Close
Faqja 118 prej 236 FillimFillim ... 1868108116117118119120128168218 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,171 deri 1,180 prej 2359
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-11-2008
    Vendndodhja
    do i Q! r0pt3 albaguard robokopi, se eshte ()!thm0tr3 njeri o rracQ!m smer vesh ti o plera shqipris.
    Postime
    61
    Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    A mundet ndokush te me tregoj ndonje program se s'i t'i marr fotografi nga display i messengerit shokut (jo me print scr. SysRQ). Po ta marr fotografin origjinale sikurse e ka ai apo ajo ne display qe flas me te.

shkarkoje kete,

http://www.msgpluslive.net/download/

kliko tek download now

dhe i vjeth foton tjetrrit

me komanden /ctcinfo

i ke te gjitha ne list ca te duash ti...

shnet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga A-Zemer : 10-02-2009 mė 14:33

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga A-Zemer Lexo Postimin
    shkarkoje kete,

kliko tek download now

dhe i vjeth foton tjetrrit

me komanden /ctcinfo

i ke te gjitha ne list ca te duash ti...

shnet.

Behu me i qarte se nuk e kuptova ku te gjej kete ctcinfo ku eshte kjo komande apo qysh duhet te futem ne te......

kur je ne msn duke folur ver
    /ctcinfo
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

S na the mbarove pune apo jo?

P.S xfiles ku e di qe eshte ajo ne avatar qe i thua je e trashe
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga mije Lexo Postimin
    hap nje adrese te re dhe mori fund gjith kjo rremuje se na bere merak edhe neve
    Edhe une jam dakorte me kete mendim.
    Se nuk ka as programe edhe as nje lloj opsioni per te bllokuar e-mail smap. Une e kam lene pas dore nje adres per shkak te atyre. Hap nje tjeter edhe mos u fute ne forume me ate adres se per pak dite e ka mare vesh edhe BBC-ja ose ZERI I POPULLIT (gazeta) i thone andeja nga anet tona.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    AMSN eshte nje program qe te lejon te hapesh msn sa te duash njeheresh. Thjesht shko ne google, dhe bej search "Download AMSN", dhe linku i pare qe do te te dale aty eshte adresa zyrtare ku mund te maresh programin free.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Perdor msn plus dhe me pas beji patch me A-Patch. Te jep opsionin e msn polygamy. Hap sa msn te duash, plus ke dhe funksione irc apo avantazhe te tjera qe msn normale nuk i ofron. Heq qafe dhe ato reklamat e bezdisura apo ikona qe si hyjne ne pune njeriu.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    eshte dhe Messenger Plus! Live shume praktike dhe ka gjera tjera qe i shton msn ..te besh dridhje pa mbarim te regjistrosh bisedat dhe ti mbrosh me pasw. (mos ti lexojn te tjeret) etj etj

Citim Postuar mė parė nga pellumbi Lexo Postimin
    Ose me e thjeshta nder te tjera mund te jete dhe programi "MSN Discovery", te jep dhe me shume opsione te tjera...
    per mua kjo eshte me e sakta
    ++--++--

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    download-oje kte dhe je ne rregull....nja 4.7 mgb ka,nuk jan shum,shkarkohet shpejt

UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •