Close
Faqja 117 prej 236 FillimFillim ... 1767107115116117118119127167217 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,161 deri 1,170 prej 2359
    i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga niemand Lexo Postimin
    Ja ke fut kot.. se ne Display .. s'del bir nene ti marr foton dikujt.. !!

Prishtinase.. a po dalmi per skijim..?

niemand
    Nese vertet mendon se s'ta marr foton atehere provo regjistrom ne e-mail adresen time e e provojme a e marr apo jo.

Moderatori: Mos i postoni e-mailet personale ne kete forum.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BHGod : 10-02-2009 mė 06:36 Arsyeja: Fshirje e e-mailit.

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga valdetshala Lexo Postimin
    cila ishte zgjidhja cracker????

Zgjidhja ishte ajo qe t'i me dhe me heret si dhe ni program qe sapo e zbrita rastesisht.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anėtarėsuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    foton ne display(apo miniaturen ne display) ia merr edhe pa ndonje program, psh. shtyp tasten Print ne tastature pastaj hap programin Paint ne meny te Paint shtyp Edit->Paste dhe aty e ke nje screenshot/fotografi te desktopit, fotografine mund te presesh me masken e Paintit ose me masken e ndonje programi tjeter per editimin e fotografive.

Kurse fotografine ne kompjuter nga e cila rrjedh foto ne display nuk mund t'ia marresh pa perdorur softuer te programuar enkas per kete ose ndonje trojan/backdoor.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

Shume pune e leht

Shkarko ket program shume te mire
    http://www.sherv.net/CEDP-Stealer-4.html

Mundesh te i scanosh dhe ti kopjosh te gjitha fotot qe ke ne listen e msn tend. Bile ske nevoj te jesh kyqur ne msn qe mos me u korit me kend ahahah e me than jo moj sta kam mrr une po carlo prej australie ta ka marr foton. Nuk duhet me te vra ndergjegja secili/a qe ven foton duhet te mendoj per pasojat.
    Shif udhzimin ne foto
    sukses
    fisi
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku29 : 09-02-2009 mė 22:02

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    ti marr foton sikurse shihet ne figur?
    ja ku ta mora foton e apel nalt ku e ke

Citim Postuar mė parė nga fisniku29 Lexo Postimin
    Shkarko ket program shume te mire
    http://www.sherv.net/CEDP-Stealer-4.html

Mundesh te i scanosh dhe ti kopjosh te gjitha fotot qe ke ne listen e msn tend. Bile ske nevoj te jesh kyqur ne msn qe mos me u korit me kend ahahah e me than jo moj sta kam mrr une po carlo prej australie ta ka marr foton. Nuk duhet me te vra ndergjegja secili/a qe ven foton duhet te mendoj per pasojat.
    Shif udhzimin ne foto
    sukses
    fisi
    pa shkarkuar program e merr foton

Citim Postuar mė parė nga hot_prinz Lexo Postimin
    foton ne display(apo miniaturen ne display) ia merr edhe pa ndonje program, psh. shtyp tasten Print ne tastature pastaj hap programin Paint ne meny te Paint shtyp Edit->Paste dhe aty e ke nje screenshot/fotografi te desktopit, fotografine mund te presesh me masken e Paintit ose me masken e ndonje programi tjeter per editimin e fotografive.

Kurse fotografine ne kompjuter nga e cila rrjedh foto ne display nuk mund t'ia marresh pa perdorur softuer te programuar enkas per kete ose ndonje trojan/backdoor.
    ja ky shoku e ka cituar shum let
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 10-02-2009 mė 02:33

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-02-2005
    Postime
    103

ok

Citim Postuar mė parė nga crackeri Lexo Postimin
    A mundet ndokush te me tregoj ndonje program se s'i t'i marr fotografi nga display i messengerit shokut (jo me print scr. SysRQ). Po ta marr fotografin origjinale sikurse e ka ai apo ajo ne display qe flas me te.
    selami!
    Crackeri kishte kerkuar program per te marr foto pa perdorimin e print scr.SysRQ. Une i propozova picture stealer (program) e jo SysRQ.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku29 : 10-02-2009 mė 04:54

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    une e provova dhe foton po ja vjedhshe por madhsine kan te vogel sikur ne dp , sa e kam kuptu une ky po don me qen fotoja e madhe
    edhe t une lajmroj qe eshte i infektuar me virus
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Citim Postuar mė parė nga geezer Lexo Postimin
    une e provova dhe foton po ja vjedhshe por madhsine kan te vogel sikur ne dp , sa e kam kuptu une ky po don me qen fotoja e madhe
    edhe t une lajmroj qe eshte i infektuar me virus
    Edhe une e mora kte program por antivirusi e kryti punen e vet me tregoj qe ka virus ky program dhe e fshiva , nuk ishte ndonje virus i rrezikshem . Shifni kur ta merni kte program beni scan pc dhe fshinja virusin.
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Ca shkence per te mar foton?
    Ka disa programe qe e bejn kte. Me sa shoh e paskit gjetur njeripon lart, prap dhe me printscreen e njejta gje eshte.
    Keyboard not found .... press any key to continue!

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anėtarėsuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    Me print screen e vjedh qaty per qaty foton se nuk munesh mja vjedh kur osht offline ski foto po osht aii seni i kuq :d :d

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •