Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 88
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2009
    Postime
    795
    edhe me keq

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Asgjë nuk është e sigurt , në besojm se do të ndodh dicka e papritur por shum anëtar të tjerë këtu filluan me festu por fatëkeqesisht kjo ende ska filluar. Njohjet do fillojn por kur nuk e dijm , pra sic e kishte cekur nje antar me lart , Mos beni HOP , pa kercy.

i/e regjistruar Maska e palushi
    Anëtarësuar
    06-03-2004
    Vendndodhja
    itali
    Postime
    245
    dje mesova se perpjekje te vazhdueshme jane ba nga Serbija nepermjet Egjiptit Sirise Iranit e ku di une qi te mos kete nje thirrje per njohje te Kosoves edhe me duket se ja kane arrite qellimit

me te thane te drejten kisha besim se Basha e Hyseni nuk ja kishin fut kot por kur pashe te faqja zyrtare e vendeve islamike http://www.oic-oci.org/36cfm/w/en/documents.htm
    per fat te keq ashtu doli

ishte nji rezolute as mish as peshk qi paska kenaq te tane mesa duket

http://www.oic-oci.org/36cfm/w/en/res/36CFM-POL-RES-FINAL.pdf

RESOLUTION NO. 14/36-POL
    ON
    THE SITUATION IN KOSOVO
    The Thirty-Sixth Session of the Council of Foreign Ministers (Session of
    Enhancing Islamic Solidarity), held in Damascus, Syrian Arab Republic from 28 Jamadul
    Awal – 1 Jamadul Thani 1430 .H (23-25 May 2009);
    Guided by the principles and purposes of the Charter of the United Nations, the
    Charter of the OIC, the Universal Declaration of Human Rights, the International
    Covenants on Human Rights, the Geneva Conventions of August 1949, 1951 as well as
    other instruments of international law;
    Upholding the role of the U.N. in the peaceful settlement of disputes and
    maintenance of international peace and security;
    Referring to the UN Security Council Resolutions No.1160 (of 31st of March
    1998), No.1999 (of 23rd September 1998) No. 1203 (of 24th October 1998) No.1239 (of
    14 May 1999) and 1244 of 10th of June 1999 and the relevant statements of its President.
    Referring to Resolution No. 16/31 adopted at the Thirty-first Session of the
    Islamic Conference of Foreign Ministers held in Istanbul on 14-16 June 2004; the
    Resolution No.36/34 of the 34th Session of the ICFM, Islamabad, 15-17 May 2007; the
    Final Communiqué of the 11th OIC Summit, Dakar, 13-14 March 2008; the Declaration
    of the OIC Ministerial Meeting in Kampala in June 2008 and in New York in September
    2008 where is noted the Declaration of Independence by the Assembly of Kosovo of 17
    February 2008;
    Reaffirming the strong interest of OIC regarding the Muslims in the Balkans, and
    the importance of the stability in the whole Balkan region;
    1. Takes note of the progress made towards strengthening the democracy in
    Kosovo, serving peace and stability in Kosovo and the whole region.
    2. Further takes note of the accelerated UN Mission’s reconfiguration,
    deployment of EULEX throughout Kosovo, in compliance with UN Secretary
    General’s guidelines and the current Kosovo institutional and legal
    framework.
    34
    RES.14/36-POL
    3. Welcomes the cooperation of Kosovo with the OIC Economic and Financial
    institutions, and calls on the international community, to continue contributing to
    the fostering of the Kosovo’s economy.
    4. Requests the Secretary General to follow up the implementation of the present
    resolution, and to submit a report thereon to the 37th Session of the Council of
    Foreign Ministers.
    -----------

i/e regjistruar Maska e Harudi
    Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Me këso lajme n'a njohu,s'na njohu,miratoi-s'miratoi...gjysma e popullatës së Kosovës,shkojnë në gjumë të uritur.
    Po të sensibilizohej me kaq pompozitet nga qeveria e Kosovës,investimet në ekonomi,shëndetësi,mbrojtje sociale et,etj,e nesërmja do të sillte shpresa për popullatën e Kosovës e cila gjithnjë më shumë po i ngjan një populli të leckosur e të kequshqyer...pak para alivanosjes!
    Pijetoret janë vendet ku çmenduria shitet me shishe! (Uendell Filips)

Lista e injorimit: Llapi

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Me këso lajme n'a njohu,s'na njohu,miratoi-s'miratoi...gjysma e popullatës së Kosovës,shkojnë në gjumë të uritur.
    Po të sensibilizohej me kaq pompozitet nga qeveria e Kosovës,investimet në ekonomi,shëndetësi,mbrojtje sociale et,etj,e nesërmja do të sillte shpresa për popullatën e Kosovës e cila gjithnjë më shumë po i ngjan një populli të leckosur e të kequshqyer...pak para alivanosjes!
    po valla shum keq i ka punt deri tash na kan njoft 60 shtetet me te fuqishme te botes e keq i paskum punet sipas teje
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e BESIIM
    Anëtarësuar
    07-04-2009
    Vendndodhja
    France
    Postime
    309
    Do te ishte mire valla te na njifnin te gjitha komplet qashty qysh e nenshkruen rezoluten sot
    Ndryshuar për herë të fundit nga BESIIM : 25-05-2009 më 19:12
    Hiqni maskat, mbajtja e tyre kohë të gjatë rrezikon t`ju bëhet fytyrë!

Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Vetëm gjatë vitit 2008 (viti i pavarsisë) e duke vazhduar edhe këtë vit,investimet në Kosovë janë zvogëluar për 80 milion euro.
    ...

Anëtarësuar
    08-09-2004
    Postime
    622
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    po valla shum keq i ka punt deri tash na kan njoft 60 shtetet me te fuqishme te botes e keq i paskum punet sipas teje
    Pak investime

Për tre muaj, nga buxheti i Kosovës janë shpenzuar 162 milionë euro, apo 28.2 për qind më shumë se vjet. Për investime kapitale janë shpenzuar vetëm 7 milionë euro, gjyma e të cilave për rrugë, kurse për paga e mëditje, 61 milionë euro, ose 75.6 për qind më shumë

Nga Zekirja Shabani më 19.05.2009 në ora 8:50

Prej 162 milionë eurove, sa janë shpenzuar për tre muaj nga buxheti i Kosovës sivjet, vetëm 7 milionë euro shkuan për investime kapitale. Krahasuar me një vit më parë, sipas raportit të Ministrisë së Ekonomisë dhe Financave që ka siguruar “Expressi”, investimet në këtë kategori janë 40 për qind më pak. Agjencitë në nivelin qendror kanë shpenzuar vetëm 2,4 për qind të shumës.

Express

Llap
    Mirëqenja (standarti jetësor)i/e banorëve të Kosovës,keqësohet nga viti në vit.Mirëqenja mvaret kryekëput nga qeveria/ekzekutivi në Kosovë,e jo nga numri i shteteve që e njohin pavarësin e Kosovës!

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Harudi Lexo Postimin
    Pak investime

Për tre muaj, nga buxheti i Kosovës janë shpenzuar 162 milionë euro, apo 28.2 për qind më shumë se vjet. Për investime kapitale janë shpenzuar vetëm 7 milionë euro, gjyma e të cilave për rrugë, kurse për paga e mëditje, 61 milionë euro, ose 75.6 për qind më shumë

Nga Zekirja Shabani më 19.05.2009 në ora 8:50

Prej 162 milionë eurove, sa janë shpenzuar për tre muaj nga buxheti i Kosovës sivjet, vetëm 7 milionë euro shkuan për investime kapitale. Krahasuar me një vit më parë, sipas raportit të Ministrisë së Ekonomisë dhe Financave që ka siguruar “Expressi”, investimet në këtë kategori janë 40 për qind më pak. Agjencitë në nivelin qendror kanë shpenzuar vetëm 2,4 për qind të shumës.

Express

Llap
    Mirëqenja (standarti jetësor)i/e banorëve të Kosovës,keqësohet nga viti në vit.Mirëqenja mvaret kryekëput nga qeveria/ekzekutivi në Kosovë,e jo nga numri i shteteve që e njohin pavarësin e Kosovës!
    le ti shabanin e hasanin e hysenin qka thoin neper forume
    por shif qfar thon miqt tan ne bot dhe Amerik
    Ju habitët botën!
    . Bajden vlerësoi se Qeveria e Kosovës ka bërë përparim të konsiderueshëm në vitin e parë, duke thënë se është e mrekullueshme që për një vit të arrihet ky përparim që është bërë.Por ai kërkoi që të vazhdohet me këtë sukses, duke thënë se "përderisa të ketë sukses dhe pandashmrëi ju mund të llogaritini në mbështetjen e SHBA ve".

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Rezoluta e OIC-së

Nga Express më 25.05.2009 në ora 13:53
    (Update) Në rezolutën e Organizatës së Konferencës Islamike (OIC) nuk i bëhet thirrje shteteve anëtare të kësaj organizate që ta njohin pavarësinë e Kosovës.
    Express sjellë versionin origjinal në Anglisht të kësaj rezolute:

RESOLUTION NO. 14/36-POL ON THE SITUATION IN KOSOVO

The Thirty-Sixth Session of the Council of Foreign Ministers (Session of
    Enhancing Islamic Solidarity), held in Damascus, Syrian Arab Republic from 28 Jamadul
    Awal – 1 Jamadul Thani 1430 .H (23-25 May 2009);

Guided by the principles and purposes of the Charter of the United Nations, the
    Charter of the OIC, the Universal Declaration of Human Rights, the International
    Covenants on Human Rights, the Geneva Conventions of August 1949, 1951 as well as
    other instruments of international law;

Upholding the role of the U.N. in the peaceful settlement of disputes and
    maintenance of international peace and security;

Referring to the UN Security Council Resolutions No.1160 (of 31st of March
    1998), No.1999 (of 23rd September 1998) No. 1203 (of 24th October 1998) No.1239 (of
    14 May 1999) and 1244 of 10th of June 1999 and the relevant statements of its President.

Referring to Resolution No. 16/31 adopted at the Thirty-first Session of the
    Islamic Conference of Foreign Ministers held in Istanbul on 14-16 June 2004; the
    Resolution No.36/34 of the 34th Session of the ICFM, Islamabad, 15-17 May 2007; the
    Final Communiqué of the 11th OIC Summit, Dakar, 13-14 March 2008; the Declaration
    of the OIC Ministerial Meeting in Kampala in June 2008 and in New York in September
    2008 where is noted the Declaration of Independence by the Assembly of Kosovo of 17
    February 2008;

Reaffirming the strong interest of OIC regarding the Muslims in the Balkans, and
    the importance of the stability in the whole Balkan region;

1. Takes note of the progress made towards strengthening the democracy in
    Kosovo, serving peace and stability in Kosovo and the whole region.

2. Further takes note of the accelerated UN Mission’s reconfiguration,
    deployment of EULEX throughout Kosovo, in compliance with UN Secretary
    General’s guidelines and the current Kosovo institutional and legal
    framework.

3. Welcomes the cooperation of Kosovo with the OIC Economic and Financial
    institutions, and calls on the international community, to continue contributing to
    the fostering of the Kosovo’s economy.

4. Requests the Secretary General to follow up the implementation of the present
    resolution, and to submit a report thereon to the 37th Session of the Council of
    Foreign Ministers.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Adem Demaçi
    Nga lum lumi në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 309
    Postimi i Fundit: 29-11-2016, 17:56
  2. Interviste e Fadil Tolaj-t
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-01-2004, 06:56

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •