Close
Faqja 119 prej 236 FillimFillim ... 1969109117118119120121129169219 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,181 deri 1,190 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    MSN POLIGAMY Shum i leht per te perdorur

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    Behu me i qarte se nuk e kuptova ku te gjej kete ctcinfo ku eshte kjo komande apo qysh duhet te futem ne te......

Po MSN Plusi pranon komanda /clear shembull /close /nudge , etc si ne mIRC.

dmth per ta vjedh foton si e lexova un duhet ta besh /ctcinfo
    - Imagination is more important than knowledge.

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga Beran Lexo Postimin
    Po MSN Plusi pranon komanda /clear shembull /close /nudge , etc si ne mIRC.

dmth per ta vjedh foton si e lexova un duhet ta besh /ctcinfo
    po po e kam kuptuar kete dhe te gjitha gjerat te cilat i kane postuar kane qene te sakta problemi qendron ne ate se une deshiroj t'i marr fotografine origjinal dmth jo te vogel se si e parashtrojne ne keto vjedhje te fotove nga display i messengerit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-05-2006
    Postime
    26

Smile Si tė identifikoj njė person qė shkruan nė MSN-nė time?

Pershendetje miq!e di qe nuk do me lini pa nje pergjigje.
    Eshte dikush qe me shkruan ne msn tim.Por nderkohe une nuk e njoh dhe kam nevoje ta identifikoj kete person.Nick name i tij nuk me thote gje, por eshte e rendesishme te gjej nje menyre ta kuptoj kush eshte.
    ju kerkoj ndjese se ndoshta eshte e pamundur ose ndoshta shume e thjeshte kjo qe po kerkoj.
    per cdo rast -Faleminderit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Eshte e pamundur,
    prandaj ekzistojne pseudonimet edhe ne msn, apo adresat qe nuk kane lidhje me identitetin tend, qe ai me te cilin flet te mo marri vesh se kush je.

i/e regjistruar Maska e Eneaa
    Anėtarėsuar
    30-12-2008
    Vendndodhja
    n'Bote
    Postime
    20
    Nuk e mendoj qe mundesh vetem nepermes shkrimeve ne msn te gjesh se kush eshte.. po gjete IP e tij mbase do mundesh, si dihet ....

Suksess
    Zero tolerancc per tradheti!

S ke si ja gjen, ose beji remove dhe mos e vrit mendjen se nje msn eshte.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga joniana Lexo Postimin
    Eshte dikush qe me shkruan ne msn tim.Por nderkohe une nuk e njoh dhe kam nevoje ta identifikoj kete person.Nick name i tij nuk me thote gje, por eshte e rendesishme te gjej nje menyre ta kuptoj kush eshte.
    ju kerkoj ndjese se ndoshta eshte e pamundur ose ndoshta shume e thjeshte kjo qe po kerkoj.

Nuk ka asnje menyre qe te identifikosh personin qe te con e-mail !!

Nje keshille nese mundem kudo qe te regjistrohesh mos u regjistro asnjeher me adresen qe perdor gjithmone , hap nje adres dytesore qe ta kesh per regjistrime ne forume apo chat .

Sepse ata qe administrojne keto faqe po servera e gjejne msn tate , e pastaj te vijne e-maile te tilla .

P.S mos ke regjistru nick name me ndonje server chati moj e ndonje admin te ka perzemer e te con e-maile lol.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Shume e thjeshte ..pyete kush eshte ndonje jaran apo??

Citim Postuar mė parė nga joniana Lexo Postimin
    Mund te jete edhe ai qe ti ke nder mend. Si dihet. Foli i her dhe perpiqu ti kuptosh stilin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •