Close
Faqja 108 prej 236 FillimFillim ... 85898106107108109110118158208 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,071 deri 1,080 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e sabah08
    Anėtarėsuar
    06-11-2008
    Postime
    196

Nė bisedat qė kam, ai mė shikon ndėrsa unė jo

Kohet e fundit kam vendosur nje webcamer per biseda ne mesenger.Kam nje problem qe nuk po e zgjidh dot.Ne bisedat qe kam bere me nje te aferm ne itali,ai me shikon ndersa une jo.Zerin e degjoj normal,ndersa video tregon qe karikohet por cfaqja e saj nuk behet.Mund te me jepni ndonje mendim rreth ketij problemi.
    Me shume dua shqiperine.

Shiko ne forum se ka me dhjetra tema te tilla....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e outlaw_boy
    Anėtarėsuar
    17-03-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    33

Mė duhet njė program si tip Messenger-i

Pershendetje !
    Me duhet nje program tip messenger , por qe te mos kete nevoje per internet . Pra ta perdor ne rrjetin tim te brendshem.
    Une kam gjetur nje program te tille por problemi eshte se nuk po e bej dot te punoje me vlane te ndryshme .
    Nqs do kishte ndonej program te tille do me ndihmonit shume .
    Kalofshi mire
    Imagination is intelligence having fun

i/e regjistruar Maska e andrida
    Anėtarėsuar
    31-08-2005
    Postime
    94

Nuk po arrij tė instaloj asnjė lloj Messenger-i

Pershendetje,

Kam qe dje qe kam probleme me Windows live messenger nuk arrija te beja sign in e cinstalova, por nuk arriti te cinstalohej tamam dhe tani qe dua ta instaloj serish me thote: Ju keni nje version me te ri te Windos live messengerit e nuk mund te instaloni dot; hiqni variantin qe keni per te bere instalimin e ketij tjetrit, por ne fakt te Control panels nuk me del me Windows live messenger, e nuk di se ku e si mund ta heq. Kane mbetur: Windows Live sign-in assistent dhe Windows live Writer, qe nuk mund ti heq dot.
    Pra, nuk po arrij te instaloj asnje lloj messenger te hotmailit; as te riun e as te vjetrin nuk ma merr.
    Ku mund ta shkarkoj versionin me te fundit te hotmail msn?

Faleminderit

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    http://messenger.live.com

menyra me e mire per ta cinstaluar eshte shko ne controll panel shko ne add remove programs edhe aty gjej microsoft live messenger beje remove pastaj kerko ta instalosh perseri. nese nuk lidhesh dot cinstalimi nuk eshte zgjidhje...!

Ardi
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2006
    Postime
    13
    Edhe te ne Prishtine kemi njejtin problem ,kame provu me msn 8.5 mandej edhe me skype por njejti problem -djali nga amerika mua mundet me pa por une jo vetem bardhe.Prandej mendoi se asht problemi tjeter ....ata qe mujne me na ndihmu ju ndijme per nder...Tung

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    nuk ka lidhje lloji i messengjerit, une e kam 8.1.0178 dhe nuk kama problem prej qe e kam marre kete mesengjer por duhet te jete te driverat frikohem ose ndoshta kur beni biseden ka mundesi qe keni bre thirje vetem ne kameren e kontaktit te juaj e jo ne video call.

a keni provuar me audio and video setup ne opcionin tools te mesengjerit????

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2007
    Postime
    630
    Ne rastin tend edhe ISP mund te ket problem me portet msn !!
    Provo nje Portable provo kete (nul ka nevoj per instalim) MSN ja linku per shkarkim:
    WLM Lite 8.5 http://www.msgshit.com/download/632
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga autotune : 16-01-2009 mė 17:40

Kur ke blere cam bashke me te, te ka ardhur dhe nje disc.I cili permban driverat dhe programin.Kur e instalon discun te instalohet dhe programi.Ne desktop te del programi i cameres.?Po te my computer te del camera (ne rast se s te del programi ne desktop).?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    pajtohem me ardin si dhe nese nuk e gjen ne Programms atehere instalo edhe nje here ate version qe ke pasur dhe pastaj vazhdo deri ne fund ē'instalimin.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •