiv?

Eshte pyetje retorike, mund t'a pergjegjesh, nese don, por per mua nuk ke nevoje. Kryesorja une per veten time kete pyetje e pergjegji keshtu: Sikur te ishim konvertuar ne serbo-ortodoksi (apo ne cfaredo feje tjeter) do te kishim thene edhe per serbo-ortodoksine se ishte imponim pozitiv. Sepse arsyeja e vetme perse nje shqiptar musliman si ti sot e sheh Islamin si imponim pozitiv eshte arsyeja se ai eshte asimiluar ne te. Nese je i asmilluar, i indoktrinuar, i tretur ne nje fe, sigurisht se e sheh ate fe si imponim pozitiv.

Kjo fjali e tregon sipas meje qarte se eshte e sakte cfare them.

Gjeneratat e para (te shqiptareve) luftojne perhapjen e Islamit, farohen ne lufte kunder tij, kurse femijet e tyre i kendojne lavd Islamit. Sepse se pari asimilohen. Dhe pastaj ata jane vet Islami.

Saktesisht e njejta sikurse nese nje dite ster-ster-sterniperit e Adem Jasharit t'i kendonin lavd serbo-ortodoksise. Saktesisht e njejta.

Flm per pergjegjen. Kjo ishte e tera, perse pyeta.

*
    Hajde po ta bej nje pyetje tash ty , veq aman vetem gjakovarqe mos u pergjigje duke me thene Muahlife ketu.

E kam verejtur ketu ne forum qe armikun e klasifikojn vetem pershkak te natyres direkte qe kan pasur ne luft apo apo edhe klasifikimi tjeter ai fetar qe thash me lartë.
    Mirpo me trego ti nese nuk e ke lexuar librin "Shqiperia,qka qen ,qeshte dhe cdo te behet" ,ateher qfar statusi(trajtimi) kan pasur Kosovaret ne gjithe periudhen e sundimit Osman?.

Thjesht benma nje korelacion me Armikun Serb dhe mundohu qe sepaku te e pasqyrosh nje reflektim real ne situaten apo raportet tona si Kosovar me Turqin aktualisht.

Dhe diqka duhet ta kemi parasysh sepse eshte e rendesishme ne kete debat : Ta lokalizojm qeshtjen vetem Kosove-Turqi duke perfshire ketu edhe historin ndermjet ketyre vendeve. Nuk kam per qellim qe te bej ndonje ndarje siq mund ta kutpojn dikush ,mirpo thjesht per te pasur nje qasje me reale ndaj kesaj qeshtje qe po diskutohet.

Hajde Gjakovari Lalit na jep diqka per te lexuar (Veq Muhalife jo)
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Hajde po ta bej nje pyetje tash ty , veq aman vetem gjakovarqe mos u pergjigje duke me thene Muahlife ketu.
    Nuk ka pyetje ne bote qe e shtron (pyetje serioze) qe nuk e pergjegj. Te pakten them: Nuk kam lidhje, nuk me mjafton dija.

E kam verejtur ketu ne forum qe armikun e klasifikojn vetem pershkak te natyres direkte qe kan pasur ne luft apo apo edhe klasifikimi tjeter ai fetar qe thash me lartë.
    Mirpo me trego ti nese nuk e ke lexuar librin "Shqiperia,qka qen ,qeshte dhe cdo te behet" ,ateher qfar statusi(trajtimi) kan pasur Kosovaret ne gjithe periudhen e sundimit Osman?.
    Nuk e kam lexuar. Nese eshte qenesor per temen, atehere na ofro tezat apo rezymete kryesore te tij. Se cfare statusi ka patur Kosova ne periudhen e sundimit osman, kam lexuar nga Prof. Dr. Franz Münzel ne artikullin e tij "A eshte pavaresia e Kosoves e justifikueshme nga e Drejta Nderkombtare?"

Ai i kundervihet profesoreve serbe qe negojne kete pyetje nder tjerash duke thene se Kosova ka qene qe ne kohen e P. Osmane vilajet turk, por i banuar me shqiptare. Formacionit vilajet i ateston nje lloj cilesie shtetperberese.

Besoj se kjo eshte ajo qe deshe te thuash. Pra Kosova ne P. Osmane ka qene vilajet dhe si i tille e "privilegjuar".

Tani pyetje nga une:
    Cfare statusi paten Greqia, Serbia nen P. Osmane? Keto nuk paten status te vilajetit, por shtetit (edhe pse vazal ndaj P. Osmane).

Pastaj te thash edhe me larte: Sikur te kishim "perqafuar" vlerat serbo-jugosllave aq sa perqafuam ato turko-islame, jam i bindur se do te kishe nje statut cfare te donim ne Jugosllavi. Krahasuar me flijimin tone kulturor, moral, social, ushtarak per P. Osmane, statusi i vilajetit eshte teper nencmues per ne.

Thjesht benma nje korelacion me Armikun Serb dhe mundohu qe sepaku te e pasqyrosh nje reflektim real ne situaten apo raportet tona si Kosovar me Turqin aktualisht.
    Te thash: Per raportet aktuale me Turqine nuk kam cfare te flas keq. Por mirrem me pyetjen se ku eshte dallimi ne mes te islamizimit te nje shqiptari ne periudhen e sundimit osman me serbo-ortodoksizimin e shqiptarit ne periudhen e sundimit jugosllav. Pavaresisht sa here e injoroni, kjo pyetje eshte qenesore.

*

Xp Maska e Vista
    Anëtarësuar
    30-01-2008
    Vendndodhja
    Mbi dhe
    Postime
    582

Nuk e kam lexuar. Nese eshte qenesor per temen, atehere na ofro tezat apo rezymete kryesore te tij. Se cfare statusi ka patur Kosova ne periudhen e sundimit osman, kam lexuar nga Prof. Dr. Franz Münzel ne artikullin e tij "A eshte pavaresia e Kosoves e justifikueshme nga e Drejta Nderkombtare?"

Ai i kundervihet profesoreve serbe qe negojne kete pyetje nder tjerash duke thene se Kosova ka qene qe ne kohen e P. Osmane vilajet turk, por i banuar me shqiptare. Formacionit vilajet i ateston nje lloj cilesie shtetperberese.

Besoj se kjo eshte ajo qe deshe te thuash. Pra Kosova ne P. Osmane ka qene vilajet dhe si i tille e "privilegjuar".

Tani pyetje nga une:
    Cfare statusi paten Greqia, Serbia nen P. Osmane? Keto nuk paten status te vilajetit, por shtetit (edhe pse vazal ndaj P. Osmane).

Pastaj te thash edhe me larte: Sikur te kishim "perqafuar" vlerat serbo-jugosllave aq sa perqafuam ato turko-islame, jam i bindur se do te kishe nje statut cfare te donim ne Jugosllavi. Krahasuar me flijimin tone kulturor, moral, social, ushtarak per P. Osmane, statusi i vilajetit eshte teper nencmues per ne.

Te thash: Per raportet aktuale me Turqine nuk kam cfare te flas keq. Por mirrem me pyetjen se ku eshte dallimi ne mes te islamizimit te nje shqiptari ne periudhen e sundimit osman me serbo-ortodoksizimin e shqiptarit ne periudhen e sundimit jugosllav. Pavaresisht sa here e injoroni, kjo pyetje eshte qenesore.

*
    Gjat perandoris Osmane , shqiptaret jetonin ne gjitha ato teritore ku jetonin me pare , nuk humben asnje pllamb tok , por vetem i zgjeruan ato , ne Greqi jetonin shqiptaret , ndaq krishter ndaq musliman , poashtu ne Mal te Zi , ne Sanxhak , deri ne Nish , ne Manastir , Prilep , Oher ... krejt ketu kishte shqiptar , e kjo sju ka pelqy sllavo-greko ortodoksve , sepse ata donin te perzejn shqiptaret dhe me renien e perandoris Osmane , sllavo-greket e beren ate qe do ta benin shum me heret , debimin dhe asimilimin e shqiptarve ... prandaj per jo me shum se 50 vite , sllavet-greket , debuan 3 milion shqiptar , asimiluan edhe milion ortodoks shqiptar , ne Greqi , Mal te Zi , Kosov , Maqedoni ...
    Keshtu shqiptareve iu tkurren teritoret , u zvogelua numri i shqiptarve dhe shumica e shqiptarve ngelen nen pushtetin e eger sllavo-grek , qe per aq shkurt koh beri tmerre qe si kishte ber perandoria Osmane per 5 shekuj.
    E Verteta është e Perkryer,ajo nuk ka dy fytyra (anë)

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Nje here njeri, andej nga vitet `45-`46 vajti ne parlament dhe tha "Kush e ka qejf Ameriken te ngreje doren!" Faaap i ngriten duart ca tipa. "Takohemi neser ne ore 5" tha ai tipi dhe iku. Nuk i zuri ora 4 ata qe ngriten doren.
    Duhet perseritur nje here kjo metoda:
    Kush eshte vella me turqit? Takohemi neser ne oren 5.

Mekat qe nuk behet dot per ata qe kane "vellezer" greket dhe serbet se jane me kopila ata, nuk e ngrene doren. Po ka metoda te tjera edhe per ata. Po varja thuaj se muhabet bejme se mos...
    -

SHKOZA
    Anëtarësuar
    28-08-2004
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    763
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Nje here njeri, andej nga vitet `45-`46 vajti ne parlament dhe tha "Kush e ka qejf Ameriken te ngreje doren!" Faaap i ngriten duart ca tipa. "Takohemi neser ne ore 5" tha ai tipi dhe iku. Nuk i zuri ora 4 ata qe ngriten doren.
    Duhet perseritur nje here kjo metoda:
    Kush eshte vella me turqit? Takohemi neser ne oren 5.

Mekat qe nuk behet dot per ata qe kane "vellezer" greket dhe serbet se jane me kopila ata, nuk e ngrene doren. Po ka metoda te tjera edhe per ata. Po varja thuaj se muhabet bejme se mos...
    Kavir po ta tregoj edhe une nje anekdot ty.
    Ishte nje bajraktar ne krye te vendit edhe e ndante nje pleqeri. Te gjithe e ndegjonin. Ne ate moment hyne nje djal i ri dhe nderhyne : - Bajraktar nuk eshte ashtu, si po thua ti. Te gjithe ngelin duke e shiku ate te riun. Bajraktari qetas i thote po mire bre bir po si eshte , pasi nuk qenka keshtu. Ai thote jo as une nuk e dije . Bajraktari qohet ngadale edhe ti ndalet shpulle atij ne bire te veshit dhe i thote, kur nuk dine pse ja fut kot.
    Po varja thuaj se muhabet po bejme. Hehehehheh

SHKOZA nga Prizreni
    ATDHEU MBI TE GJITHA

Faqja 15 prej 18 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Intervistë me Myftiun e Kosovës, Mr. Naim Tërnava
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-01-2009, 19:13
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari për statusin final të Kosovës
    Nga Nice_Boy në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Mësimet e nxjerra nga dhuna në Kosovë
    Nga Albo në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 15-07-2006, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •