Close
Faqja 121 prej 236 FillimFillim ... 2171111119120121122123131171221 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,201 deri 1,210 prej 2359
    Olsi
    Anėtarėsuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    231
    Ne shqiperi jam.

Dhe me duhet patjeter .com sepse kam sall interneti. Dhe klientet shumica e tyre ket adres din. Nuk eshte se e du per vete dhe hajt mo i dhash zgjidhje.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-02-2009
    Postime
    25
    Citim Postuar mė parė nga Olsir Lexo Postimin
    Ne shqiperi jam.

Dhe me duhet patjeter .com sepse kam sall interneti. Dhe klientet shumica e tyre ket adres din. Nuk eshte se e du per vete dhe hajt mo i dhash zgjidhje.
    faji eshte i kompanise qe te jep internetin....zgjidhja!!!lutju dikujt te te hape adresa por qe eshte ne perendim dhe nderro me pas passet e adresave.

gjithsesi une nuk shoh ndonje ndryshim ndermjet hotmail.com dhe hotmail.it apo hotmail.de....praktikisht eshte e njejta gje.

me it dhe co.uk te hap une adresa sa te duash.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga luxury : 26-02-2009 mė 11:28

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Ose egzistojne programe qe te lejojne te hysh me proxy, dhe nga ato mund te hapesh adrese te re ne hotmail.com pa probleme. Por, nese dikush do qe te hape adrese ne salle, duhet ta ndihmosh ti, pasi jo te gjithe mund ta dine kete gje.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e crackeri
    Anėtarėsuar
    06-10-2008
    Postime
    165
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Ose egzistojne programe qe te lejojne te hysh me proxy, dhe nga ato mund te hapesh adrese te re ne hotmail.com pa probleme. Por, nese dikush do qe te hape adrese ne salle, duhet ta ndihmosh ti, pasi jo te gjithe mund ta dine kete gje.
    A posedon ti ate programin proxy qe do te mundesonte te hap adres nga pc-ja ime se edhe mua nuk me punon te hapi nje adres te re. nese ke programin dergoma ne kutine time private.

Me respekt!....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Postime
    76
    ne gjith shqiperin eshte problem me hap adresa email hotmail.com ose tjera..

une ka kohe qe perdor sitin zbavitu.net i cili ka hapur nje acount te vetin qe regjistrohen adresa te reja me @zbavitu.net ,, kshu hotmail e live.com veshtir te kapesh kohen per te hap ... klm

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-04-2006
    Postime
    9
    Olsi, edhe une kam te njejtin problem, dhe mendoja se e kishte provideri i internetit .... une kam internet kafe dhe e mar internetin tek Ada Net ... boh ... Klientet kerkojne te hapin adresa poste elektronike edhe pasi has te njejtin problem me ty mundohem t'ua shpjegoj qe nr i e-maileve eshte i kufizuar etj etj ...
    Ej, Olso a mund te pyes per dicka, ne lidhje me vendin ku ti ke studiuar? Mund te te dergoj nje mesazh privat?
    Pr. Dr. Ish Sen. Qerim Katramaja

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Probleme me MSN

Kam probleme me MSN-en me nxjer xhdo her se jam Appear Offline, kurse un jam online, por te tjeret sme shohin mua se ju dal Appear Offline.
    Kam ndruar PC edhe aty ma nxjer te njejten! Bile tash tek disa persona me nxjer off te disat on!
    Kjo me ben te cmendem.
    Ju lutem nese ndonjeri e di se cfar duhet te bej le te me tregoj.
    Falemenderit.
    Sui generis

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    Ben mire ta kendosh kengen Cmendem te Elita 5 mbase mund te te evitohet problemi .
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

Shiko mos e ke status:Appear Offline .

Nderro msn.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Shiko mos e ke status:Appear Offline .

Nderro msn.
    Jo me, e bej online nga nje her e bej busy po prap me nxjer off

Po ketu eshte problemi qe mos te ndroj MSN :S
    Sui generis

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •