A mundet qe te shtoj ne listen time te miqeve ne msn njeheresh shume kontakte.
PSH:
12@hotmail.com
11@hotmail.com
10@hotmail.com
13@hotmail.com
A ka ndonje menyre qe keta te mos i bej add nje nga nje po te 4t njeheresh...
A mundet qe te shtoj ne listen time te miqeve ne msn njeheresh shume kontakte.
PSH:
12@hotmail.com
11@hotmail.com
10@hotmail.com
13@hotmail.com
A ka ndonje menyre qe keta te mos i bej add nje nga nje po te 4t njeheresh...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Po nqs nuk i kam te ruajtura...?Qe une nuk i kam...
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
pasi me bene kurioz me kete pyetje e prevova niher dhe beri.
vepro keshtu
hape editor
dhe shkruaj keshtu....
po pate edhe me shum vetem shkruaj
1@hotmail.com
2@hotmail.com
3@hotmail.com
ADRESSA
dhe bane save as... shkruje emrin .ctt dhe tani ne msn tende ku ke bane list import nuk di si i thojn ne englisht tek une gjermanisht i thojn importieren... tani gjeje filen ku e ke ruajtur dhe kliko OK, pastaj do te pyte nese je i sigurt qe do te besh add ato emaila dhe u kry![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga strange : 27-04-2008 mė 15:05
Mėso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Hey pershendetje
Doja te dija a egzsiton ndonje program ku mund te shikoj te gjitha bisedat qe kam ber ne msn messenger nga emaili im.Dmth dua te shoh te kaluarat..nuk kam pasur ndonje chat log kurr.. a ka ndonje program qe nxerr ato..perveq msn-plus qe ruan te perditshmet pasi instalon.
Dmth mua me intereson nese ka ndonje program qe mund te gjej bisedat e kaluara ne msn.
S'besoj se ka naj mnyr mi kthy, se ato jon "e shkume e harrume", u kon dasht me te ra ner men ma heret
PER MI RUJT PREJ SOD E NE TE ARDHMEN :P
Nese e perdor MSN 7.5:
Shko te Options (ose Personal Settings) - > Messages - > Automatically keep a history of my conversations.
Nuk jom i sigurt nese osht krejt njejt edhe me Windows Live MSN, po duhet mu kon!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fidani16 : 28-04-2008 mė 05:36
Yea per kto e di.. nuk e pata fjalen per ket pun.. thash mos egziston ndonje per " te shkumen te harrumen ".
Kerko te gjesh nje prog te vogel dhe te thjeshte "antiprorat" dhe bej nje scanim me te.
Nese ajo qe do te thuash nuk eshte me e mire se heshtja atehere me mire hesht.
Antivirusi Nod32 e gjen dhe e pastron.
Mund te perdoret edhe C Cleaner.
http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
beqar
Pershendetje anetare te nderuar.
Cdoher e kam pasur msn te instaluar dhe skam hasur asnje problem me kameren ose lidhjet me ze, me kontaktet e mia. Mirepo si formatova pc dhe riinstalova msn messenger 8.5, dhe pasi instalova edhe kameren qe ka te integruar edhe mikrofonin hasi nje problem. Nuk mundi te filloj nje video conversation ose voice conversation, me del kjo me posht:
Ndersa kur shkoj, ne Tools dhe video and audio setup me del e njejta gje. Mundet ndonje nga ju te me sugjeroj ndonje veprim qe te bej, ta regulloj problemin ne fjale?
Gjithe te mirat!
Sui generis
Krijoni Kontakt