Close
Faqja 27 prej 130 FillimFillim ... 1725262728293777127 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 1300
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    O ti zotni urdhero e shko gjeje ate Ismail Kadarene dhe ecni dhe diskutoni me mua!!!
    Ne sy me shkronja te medha dhe te arta kam per tju thene te dyve " UNE JAM TRADHETAR I KRISHTERIMI - JAM DHE DO TI MBES BESNIK FESE ISLAME DERI NE FRYMEN TIME TE FUNDIT - JU DY THENI KOKEN - AS QE ME INTERESON SE CFAR BESONI, ANDAJ NA LENI TE QETE TE BESOJME ATE QE DUAM NE TE BESOJME E JO ATE QE DUANI JUVE QE NEVE TE BESOJME"

Gv_Usa
    Zoteri prandaj ju jeni llumi i atij kombi. Njerez orientale, koketrashe dhe qe nuk i hyne ne pune as dreqit e jo me interesit kombetar shqiptar. Terroriste, dhe muhaxhadine xhahile ashtu sic iu meson feja.
    Ku dini ju c'eshte kombi e atdheu, gjuha e kultura, identiteti dhe integriteti, ju keto ia keni falur fese se peshtire te magjypit, islami Aziatik iu perfaqeson ju si njerez, e jo shqiptarizmi. Sic e thua edhe vete ti i ke dhene besen dhe qenien tende islamit dhe asgje nuk te kthen prej kesaj. C'ka do te thote se nuk ka njerez me te pabese ndaj identitetit kombetar sesa ju, dhe kjo u pa qarte me 4 dibranet terroriste. Per islam ju beni cdo gje, s'ka rendesi sa e ndyre, e peshtire dhe anti-kombetare eshte. Asgje nuk iu largon dot prej tij, as interesi kombetar, as zakoni, tradita, e ardhmja.

Prandaj edhe ju sot jeni brenga e atij kombi. Ne do iu terhqeim zvarre nga halli s'kemi se cfare te bejme. Na keni mbetur si ai dobici ne dere. Erdhi turku ne shqiperi per kaq shekuj, la edhe ai ca dobicer e gjak-perzier qe shqiptaret per hir te miresjelljes duhet ti marrin me vete. Jo me kot gjysma e familjeve tuaja jetojne ne Turqi dhe Turqia per ju edhe shteti meme.

Personalisht as dua te kem te bej me ju, me vjen ndot dhe me vjen peshtire tiu quaj bashkombas, por nga halli e bej se na keni mbetur ne dere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 25-03-2009 më 11:18

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-03-2009
    Vendndodhja
    greqi
    Postime
    6
    do te thoja se shqipetaret nuk jane tradhetare te europes se krishtere.do te thoja se ne shpetuam europen nga dyndjet osmane.dhe per kete verteton shpata dhe perkrenoja e skenderbeut ne austri dhe shpallja e tij si princ i europes.
    e dyta shqipetaret jane shtet pogan dhe igumenist( kete e vertetoi dhe papa xhovani dyte)si rrjedhoje kthimi i shqipetareve ne myslyman ishte vetem per te mbrojtur pasurite e tyre dhe per ti lene te qete perandoria myslymane.
    prandaj kurr shqipetaret jane kaq fanatik dhe prej kesaj europianet nuk shqetesohen.mereni dhe ne familjet e kujdo shqipetari jane te perzier te ter fete

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga antiislamiku Lexo Postimin
    Ja ke fut si kali peles, pse a aludon ne muhamedin apo ne kend?!
    Thuaje i paguar thuaje sepse je sherbetori i huaj!?
    Kur ka vdek dhe ne Kryq Krishti, Ai ka mbajte premtimin e ti, mos u mashtro kurre sepse askund ne Bibel nuk flitet per Muhamedin!?.
    Sepse nese edhe Muhamedi do te konsiderohej profet une nuk do te besoja ne Zot!?
    Kete e them me ndershmerin dhe sinqeritetin me te madhe!?
    Krejt e dijme se kush e cka ishte Muhamedi!- mos na flisni me shume sepse nuk duam te ju degjojme me aso fjale!?
    Ka mbaru koha e erresaires Turke- e duam Lirine dhe fund e krye!?
    Po si ja fut kali peles ?!! A na tregon ti neve ketu ose , se si duket te kemi ekspert per keto pune!!!
    Dmth lene qe je anti islamik por qenke edhe doktor hajvanash !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e Raim
    Anëtarësuar
    09-11-2007
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Zoteri prandaj ju jeni llumi i atij kombi. Njerez orientale, koketrashe dhe qe nuk i hyne ne pune as dreqit e jo me interesit kombetar shqiptar. Terroriste, dhe muhaxhadine xhahile ashtu sic iu meson feja.
    Ku dini ju c'eshte kombi e atdheu, gjuha e kultura, identiteti dhe integriteti, ju keto ia keni falur fese se peshtire te magjypit, islami Aziatik iu perfaqeson ju si njerez, e jo shqiptarizmi. Sic e thua edhe vete ti i ke dhene besen dhe qenien tende islamit dhe asgje nuk te kthen prej kesaj. C'ka do te thote se nuk ka njerez me te pabese ndaj identitetit kombetar sesa ju, dhe kjo u pa qarte me 4 dibranet terroriste. Per islam ju beni cdo gje, s'ka rendesi sa e ndyre, e peshtire dhe anti-kombetare eshte. Asgje nuk iu largon dot prej tij, as interesi kombetar, as zakoni, tradita, e ardhmja.

Prandaj edhe ju sot jeni brenga e atij kombi. Ne do iu terhqeim zvarre nga halli s'kemi se cfare te bejme. Na keni mbetur si ai dobici ne dere. Erdhi turku ne shqiperi per kaq shekuj, la edhe ai ca dobicer e gjak-perzier qe shqiptaret per hir te miresjelljes duhet ti marrin me vete. Jo me kot gjysma e familjeve tuaja jetojne ne Turqi dhe Turqia per ju edhe shteti meme.

Personalisht as dua te kem te bej me ju, me vjen ndot dhe me vjen peshtire tiu quaj bashkombas, por nga halli e bej se na keni mbetur ne dere.
    Me keto fjale ke treguar gjithcka per bashkombasit e tu, nuk ja vlen asnje koment.
    Keto jane fjale te nje armiku te shqiptareve e jo nje "shqiptari" ndaj popullit te vet.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin

KE kunder ti dicka ose jo?!!! Ti ke tradhetuar krishterimin ose jo ?!! Nqs jo atehere , ri aty ku je dhe mos ngre shum pluhur ketu!
    Me behet qefi qe ti je "patriot" me pila dhe debil me reaktor nuklear!
    Ti ke problem me perceptimin e gjerave, me te llogjikuarit ! Mos vuan valle nga autismi?!!
    Feja dhe kombi jane dy nocione te ndryshme!!! Une mund te jem edhe budist por perseri ne zemer te jem shqiptar!!!
    Vetem nje imbicil i ngateron nocionet fe dhe komb?!! Valle je ti nje i tille ose jo?!!
    Per mendimin tim, te shikoj se shkruan , bukur , shprehesh bukur nuk me dukesh si imbicil, me dukesh si njeri i zgjuar, andaj mos aktro sikur me qene imbicil, sepse ti fort mire e din se feja dhe kombi jane dy gjera te ndryshme.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anëtarësuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    edhe une jom tradhtar i krishterimit , jam tradhtar edhe i islamit , jam tradhtar i te gjitha feve . Por i qendroj besnik logjikes mendjes njerzore .

po hajti oo te qmendurr ikni atje krejt juve katolikve muslimanve ortodoxve mir shum jau kish pas bo gjagj enver hiq se du gjagjin po qi shum mir jau kish pas boo aaaa sikur te kish bo nona edhe ni enver me jau kallxu qefin krejtve ju kisha qu ne azi edhe ne lindjen e mesme anej qatje e keni veni ju o te cmendurrr
    We are all Aliens

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    KE kunder ti dicka ose jo?!!! Ti ke tradhetuar krishterimin ose jo ?!! Nqs jo atehere , ri aty ku je dhe mos ngre shum pluhur ketu!
    Me behet qefi qe ti je "patriot" me pila dhe debil me reaktor nuklear!
    Ti ke problem me perceptimin e gjerave, me te llogjikuarit ! Mos vuan valle nga autismi?!!
    Feja dhe kombi jane dy nocione te ndryshme!!! Une mund te jem edhe budist por perseri ne zemer te jem shqiptar!!!
    Vetem nje imbicil i ngateron nocionet fe dhe komb?!! Valle je ti nje i tille ose jo?!!
    Per mendimin tim, te shikoj se shkruan , bukur , shprehesh bukur nuk me dukesh si imbicil, me dukesh si njeri i zgjuar, andaj mos aktro sikur me qene imbicil, sepse ti fort mire e din se feja dhe kombi jane dy gjera te ndryshme.

GV_USA
    TI Shqipetare, jo, Shqipefoles po!?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Raim Lexo Postimin
    Me keto fjale ke treguar gjithcka per bashkombasit e tu, nuk ja vlen asnje koment.
    Keto jane fjale te nje armiku te shqiptareve e jo nje "shqiptari" ndaj popullit te vet.
    Ti Shqipetare jo, Shqipfoles po!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga AliAliu Lexo Postimin
    TI Shqipetare, jo, Shqipefoles po!?
    Ti shqiptar ?!!! Ne asnjmenyre!!!!!!! Person qe mendon se eshte shqiptar?!! PO!!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2009
    Postime
    134
    moderatoret akoma se paskan pare se cka behet ketu....pastroni disa postime dhe mendoj se dikush duhet te perjashtohet per sharje haptazi pa kursyer asnje shkronje

cudi.....

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •