Close
Faqja 91 prej 153 FillimFillim ... 41818990919293101141 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 901 deri 910 prej 1521
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga prishtinase Lexo Postimin
    ca beni ju te zagoris ju pershendes me nji kang http://www.youtube.com/watch?v=xOAYNKmjebs
    Faleminderit,per pershendetjen.
    Sa per kengen,jemi shum te rinj per ta degjuar,e shum te vjeter per kohen qe kemi.

i/e regjistruar Maska e EDilo
    Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga prishtinase Lexo Postimin
    ca beni ju te zagoris ju pershendes me nji kang http://www.youtube.com/watch?v=xOAYNKmjebs

BUJRUM DHE JU PRISHTINASE NE NEN FORUMIN E ZAGORISE, JENI E MIREPRITUR DHE JU FALNDEROJME PER KENGEN E BUKUR TE BITELLSAVE. (BEATLES)

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga EDilo Lexo Postimin

BUJRUM DHE JU PRISHTINASE NE NEN FORUMIN E ZAGORISE, JENI E MIREPRITUR DHE JU FALNDEROJME PER KENGEN E BUKUR TE BITELLSAVE. (BEATLES)
    E cjeni ju te rinjte e sotem,as kryeplaku nuk ju a mbledh.

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    E cjeni ju te rinjte e sotem,as kryeplaku nuk ju a mbledh.
    E KENA RREGULLU ME kRYEPLAKUN , SE DUAM TE MOS NGELENA "ANALFABETE " ....

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    O pilu vllehet jan nje popull bastard pa vend te tyrin.Po dhe nqs jeni rumun ashtu sic pretendon ti,cfar te them per rumunet, grat rumune bashk me ukranezet mbajne kampion ne evrope per prostitucion,rumania ka perqindjen me te madhe te gabeleve ne gjithe boten.prandaj si di qe ta marresh jeni bastard,greket thojne jeni grek,shqiptaret shqiptar,rumunet rumun, bullgaret bullgar ... .

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Citim Postuar mė parė nga EDilo Lexo Postimin
    E KENA RREGULLU ME kRYEPLAKUN , SE DUAM TE MOS NGELENA "ANALFABETE " ....
    Te marte "dreqi" ty e kryeplaun,se po qesh.

Mire me kryeplakun qe e regullove,po shiko ta regullosh edhe me mesueset.(per mesimet,jo per gje tjeter)

Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,779
    Eduard po iki te pershendes punen.

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    JA SI SHKRUAN I MADHI DHE I PA VDEKESHMI AT GJERGJ FISHTA:
    "PREJ KA LENE E MERR HANA
    M'U CUE SHEKULLI KUNDRA NESH,
    DJELM KRESHNIKE NA BANI NANA,
    VETEM NA IA DALIM NDESH....."

Une jam shqiptar Maska e gjergj arianiti
    Anėtarėsuar
    29-12-2008
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave
    Postime
    92
    Citim Postuar mė parė nga pilu Lexo Postimin
    po shqiptaret kane qene dhe jane gjithashtu coban me dhen vllehet vertet kan eqene po nuk jan eme kurse juve jeni akoma,o lab gjysem opinge, se hajduterine e keni per zanat e di vete ti, po te kesh lexuar do shohesh qe edhe shqiptaret kane qene coban dhensh, dhe sa per ilire qe thoni ju shqiptaret nuk e vertetojne dot se vine nga iliret ata u shfaqen ne shekullin e 11 lexo shume shqiptare e mbeshtesin kete teme, akoma coban me dhene jeni ju pa shiko njeher ne malet e shqiperise kush eshte akoma me bageti jam i sigurt qe asnje vllah nuk shkon vine leberit qe nga vlora dhe shkojne ne malet e zagorise po ti kaq di kaq flet
    O pler greke qe di te shkruash shqip, pse s'vete ti shkruash ne ndonje faqe greke keto, apo ke hall se akoma dhe aty s'do ti besojne keto perrallat e tuja.
    Une kam nje shok coban i cili ka marr dukumente si vllah ne greqi(per greket vllahet jane grek), ca te bente i shkreti me nxjerr dokumente.Dhe e kan rrahur ne polici nje here, vetem se kur e pyesnin ca ishte i thoshte jam shqiptar.Dhe me sa me ka thene se ka problem ta thote prape.
    Shyqyr zotit s'jane gjithe vllahet krimba me dy fytyra si puna jote.
    Sa per preardhjen nga iliret te shqiptareve kete e pranojne dhe greket.Ptolomeo historian antik grek permend fisin alban te ILIREVE me kryeqytet albanupolin(nga enciklopedia Dhomi, me seriozja ne Greqi).
    Prap nje studim gjuhetaresh grek thote se gjuha shqipe ka shume fjale te latinishtes dhe te greqishtes se vjeter te cilat as vet greket dhe italianet si perdorin me kjo vetem eshte nje fakt qe gjuha shqipe i ka rrenjet qe ne ate kohe.Akoma dhe perendeshat greke Athina dhe Aferdita kan emra me preardhje shqiptare Athina=e thena Aferdita=afer dites.
    Kur e pranojne greket dhe pse me gjysem zeri mua me mjafton.
    Se ca perrallisin ekstremistet antishqiptar si puna jote nuk me intereson

Anėtarėsuar
    02-04-2007
    Postime
    405
    Citim Postuar mė parė nga gjergj arianiti Lexo Postimin
    O pler greke qe di te shkruash shqip, pse s'vete ti shkruash ne ndonje faqe greke keto, apo ke hall se akoma dhe aty s'do ti besojne keto perrallat e tuja.
    Une kam nje shok coban i cili ka marr dukumente si vllah ne greqi(per greket vllahet jane grek), ca te bente i shkreti me nxjerr dokumente.Dhe e kan rrahur ne polici nje here, vetem se kur e pyesnin ca ishte i thoshte jam shqiptar.Dhe me sa me ka thene se ka problem ta thote prape.
    Shyqyr zotit s'jane gjithe vllahet krimba me dy fytyra si puna jote.
    Sa per preardhjen nga iliret te shqiptareve kete e pranojne dhe greket.Ptolomeo historian antik grek permend fisin alban te ILIREVE me kryeqytet albanupolin(nga enciklopedia Dhomi, me seriozja ne Greqi).
    Prap nje studim gjuhetaresh grek thote se gjuha shqipe ka shume fjale te latinishtes dhe te greqishtes se vjeter te cilat as vet greket dhe italianet si perdorin me kjo vetem eshte nje fakt qe gjuha shqipe i ka rrenjet qe ne ate kohe.Akoma dhe perendeshat greke Athina dhe Aferdita kan emra me preardhje shqiptare Athina=e thena Aferdita=afer dites.
    Kur e pranojne greket dhe pse me gjysem zeri mua me mjafton.
    Se ca perrallisin ekstremistet antishqiptar si puna jote nuk me intereson

I NDERUAR GJERGJ ! NUK JA VLEN FARE QE TE MERREMI ME "STUDJUES" TE TILLE QE BEJNE LOJEN E SHEJTANIT, VEC NJE GJE TI KUJTOJME, QE AJO GREQISHTA E VJETER QE NUK KUPTOHET NGA GREKET E SOTEM, NUK ESHT GJE TJETERT VEC GJUHA PELLAZGJISHTE, E FOLMJA E MALESOREVE TANE , QE KUDO NGA STUDJUES TE HUAJ SI FRANCEZE, AUSTRIAKE, GJERMANE, CIFUTE, AMERIKANE ETJ. ETJ. MERRET "SI FOSILE E GJALLE E RUAJTUR DERI NE DTET TONA NGA PELLAZGJISHTA"!

Tema tė Ngjashme

1. Islami Dhe E Drejta Ndėrkombėtare
    Nga fisniku-student nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 21-06-2010, 09:22
  2. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  3. KUR'ANI nė gjuhėn shqipe
    Nga RaPSouL nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 08:29
  4. Vilson Ahmeti tregon..
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-11-2006, 03:06
  5. Kushtetuta e Medines
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 04-11-2006, 10:58

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •