Shka pi bje kjo?Prandaj, kjo teme duhet te jete interesante dhe shume e thelle duke filluar te flasim per kete bashkim qe nga shekulli i 15.
Shka pi bje kjo?Prandaj, kjo teme duhet te jete interesante dhe shume e thelle duke filluar te flasim per kete bashkim qe nga shekulli i 15.
Kurse o Alibaba,
Kjo pi bje: me fol per nje bashkim kombetar nuk mund te flasim pa u kthy para 500 vjeteve kur perandoria turko otomane na perziu dhe na karashtisi krejt.
keshtu qe duhet te kthehemi komplet gjer para 500 vjeteve.
e mandej gjithqka do te vazhdon si duhet.
tung o Ali.
Sa bukur i ke paketuar mendimet, si dhurate per krishtlindjet.
I bie rreth e rrotull ne menyre sugestive.
Pse nuk e thua troc se simbas teje zgjidhje per bashkim kombetar eshte konvertimi ne fene Krishtere?
Dikur kemi qene te perqendruar kunder grekut dhe sllavit, tash qajme hallin e perandorise osmane e cila ne fakt qe moti u largua nga trojet tona.
Te vazhdojme pra te gricemi rreth feve, ta qajme te kaluaren (te cilen nuk e ndryshojme dot me), ta leme menjane te ardhmen dhe "Bashkimi Kombetar" le te mbetet iluzion.
"Pune e mbare!"
ooo Drite,
ke te drejte me te veretet!
Une deshiroj qe cdo gje te ece mire dhe mbare, por duhet te jemi te bashkuar.
Prandaj,
mire eshte qe te punojme me vetvete, dhe te vetedisohemi sa me shpejt.
Në shek. 15 stërgjyshi im që jetonte në atë kohë, ishte njeri kreshnik që kishte punë me zana shqyptare. Ato i dhanë tamël gjini e stërgjyshi jem tregoi mirënjohje ndaj tyre. Ai adhuroi Zanat, sikurse bijtë e tij, e më në fund vetë unë. Ishim, jemi dhe do të jemi paganë.
DRITE... shpirt, me vjen keq ,por po te bejme kurben e grafikut te kesaj teme te hapur qe nga 2002 (mos gaboj) duket qartesisht se si ka rene nivelet ""ZERO"" ideja ""NACIONALISTE"" e bashkimit Shqiperi-Kosove aq me teper qe me shpalljen e pamvarsise se Kosoves dhe me antaresimin e Shqiperise ne Nato ndryshemet e ""KUFIJVE"" jane ""ILUZION OPTIK"" !!!..
Keto ide vazhdojne te nxiten nga grupe jashte Shqiperise ,por jo nga inteligjena shqiptare as nga politika dhe aq me teper as nga masa e gjere e popullit ne Shqiperi ...
ps. E mira fare eshte qe kosovaret te ndertojne ""IDENTITETIN"" e tyre dhe te kontribojne ne ndertimin e Kosoves ... ""SHQIPERINE HARROJENI...!!!!
ca thote ky bythqimi ktu siper me?
ne cav eni ndanimark je ti me hale jevgjish, se t'erdh ora vizites ka krahu ocipital
Per mendimin tim rendesi ka qe Kosova te zhvillohet dhe te ece perpara. Ne jemi popull te nje kombi dhe kete nuk e zbeh ekzistenca ne 2 shtete te ndryshme.
Bashkimi do te ishte ideal per te gjithe, por duhet te jemi realist dhe ta pranojme se nje gje e tille nuk mund te realizohet.
Mendoj se te dy shtetet do te mund te perfitojme shume nga njeri-tjetri.
Kosova po e po t'i bashkohet Shqiperise,por do të ishte mirë që shqiptarët t'i bashkojnë zemrat e mendjet p♪7r ta bërë realitet Ilirin e dikurshme.
Kosova po e po t'i bashkohet Shqiperise,por do të ishte mirë që shqiptarët t'i bashkojnë zemrat e mendjet për ta bërë realitet Ilirin e dikurshme.
Krijoni Kontakt