nuk ka qene kurre e ndare ,por rethanet e bene nje gje te tille.....
do ishte gje shume e mire te bashkoheshim serishtedo ishte gje e madhe te beheshim gjith shqiptaret nje kombe .....si ne ilirine e lashte
nuk ka qene kurre e ndare ,por rethanet e bene nje gje te tille.....
do ishte gje shume e mire te bashkoheshim serishtedo ishte gje e madhe te beheshim gjith shqiptaret nje kombe .....si ne ilirine e lashte
Bashkimi i trojeve etnike shqiptare ne nje shtet te vetem eshte e vetmja alternative per shqiptaret.
Me shume dua shqiperine.
pa tjeter vetem bashkim.
Kur flasim per nje ribashkim ateher sdo mend se pesha e ndikimit te momentit emocional sfidon mendimin racional. Ne rrethanat e sotme ribashkimi me shume do tu sillte shqiptarve deme se sa dobi gjithnje gjykuar mbi baza te mendimit racional. Ne aspektin emocional sinqerisht une jo vetem qe jam pro bashkimit te Kosoves me Shqiprine por per ribashkimin e te gjitha trojeve tona perfshi edhe Camerine...! Mbase nje dite kushtet dhe rrethanat gjeopolitike do te favorizojne kete ashtu siç e favorizuan rrethant e sotme Kosoven shtet te pavarur ani se per shumke kjo ka qen nje lloj iluzioni, por ama mos harroni se u deshten shume kohe dhe shume sfida per tu kapercyer e qe akoma more bac nuk eshte kry deri ne fund...Mendoj se duhet te shkojme hap pas hapi, ngadal por sigurte.
Të gjithe jemi pergjegjës për të bërat dhe të pabërat.....
kam lexuar disa postime me lart dhe jam habit dhume ca jane keta qe nuk duan qe shqiperia te ribashkohet perseri me kosoven po keta kane harruar tere ate gjak qe kane derdh per te ardh kjo dite,kane harruar sa jete kane rene per kete dite,harrojne sesa femije kane ngel pa prinder kane harruar sa gra kane ngel pa burra dhe kurr shikoje keta qe jane kunder kesaj gjeje me vjen shume keq SHPRESOJ QE KJO DITE TE VIJ SHUME SHPEJT TE SHIKOJME DHE NJE HERE SHQIPERINE E MADHE
``I wanna thank the almighty for making me ALBANIAN, since theres no greater HONOR``
bashkohem me mendimin e z.EAGLE BLACK qe jo vetem kosova ti bashkohet shqiperis por edhe cameria dhe trevat qe ndodhen ne maqedoni dhe mal te zi.
Un kishe tho qe se pari nuk kishte desht qe te ishim coptuar te gjith e dijm historin e hidhur te shqiptareve,me tradhetira e te gjitha te zezat,un jam per bashkimin e te gjitha trojeve shqiptare mirpo siq po shihet kjo hisoria e hidhur e jona to na ndjek edhe ne keq shekull,nuk kemi forc ne shqiptaret qe te bashkohemi fatkeqsisht.
Kosova eshte pavarur tani dhe ajo don me thon qe mund te bashkohet ma lehte me shqiperin se sa tokat tjera shqiptare (Chameria, maqedonia, dhe Presheva etj. Sepse shtetin e kosoves po udheheq President Shqiptar dhe mund te bashkepunoj me presidentin e shqiperi per bashkim.
Per toka tjera mund te kete shume pengesa.
Krijoni Kontakt