Close
Faqja 25 prej 130 FillimFillim ... 1523242526273575125 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 1300
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Pjesa dermuese e myslimaneve shqiptare jane te tille vetem me emer. Shumica dermuese e shqiptareve me emra myslimane nuk e respektojne islamin ne asnje aspekt. Islami Kadare eshte shkrimtari yne me i madh, dhe anti-islamist i shpallur edhe pse ka emer mysliman.

Kjo ka sjelle qe shqiptaret te jene masivisht pro-europiane. Por eshte pikerisht largimi nga islami qe sjell orientimin europian te shqiptareve. Ata shqiptare qe indokrinohen nga islami kthehen ne anti-europiane si ata shkupianet qe protestonin ne Shkup duke valevitur flamurin arab kunder karikaturave te Muhamedit, apo ata ne Prizeren qe protestonin kunder Izraelit me flamurin jeshil arabisht ne krah, e deri tek ata 4 dibranet terroriste ne NY, qe na turperuan ndere e integritet si komb.

Pra islami perfaqeson nje rrezik te vazhdueshem per ne. Islami perfaqeson nje force qe rrezikon ta ktheje shqiptarin kunder interesit te vet dhe te femijeve te vet, kunder botes perendimore qe kaq shume ia kemi nevojen dhe interesin.

E ke gabim qe mednon se anti-islamizmi i shqiptareve eshte vetem virtual. Ti tregon qarte sesa i integruar je ne debatet e botes shqiptare. Debati anti-islam ne trojet shqiptare ka vite qe eshte ndezur dhe ku jane perfshire disa nga figurat me publike te atij kombi, si dhe dhjetra analiste, gazetare dhe intelektuale shqiptare.

P.S. Menyra sesi ti e shkruan shqipen thote shume per nivelin e edukimit qe ke.
    O ti zotni urdhero e shko gjeje ate Ismail Kadarene dhe ecni dhe diskutoni me mua!!!
    Ne sy me shkronja te medha dhe te arta kam per tju thene te dyve " UNE JAM TRADHETAR I KRISHTERIMI - JAM DHE DO TI MBES BESNIK FESE ISLAME DERI NE FRYMEN TIME TE FUNDIT - JU DY THENI KOKEN - AS QE ME INTERESON SE CFAR BESONI, ANDAJ NA LENI TE QETE TE BESOJME ATE QE DUAM NE TE BESOJME E JO ATE QE DUANI JUVE QE NEVE TE BESOJME"

Gv_Usa
    WE WILL NOT GO DOWN!

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar më parë nga Tigri_Elbasanit Lexo Postimin
    vallahi skam jetu at'here qe te ipja nje pergjigje tamam halla shqiptarce

po feja shqiptarit sekziston mer vlla .

ca bahet tani nga krishter myslimna popullisa iher kshu iher ashtu i bie kto tallen me fene un si besoji asnjerit, do thutsh ti pse po kto fene e kan si pune mer vlla kshu e kan si pune.

ajd cao nga un qe sbesoji hic

Qa lyp more ti knej

Rakia me fe nuk shkon hahhahahaha

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    QUOTE=presHeva-Lee;2197630]un kam shok katolik po nuk di sillen mir , po koheve te fundit po mendoj mos jan te gjith kshtu ne realitet po sillen shum mir ndersa ktu ne virtualitet e kan ni urrejtje tmadhe kunder neve ta ngulin thiken pas shpine .[/QUOTE]

Preshevalee a din se bajga ime eshte me e renbde se krejt ti, idiot shko shihe presheven si e ke tradhetu edhe tash me mban foto te Cekut e tye ushtareve tone.

Hej u harrova me te tregu shko ma shpejte ne shtepi se nana dhe motrat tuaja po shkonin me shkijet me flejte sonte !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Raim Lexo Postimin
    A mund me ta psh..rrt une ty ftyren?
    A bene nenen edhe motrat tuaja me ti pshurre krejt kombi Shqipetare!?
    E ty ta pshurrsha dinin e imanin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga La_Lune Lexo Postimin
    Yttt gjo e eger.U shfaqen me ne fund dhe provat e njerezve te kohes se gurit ne forum
    As k..rin nuk ma ngrit ti moj kudra arabe!
    Humb q..je nanen tende! Se nuk shitet nderi e trupi per 50 e 200 euro si ti je ka bene!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    o ANTI-Njerzor-shum je duke i dhen vetes fllad,sigurisht ti nuk je i kyqur ne forum prej 4 diteve,dhe direkt erdhe keshtu me keto fjal.ti sigurisht je ai qe fshihet edhe pas disa pseudonimeve tjera,mirepo neve sna han shum kush je,kushdo qofsh,at gojen qe eke me te ndyte se wc-t e bitpazarit shko pastroje,nese sdin me cka tregom se ta gjej un nje brushe dhe nje detergjent shum te forte,e ndoshta tani te ben mire dhe ua jep edhe antarve tjer te familjes,qe te paskan eduku keshtu,po pate grua epja edhe asaj se i ben mire,qelbesira po futesh ketu dhe shan gjithcka qe te del para,pa pik turpi,

nese edhe ti mbetesh ne forum dhe nuk perjashtohesh per ndytesiren tende dhe ofendimet dhe sharjet qe i ke ber hallall moderatorve ju qofte qe tregohen kaq te drejt

mir kishte hapur nje teme dikush a perjashtohet ai qe fyen apo ai qe fyhet,sedi vetem nje berllok si ti i jep er te keqe ter forumit

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-03-2009
    Postime
    34
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin
    o ANTI-Njerzor-shum je duke i dhen vetes fllad,sigurisht ti nuk je i kyqur ne forum prej 4 diteve,dhe direkt erdhe keshtu me keto fjal.ti sigurisht je ai qe fshihet edhe pas disa pseudonimeve tjera,mirepo neve sna han shum kush je,kushdo qofsh,at gojen qe eke me te ndyte se wc-t e bitpazarit shko pastroje,nese sdin me cka tregom se ta gjej un nje brushe dhe nje detergjent shum te forte,e ndoshta tani te ben mire dhe ua jep edhe antarve tjer te familjes,qe te paskan eduku keshtu,po pate grua epja edhe asaj se i ben mire,qelbesira po futesh ketu dhe shan gjithcka qe te del para,pa pik turpi,

nese edhe ti mbetesh ne forum dhe nuk perjashtohesh per ndytesiren tende dhe ofendimet dhe sharjet qe i ke ber hallall moderatorve ju qofte qe tregohen kaq te drejt

mir kishte hapur nje teme dikush a perjashtohet ai qe fyen apo ai qe fyhet,sedi vetem nje berllok si ti i jep er te keqe ter forumit

Ti a po I pastrron wc e bitpazarit a arabomagjup!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-07-2008
    Postime
    285
    Citim Postuar më parë nga Njoni-ch Lexo Postimin

Po bre nena e motret e tua qe jane makedone me kane mesu see si me I pastru arabo-sllavofilet si ti!?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gurstralli Lexo Postimin
    Ti a po I pastrron wc e bitpazarit a arabomagjup!
    sa interesant,tash je regjistruar ne forum dhe postimin e pare qe ben drejt te tema ku ke fillu te fyejsh,o anti-njerzor hyn me sa emra te duash,perseri ate keshillen qe ta dhash mos haro tua prezentosh familjes tende ok

ju ben mire nje gje e tille besom.

moderatoret duhet te ken parasysh se ky person futet me me shum se 1 emer

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga antiislamiku Lexo Postimin
    Po bre nena e motret e tua qe jane makedone me kane mesu see si me I pastru arabo-sllavofilet si ti!?
    hajt ti mos ke dert se te meson edhe ty dikush...vazhdo pasiqe je ul ne preher te grues dhe futesh aty kur je ne rezik,ri aty se ngroht e ke,pasiqe ne kete forum pranohen dhe lejohen te shkruajn tipa si cifty yt skemi cka bejm,duhet me i lexu edhe shkrimet e tyre

Tema të Ngjashme

1. Debimi dhe gjenocidi serb ndaj shqiptarve ne sanxhakun e Nishit
    Nga bela70 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 09-03-2009, 12:35
  2. Armiqtë e shqiptarëve: Në kërkim të themelit të politikës
    Nga Sabriu në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 10-01-2007, 04:26
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Zgjimi Kombëtar
    Nga dodoni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 24-11-2004, 08:54
  5. Kombi shqiptar ne prag te mijevjeçarit te trete - shkruar nga Ismail Kadare
    Nga Kallmeti në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 18-12-2002, 09:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •