Close
Faqja 109 prej 236 FillimFillim ... 95999107108109110111119159209 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,081 deri 1,090 prej 2359
    ***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800
    E kam pasur edhe une kete problem me pare. Duhet qe para se te instalosh messengerin duhet te instalosh windows installer 3.1, e gjen ketu:

http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

Pastaj mundohu ta shkarkosh edhe nje here messengerin.
    Moderator, e di vet ti...

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    start-run-winchat-ok

Problemet me msn,te gjitha ketu.

OK pra, e instalova Windows Live Messenger 9.0 por nuk funksionin mire!

Kur vendosa ta mar nje version tjeter nuk munda ta instaloja sepse thoshte se ke nje WLM te instaluar.!

Futesha ne Control Panel tek Add or remove programs, por aty nuk kishte icone te messengerit!

Ne C:/ e fshijta krejt folderin e messengerit por prap i njejti error!!!

Si ta fshij?
    Nuk lejohet vendosja e lidhjeve ne firme

i/e regjistruar Maska e valdetshala
    Anėtarėsuar
    15-03-2008
    Vendndodhja
    Pejė-Republika e Kosovės
    Postime
    2,363
    nuk e ke ē'instaluar ne menyren e duhur, duhet ta instalosha prape dhe pastaj prej control panel ta ē'instalosh ne menyren e duhur ose merr programin CC Cleaner dhe do te kryej pune

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Nese nuk gjen at lloj te Msn qe ke pasur te instluar ather provo me system restore, kur ke pasur te instaluar at lloj MSN. E tani vazdho ta fshish ne menyr te rregullt.

i/e regjistruar Maska e dardanii
    Anėtarėsuar
    17-02-2007
    Postime
    209
    Nese nuk gjet verzionen e MSn qe ke pasur te instaluar ather kthe diten qe ke pasur te instaluar at MSn me System Restore. E tani fshi ( ē'instalo ) ne menyr te duhur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-03-2006
    Postime
    13
    Jo nuk asht faji te mesenger por sipas gjasave eshte fajtore prej Ipkos pasi edhe dy kojshi afer po ankohen me ket problem .I kame provu gjitha metodat qe i di por dhe ato qe mi kane propozue nga forumi por njejt-une mundem me ndegjue zerin por foton jo e djali me shef shume mire sipas gjasave asht te UPLOAD me matjen fundit eshte --- download 968,72kpbs a Upload 114,56 kpbs

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    provo me nje program tjeter www.skype.com ndoshta aty bon eshte si lloj msn

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-04-2008
    Postime
    212
    nvaret ca lloj msn perdor une kam 8.5 esht shum i mir se edhe une e kam pas ate problem kur e kisha msn 7.5 bej download msn tjeter

@Albasoul.com Maska e Fajtorja
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Vendndodhja
    Germany
    Postime
    9

Pse mė bllokohet MSN/Hotmail-i?

Pershendetje per te gjith ketu ne forum

Kam nje pyetje se vetem ju me ndihmoni besoj per problemin qe kam me emailat e mi qe me behen Freeze dhe pastaj s'futem dot as ne msn por as ne inbox te shoh emailat e mi , ajo qe dua nga ju te me ndihmoni si ti bej unfreeze emailat e mi me cfar programi apo menyre te veproj se e pyeta nje mik timin me tha se te kan blloku ndokush kur te del ashtu LOCKOUT dhe te del sikur jep email/pass gabimisht.

Shpresoj qe do me ndihmoni pak a a shum per kete problem se vdica kam 4 or ne forum e lexova t'gjith forumin.

Fajtorja
    Sa e embel eshte jeta. Sa e embel eshte rinija Por me e embla qenka dashuria.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •