Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    i/e regjistruar Maska e laguna blu
    Anëtarësuar
    12-12-2004
    Postime
    579

Prapavija e dyshimtë e një gjysëmpranimi

"Zoti Thaçi ka thënë se mund të ketë patur individë që e kanë "keqpërdorur uniformën e UÇK-së", por ka shtuar se UÇK-ja e ka distancuar vetveten nga këta individë."

Ta thuash një gjë të tillë si Kryeministër i një shteti për dy mandate: njëri jolegjitim e tjetri legjitim është më tepër se miopi politike sepse pyetja e parë që do ti shtrohej kryeministrit aktual mund të jetë:
    kush janë ata individë zoti Kryeministër?
    pse nuk ndërmorrët asnjë proces hetues apo gjyqësor ndaj tyre në kohën kur u vetëshpallët kryeministër dhe në kohën kur fituat zgjedhjet politike në Kosovë?

Natyrisht se thelbi i përgjigjes së tij nuk ka të bëjë fare me faktin nëse pati apo jo krime gjatë e pas luftës. Intenca kryesore e tij është dobësimi i të rrebeluarve nga ana e ish luftëtarëve qoftë në procesin e formimit të FSK-së apo tash që ish luftëtarët e tij kanë ngritur një tendë për "siting" pranë zyrave të Qeverisë së tij në kërkim të të drejtave të tyre të mohuara padrejtësisht. Të vjen keq ti shikosh luftëtarët e lirisë në atë gjendje në të cilën i dërgoi një klasë politike e korruptuar deri në palcë.
    Me të njëjtën hipokrizi dhe lakoni u përgjigj edhe dora e djathtë e tij e të pabërave morale, politike e njerëzore, Xhavit Haliti. Ndërkaq nga presidenca e Kosovës erdhi një përgjigje dinjitoze dhe mohim kategorik, bile u kërkua që të mos kishte hetime fare. Eulexi sot u deklarua se nuk ka ende prova të mjaftueshme për të nisur hetimet...
    Përfundimet nxirrni vetë...!
    Ndryshuar për herë të fundit nga laguna blu : 13-04-2009 më 19:04

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    deri sa te ket shqipfolsa si brari e gjilansi asni her ska per te met UCK pa akuza

njerzit si puna e tyne nat e dit vec si e si te nxijn cdo luft te popullit shqiptar menojn.

njerez qe i jan lut zotit nat e dit qe fatmiri e rramushi te perfundojn ne burg e qe ne sot e ksaj dite punojn pa pushim qe kret luftaret e UCK ti shofin ne burg.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Lux Libera Nos Maska e Shkelqesia_E_Tij
    Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Where ladies pray the God
    Postime
    1,028
    Thaçi dhe klani i tij duhet te marin denimin e merituar per vrasjen e shqiptareve nga dora e tyre.

Jane kriminel qe kane la duart me gjak shqiptari dhe sot pa piken e turpit qeverisin Kosoven si per ironi te fatit me nje cope lecke siç mund ta quajme flamurin e shtetit kosovar.

Blossoms of heaven, Ashes of hell...

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Shkelqesia_E_Tij Lexo Postimin
    Thaçi dhe klani i tij duhet te marin denimin e merituar per vrasjen e shqiptareve nga dora e tyre.

Jane kriminel qe kane la duart me gjak shqiptari dhe sot pa piken e turpit qeverisin Kosoven si per ironi te fatit me nje cope lecke siç mund ta quajme flamurin e shtetit kosovar.
    cilet shqiptar vrau thaci o shkelqesi?

pa hajt na i thuj

Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    cilet shqiptar vrau thaci o shkelqesi?

pa hajt na i thuj
    Ata trima qe benin pjese ke FARK-u bije shqipesh ishin or ti derjans.

Mos i kerko emrat tek une por pyet familjaret e tyre se si ju vrane bijte e dashur dhe kush i vrau !?

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Ata trima qe benin pjese ke FARK-u bije shqipesh ishin or ti derjans.

Mos i kerko emrat tek une por pyet familjaret e tyre se si ju vrane bijte e dashur dhe kush i vrau !?
    far *** trimash ato more

trima qe u nisshin per kosov me u siguru qe mos te mori UCK pushtetin

populli e qiti ushtrin e vet

ushtrit fantazma te brarit, gjilansit e rugoviqit luftun rrugve te tiranes e durrsit

UCK tre shkronja te shejta

thaci po me hidhro pak se po i le pasdore e kshtu i bahet qefi brarucit e gjilansit e shokve te tyne ti shofin clirimtaret keq e ma keq.

i/e regjistruar Maska e Nice_Boy
    Anëtarësuar
    25-01-2004
    Vendndodhja
    Larg vendlindjes i pa shpi..
    Postime
    4,220
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    deri sa te ket shqipfolsa si brari e gjilansi asni her ska per te met UCK pa akuza

njerzit si puna e tyne nat e dit vec si e si te nxijn cdo luft te popullit shqiptar menojn.

njerez qe i jan lut zotit nat e dit qe fatmiri e rramushi te perfundojn ne burg e qe ne sot e ksaj dite punojn pa pushim qe kret luftaret e UCK ti shofin ne burg.

Jam nje prej tyre qe kam perjetu ne sy te gjith familjes kur erdhen me pushk dhe ma moren axhin tim me shku me vra se ishte me Rugoven dhe punoj per LDK-n edhe gjat luftes ( E pse i strehoj te plagosurit / refugjatet ) kujt i plasi per ta!

Pra prej ketyre trimave eshte prek edhe M.H (axhi im ) nga Gjilani ( Kryetar i deges 5 LDK GJILAN )

Gjith te mirat.
    Më gënjeu pasuria, jeta vrap më iku shpejt dhe u thinja u dergja u plaka në dhe të huaj do të vdes..

Anëtarësuar
    23-09-2002
    Vendndodhja
    Postime
    1,028
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin
    Jam nje prej tyre qe kam perjetu ne sy te gjith familjes kur erdhen me pushk dhe ma moren axhin tim me shku me vra se ishte me Rugoven dhe punoj per LDK-n edhe gjat luftes ( E pse i strehoj te plagosurit / refugjatet ) kujt i plasi per ta!

Pra prej ketyre trimave eshte prek edhe M.H (axhi im ) nga Gjilani ( Kryetar i deges 5 LDK GJILAN )

Gjith te mirat.

Ja ku e ke deshmine derjans na fol tani per patriotizmin e Hashim Thaçit....!!!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Kryeçlirimtari Hashim Thaçi e ka marr ata çka e meriton mire e kie ti
    Pasi qe e Çliroi Kosoven me UÇK-ne
    e ka marr besimin e populloit Shqiptar te Kosopves per ta shpallur Kosoven Shtet
    dhe per ta Qeverisur Shtetin siq po e Qeveris per mrekulli dhe siq e shpalli Shtetin
    mos te ardht merzi
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga GjIlAnAsI_cSi Lexo Postimin

Gjith te mirat.
    Per ty qe i perket nji familje shpiunesh ska dyshim se kaher e kemi dit
    edhe qe ti e ndjek rrugen e te parve dhe vazhdon te jesh bashkpuntor
    i shkaut neper ambasadfa prap e dim
    po nji fjal popullore thot qka te lind prej macje han mi
    dhe per ata ti mua as me sy spo mumdesh ta durosh ket stemen e UÇK-se
    qe e mbaj
    dhe je aq i shfrenuar qe smundesh dot ta mshifesh mllefin urrejtjen qe e kie per
    UÇK-ne veq mos u anko pash neren se shpiertin na kpute prej gjynahi haaaaa
    te gjith bashpuntoret e shpiujat e shkaut heret apo von do te marrin
    ata qka e meritoin

Veq nja se paske harrue se ne nji postim tjeter ke rrejt
    e ke than se i ke pas dy te familjes te ram kinse si pjestar te UÇPMB-se haaaaaaaaaaaa
    thua ti qe se dimi ne kush jeni ju
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 14-04-2009 më 06:35
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Albin Kurti (1975 - )
    Nga ILovePejaa në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 305
    Postimi i Fundit: 04-06-2017, 20:47
  2. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  3. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  4. Nga ideja deri te realizimi i spastrimeve etnike të shqiptarëve
    Nga DriniM në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 25-01-2004, 06:43

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •