a duhet te bashkohet Kosova me Shqiperinë?!
po si jo?!?!
....ashtu si nje femijë i larguar prej ngrohtësis së nanës... digjet per te bashkuar me të!
a duhet te bashkohet Kosova me Shqiperinë?!
po si jo?!?!
....ashtu si nje femijë i larguar prej ngrohtësis së nanës... digjet per te bashkuar me të!
Po dhe vetem po.Po qe se nuk do te bashkohet atehere jo vetem kombi shqiptar do te jete i lodhur shpirterisht por edhe shkllavet me te drejte do ta quajne Kosoven femi i paligjshem i Shqiperise dhe jo femi jetim qe eshte deri tani.Urojme qe Kosova te punoje shume dhe te rritet derisa ti vije dita e bashkimit.
mendoj qe jo
I DiD NoT AsK 2 B AlBaNiAn , I JuSt GoT LuCkY
AlBaGiRl
pse per shembull?
Kujdes nga shkjau
Kujdes nga greku
Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
AT GJERGJ FISHTA
Diskutimet jane te lira dhe gjithkush mund te jape mendimin e vet. Edhe une e kam dhene ate.
Po ju kujtoj vetem nje fakt: Kur 3-4 vjet me pare ish-Ministri i Jashtem Besnik Mustafaj hodhi idene se nese Kosova ndahet atehere mund te levizin te gjithe kufijte ne Ballkan dhe kjo ne nje emision televiziv, Doris Pack si perfaqesuese e Evropes e quajti kete thenje "Cmenduri". Ajo tha pak a shume se gjithe keto qe u bene, u bene per te krijuar nje shtet kosovar, pra Kosova me vehte, Serbia, Mali i Zi e keshtu me rradhe.
Po keshtu mendon gjithe Evropa dhe komuniteti nderkombetar, per te cilet nacionalizmi eshte i huaj. Po te ishin paraqitur mendimet per bashkim kohe perpara Kosova nuk kishte per t`u pavaresuar.
Po keshtu edhe mua mendimet per bashkim me duken cmenduri.
Kosova le te krijoje identitetin e saj "Kosovar", flamurin e saj, e gjithcka i duhet.
Shqiperia i ka te vetat.
Pershendetje te gjitheve shqiptareve dhe kosovareve!
Te bashkohen pse jo ... bashkimi ben fuqine : )
Po dhe sikur te mos bashkohen prap duhet te jene autonome !
Gjendja e tanishme shihet si e përkohshme. Sikur thatësia. Të gjithë e dimë se nuk merr thatësi për gjithëmonë. Ajo mund të zgjasë, ndoshta edhe dy muaj. Por në fund do bjerë shi.
Shqiptarëve të Kosovës, vazhdimisht u sillet nëpër mendje, se kjo gjendje është e përkohshme, dhe sa më parë që të kalojë aq më mirë për ne.
Krijoni Kontakt