foton ne display(apo miniaturen ne display) ia merr edhe pa ndonje program, psh. shtyp tasten Print ne tastature pastaj hap programin Paint ne meny te Paint shtyp Edit->Paste dhe aty e ke nje screenshot/fotografi te desktopit, fotografine mund te presesh me masken e Paintit ose me masken e ndonje programi tjeter per editimin e fotografive.
Kurse fotografine ne kompjuter nga e cila rrjedh foto ne display nuk mund t'ia marresh pa perdorur softuer te programuar enkas per kete ose ndonje trojan/backdoor.
Shkarko ket program shume te mire
http://www.sherv.net/CEDP-Stealer-4.html
Mundesh te i scanosh dhe ti kopjosh te gjitha fotot qe ke ne listen e msn tend. Bile ske nevoj te jesh kyqur ne msn qe mos me u korit me kend ahahah e me than jo moj sta kam mrr une po carlo prej australie ta ka marr foton. Nuk duhet me te vra ndergjegja secili/a qe ven foton duhet te mendoj per pasojat.
Shif udhzimin ne foto
sukses
fisi
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku29 : 09-02-2009 mė 22:02
une e provova dhe foton po ja vjedhshe por madhsine kan te vogel sikur ne dp , sa e kam kuptu une ky po don me qen fotoja e madhe
edhe t une lajmroj qe eshte i infektuar me virus
LIVERPOOL
you`ll never walk alone
Ca shkence per te mar foton?
Ka disa programe qe e bejn kte. Me sa shoh e paskit gjetur njeripon lart, prap dhe me printscreen e njejta gje eshte.
Keyboard not found .... press any key to continue!
Me print screen e vjedh qaty per qaty foton se nuk munesh mja vjedh kur osht offline ski foto po osht aii seni i kuq :d :d
Krijoni Kontakt