Aha, sme ndihmoke dot. Merru me mire me ~LiLy~ se e ka kerkesen me te thjeshte ajo.![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Sa i lexum qenka forumi i Muslimaneve . Flm per viziten qe na beni .
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 26-02-2009 më 14:05
~LiLy~ me vjen keq qe mendon se eshte tallje. Duke e gjykuar 'problemin' tend si minor nuk e nenvleresova ate por u mora me shume me problemin tim. Si i themi ne shqip, halli im e ben tendin (e ben ne kete rast metaforically speaking)
Per lexuesit, nuk eshte tallje po kerkese ndihme me pak turp (sjemi mesuar me gjera te tilla).
I feel watched...Sa i lexum qenka forumi i Muslimaneve . Flm per viziten qe na beni .![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Darius : 26-02-2009 më 14:14
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Ju te dashur anetare dhe moderatore qe nuk keni pune ketu ju lutem te mos shkruani per tu tallur se keto gjera ndodhin... edhe ndodhin diten me diell
Nesje vellezer... ja ku e kam me prova une kur me kane bere nje dite magji rruges :
Une kam fakte qe nje anetari te nderuar te Forumit Shqiptar i kane bere magji!
Ai quhet... (shikon njehere majtas-djathats) XHELAL FERIZI!!!
![]()
Krijoni Kontakt