Close
Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 115
    i/e regjistruar Maska e step
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Postime
    19
    me thane qe ketu mund te me ndihmojne.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Po yshtja qe bejne hoxhet, e quani magji ?
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Duhet te posedosh njohuri te larta te kur`anit e te haditheve te Pejgamberit a.s. dhe duhet te posedoj cilesi te veçanta sheruese te cilat Allahu xh.sh. ia ka dhene dhurate robit te Vet.

sab_sel@t-online.de
    O ZOT JEPI TRU SE KE HARRUAR TI JAPESH.O psikopat s di ca tju them juve islamikeve,ikni mbytuni ne lum po me vjen keq per lumin qe do thahet.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    me thane qe ketu mund te me ndihmojne.
    Ca do ketu mer cun? Ke humbur zemren por Sabriu te vjedh koken.

Ik urgjentisht nga ketej. Se mos ben gabim edhe i hap web cam Sabriut.

Achtung!

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anëtarësuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar më parë nga white-knight Lexo Postimin
    Ca do ketu mer cun? Ke humbur zemren por Sabriu te vjedh koken.

Ik urgjentisht nga ketej. Se mos ben gabim edhe i hap web cam Sabriut.

Achtung!
    Turp e faqja zeze! Mos mashtro njerezit. Lexo me syte e tua dhe kerko falje publike!

Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Bëj shërimin nga Magjitë, Sihri, Xhinet dhe hapjen e kanaleve të zemrës në 60 %,vetem me lexim te Kur`anit.

Sherbimet jane falas, vetem per All- llahun Xh.sh.

Per termine mund të paraqiteni në,

Tel, 015110132065

Sabri Selmani
    Kiel- Gjermani
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Citim Postuar më parë nga Sabriu Lexo Postimin
    Sherimi behet edhe permes internetit me kamere interneti drejtperdrejti.
    Sabri qeke figure. Kam pare lloj lloj te lypmesh po kjo ja kaloka te gjithave. Allahu te shtofte ymrin. Njerez te tille i duhen popullit.

Citim Postuar më parë nga step Lexo Postimin
    U Lidha Me Kte Vajze Rastesisht Ajo Ishte 16vjec Kurse Une 17vjec Ishim Ne Te Njejten Shkolle Tani Un Vazhdoj Fakultetin Ndersa Ajo Eshte Ne Gjmnaz Akoma.pasi Kaluan Ca Kohe Kohe Ne Te Dy U Dashuruam Me Njeri Tjetrin E Donim Njeri Tjetrin Pa Fund Dilnim Perdite Bashke.bera Shume Per Ate Vajze Dhe Asnjehre Nuk Kam Rreshtur Se Dashuri Mirpo Si I Thone Dashuria E Te Ben Budalla Behesha Shume Xheloz Per Te Fillova Ti Kerkoja Shume Llogari I Kalova Disa Caqe Ajo Me Paralajmeronte Por Un Sndryshoja Pas 1 Viti E Gjysem Plot Dashuri Ajo U Ftoh Dhe Nuk Me Ndjente Me Si Me Pare Me Tha Te Ndahemi Por Un Nuk Rrija Dot Pa Te.
    U Ndame Per Nja 3 Jave Dhe Un I Kerkova Te Lidheshim Perseri Ajo Pranoi Por Me Hezitim Ndejtem Perseri Bashke Per 2 Muaj Un Te Them Te Drejten Ndryshova Shume Por Asaj Per Gjene Me Te Vogel Qe E Pyesja I Dukesh Sikur Po I Kerkoja Shume Llogari Ne Te Vertet Ajo Nuk Me Donte Me.me Kerkoje Qe Te Ndahesh Perseri Nga Une Skish Ca Te Beja Kemi 1 Muaj Qe Jemi Ndare . E Kam Takuar Disa Here Rastesisht,dy Here Jemi Ulur Ne Kafe Por E Shikoj Qe Nuk Me Do Me.jemi Sqaruar Per Te Gjthe Gjera Dhe Nuk Ka Pasur Asnje Arsye Tjeter Qe Jemi Ndare Pervec Ftohjes Se Ndjenjave
    Ajo Nuk Eshte Qe Ka Filluar Te Ndjeje Dicka Per Dike Tjeter.
    Per Shen Valentin I Dergova Nje Tufe Me Lule ,nje Leter,dhe Nje Cd Ku Kisha Montuar Ca Foto Tonat Me Nje Kenge Tonen Me Anen E Nje Shokut Tim Sepse Po Te Shkoja Ta Takoja Vete Ajo Nuk Do I Pranonte.
    Ajo Letren E Kishte Lexuar Dhe Ishte Prekur Kurse Cd Nuk E Ka Pare Sepse Nuk Ja Bente Zemra Dhe Kishte Tentuar Ta Thyente .kur E Takova Per Here Te Fundit Dhe U Ula Ne Kafe U Turbullova Shume Sepse Me Qartesoj Per Shume Gjera Dhe Mu Shtua Akoma Dhe Me Shume Bindja Qe Ajo Ishte Ajo Qe Vjen Vetem Nje Here Ne Jete.jam Shume I Lenduar Spo Gjej Me Arsye Te Jetoj E Dua Shume.
    Un Po Te Dua E Takoj Dhe Me Tha Qe Mund Te Pime Kafe Pas Nja Nje Jave.
    Do Beja Gjthcka Per Ta Kthyer Perseri Te Une, Ta Bej Qe Te Me Doje Perseri Por Nuk Di Cte Bej Ju Lutem Te Me Shkruani Se Cfare Mund Ti Bej Por Nuk Dua Te Me Thoni Qe Ka Mare Fund Gjthcka. Me Thoni Cdo Gje Cdo Sygjerim Cdo Me Menyre Ndonje "magji" Qe Ta Bej Te Me Doje Perseri. Ju Lutem Merreni Ne Konsiderate Sepse Jam Shume I Merzitur

Ty s'te mjaftuan keshillat te romanca po po kerkon te besh magji tani...hahahahahhaah. Pse s'thua ti qe do behesh ekspert magjish cdo here qe s'te pranon ndonje vajze

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    O ZOT JEPI TRU SE KE HARRUAR TI JAPESH.O psikopat s di ca tju them juve islamikeve,ikni mbytuni ne lum po me vjen keq per lumin qe do thahet.
    Pse nuk Lyp ti Tru ,per Vete ,kur e di qe nuk te Dallon Truri Shume prej Peshkut

Kur i thua ti Dikujt ,qe te mbytet ne Lumë dhe plus ia ke dertin se do thahet Lumi,ateher une po te Propozoj ty qe ti te Varesh te Ura Solemnisht ne Naten e Shtrigave ,duke i bere nder ne zbukurimin e ketij Karnavali ..

Ky lloj gjesti do kontribuonte mjaft ne Skenarin e Filmit Saw VII

Avullohu nga Ketu ,sepse Nje Fekale mund te karbonizohet nga Nxehtesia..
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

ADDENDUM...

Sabri mire per te hequr e hiqke magjine, po per ta bere e ben? Me ndihmon dot per njonen qe me ka vjedh indiferentizmin

p.s. I want my 'mojo' back

Sabri me ben dot mua nje magji qe te me heqesh cdo ndjenje njerezore, se jane shume te mbivleresuara S'dua te kem as zemer asgje dhe mos te ma ndjeje per asgje dhe per asnje.

Faleminderit shume per vemendjen tende ndaj kesaj kerkese.

Faqja 3 prej 12 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Krishti, përmbledhja e gjithçkaje frymore.
    Nga marcus1 në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-10-2007, 09:38
  2. Keshill per sherim?
    Nga hubejb në forumin Mjeku për ju
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-03-2007, 22:13
  3. Mbi gjendjen shendetsore te Presidentit Rugova..
    Nga Brari në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 38
    Postimi i Fundit: 19-09-2005, 10:52
  4. Sherim njerezeve me \MAGJI\!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 13-10-2004, 13:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •