Close
Faqja 93 prej 153 FillimFillim ... 43839192939495103143 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 921 deri 930 prej 1521
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-11-2008
    Postime
    12
    Citim Postuar mė parė nga pilu Lexo Postimin
    po mos u revoltoni , nuk po ju fyen njeri po nuk jeni skeni pse te flisni ne kete menyre, apo e keni mizen nen kesule dhe do tju gjej edhe dokumenta origjinale tjua botoj ketu ti shikoni po te doni, po aty ju keni mbiemra FISESH( SE JUA KAM SHPJEGUAR DHE ME PARE) QE SHUME PAK I GJEN NE SHQIPERI , PO KU JANE KETO FISE NUK U RITEN PSE NGELEN KAQ PAK FAMILJE, E PRA NUK JANE PAK JO, PO TE KALOSH NE PJESEN TJETER TE KUFIRIT DO SHOHESH SE ATY KA PLOT TE TILLA FISE , PO SI KA MUNDESI QE ATA JANE VLLEHE DHE JU JO, SI KA MUNDESI QE NJE FIS NE ZAGORI ME MBIEMRIN , DECKA APO CACO OSE CACA,E TE TJERE NUK JANE VLLEHE DHE DECKA KUDO KU JANE NE SHQIPERI JANE VLLEHE, PO A E DINI JU DECKA VJEN NGA DECI= DAK,
    zoti pilu jam nje decka nga topova e zagories dua te me dergosh emeil ne adresen (topova2006@yahoo.gr) dhe do tu falenderoj shume te me sqaroni per origjinen e fisit decka se nuk e kam te qarte

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-06-2008
    Postime
    121
    Pilu historan i zgjuar
    shume e ndritur mendja jote
    Paske trurin te zhvilluar
    Ajka e kesaj epoke

Ne historine boterore
    Nuk kishte bere vaki
    Qe te haje rrush njerezia
    Dhe te permjerre raki

Historia jote
    Fluturon si leter
    Kape gjeji vendin....
    S'mbeti rruge tjeeter

i/e regjistruar Maska e Jorgo Telo
    Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Faleminderit,per pershendetjen.
    Sa per kengen,jemi shum te rinj per ta degjuar,e shum te vjeter per kohen qe kemi.
    Edhe ne ketej nga Ghirokastra, te pershendesim z. prishtinase se pari qe ke hyre ne nenforumin tone e se dyti per lezetin e kenges qe na ofron miqesisht e vellazerisht

i/e regjistruar Maska e Jorgo Telo
    Anėtarėsuar
    09-03-2008
    Postime
    558
    Citim Postuar mė parė nga gjergj arianiti Lexo Postimin
    EDilo ne pergjesi rumunet nuk kane ndonje kontradikt me popullin shqiptar perkundrazi do thoja se ne me rumunet kemi interesa te perbashketa politike.Sa per shqiptaret me origjine vllahe qe kam takuar shumica me kane thene se jane shqiptare te tjeret me kane thene se jane me preardhje vllahe por tani e quajne veten shqiptare.Dhe te siguroj se asnjeri prej tyre se ofenduar historine tone dhe kombin tone perkundrazi njoh nje vllah-shqiptar qe vete tani ne universitet ketu ne athine dhe e mbron historine tone me shume se mua.
    Kurse ky idioti ketu eshte bere vullnetarisht,them vullnetarisht se s'ma merr mendja te ket aq tru sa te ket kerkuar pare,instrument i propogandes greko-serbe.
    Nuk do te doja ta paragjykoja, por nese z. Pilu eshte me te vertete vegel e te tjere, teksa vjell kaq paturpesira mbi ne zagoritet e mbi shqiptaret ne pergjithesi, atehere them: "Bravo i qofte qe ja ka arritur te tatoje deri diku pulsin tone memedhetar, rrahjet e te cilit i kuptojne jo pak mysafire si Labi i maleve, bjeshka i malsise, prishtinasja dhe ju, i nderuar z. Gjergj Arianiti, qe ma gezofsh kete pseudonim teper te perzgjedhur e mjaft domethenes. Faleminderit e pergezimie nga nje zagorit qe ka hyre tashme me dinjitet ne moshen e trete.

Ju Falemners Ju Bij Te Zagoris, Qe E Mirpritet Futjen Ne Ket N/forum! Me Cudit Fakti Qe Pilu Del E Diskuton Gjana T'kota, Se Kam Punu Dikur Me Ca Djelma Te Mrekullu Vllej, Prej Nderani Te Zagorise . Plot Mburrje E Krenari Ata Thojshin Jena Shqiptar, Jena Zagorit Se Aty Kena Lind , E Jena Rrit, Aty Kena Shpit E Bagtite Etj. Na Shqiptaret Jena Rraca Ma E Vjeter N'rruzull, E Kte E Cilesojne Dhe Rmunet Vet , Si Eminesku Etj. Nga Zagoria Kane Dale Trima T'pushkes E T'penes, Biles N'bjeshket E Oroshit Asht Vra Dhe Trimi Zagorit Pano Xhamballa.kena Raspekt Per Ju Zagorit, Ndaj Ju Coj Nji Tunjatjeta Vllaznore.

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga laloshi Lexo Postimin
    zoti pilu jam nje decka nga topova e zagories dua te me dergosh emeil ne adresen (topova2006@yahoo.gr) dhe do tu falenderoj shume te me sqaroni per origjinen e fisit decka se nuk e kam te qarte

po prite sqarim nga Pilu, do te ta beje carape origjinen e fisit o topoviti Decka; do te thote sic shkruan me pare (kot , fare kot),qe fisi - Rroshi jane nga Topova.....!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga EDilo : 08-02-2009 mė 19:03

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga EDilo Lexo Postimin

BUJRUM DHE JU PRISHTINASE NE NEN FORUMIN E ZAGORISE, JENI E MIREPRITUR DHE JU FALNDEROJME PER KENGEN E BUKUR TE BITELLSAVE. (BEATLES)

je harruar fare moj Prishtinasja simpatike qe na solle kete kenge aq te bukur; gjalleroe perseri forumin zagorit me ndonje kenge tjeter!

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga laloshi Lexo Postimin
    Shpresoj te tallesh,ne rast te kundert pyet fisin.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar mė parė nga Lakrori21 Lexo Postimin
    Pilu historan i zgjuar
    shume e ndritur mendja jote
    Paske trurin te zhvilluar
    Ajka e kesaj epoke

Ne historine boterore
    Nuk kishte bere vaki
    Qe te haje rrush njerezia
    Dhe te permjerre raki

Historia jote
    Fluturon si leter
    Kape gjeji vendin....
    S'mbeti rruge tjeeter
    Lakror,po na e ben pilun si enveri,per te mos thene si colja.

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    I PANJOHURI.

Po atehere kush eshte ky i panjohur,kunder te cilit intelekti shkon e perplaset ne nje pasionin paradoksal qe humb njeriun e njourit e tij mbi te?.E panjohura.
    Ai ne te vertet nuk eshte dicka njerezore,per aq sa ne njohim njeriun,dhe nuk eshte dicka tjeter qe ne mund te njohim.
    Kete te panjohur,ateher le ta quajm ZOTi.Kete atribut,qe i japim,eshte vetem nje emer.
    Te dimostrojm qe ky i panjohur(ZOTI)egziston,inteligjenca mendon shum pak.Se ZOTI nuk egziston,atehere eshte sigurisht e pamundur te dimostrosh egzistencen;e se egziston,eshte nje idiotesi e vertet ta duash ta dimostrosh;sepse ne momentin kur un filloj dimosracionin,un jam i pergatitur qe nuk eshte nje gje e dyshimte,e nuk do te filloja ta dimostroja,sepse kuptohet thjeshtesisht se e gjithe kjo do te ishte e pamundur sikur ZOTI te mos egzistonte.

KIERKEGAARD.

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •