Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 38
    Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Fisniko, degjo une nuk ofendohem aspak, pasi nuk kam gje per tu ofenduar...!
    Por nga ana tjeter, te informoj, ( pasi qe ja vlen me njerez qe duan te informohen ), qe ata qe sheh ne foto, nuk jane katolike, por protestante!
    Ketu flitet per Vatikanin qe jane katolike, ku edhe une nuk jam, por kemi nje fjale te urte shqipe; " Rri shtrember dhe fol drejte "!!!
    Pershendetje.
    Pse mundohesh te hedhesh balt mbi tjetrin more mjeran!?

Eshte turp dhe dobesi per ty qe te mundohesh te largosh turpin nga vetja per t'ia veshur tjetrit. Eshte dobesi shpirterore dhe intelektuale. Ti nuk mund te kesh dinjitet dhe karakter stabil.

Po pse ti e shikon lėmishtėn nė sy tė vėllait tėnd dhe nuk e sheh traun nė syrin tėnd?

Asnje kishe e cila predikon dhe nderon Krishtin nuk e mbeshtet apo perkrahe homoseksualizmin. Nese eshte ndryshe, atehere ajo nuk eshte kisha qe Krishti po e nderton. Bibla e ndalon homoseksualizmin, prandaj cdo i krishter duhet te mbeshtes biblen.

Per ju,
    Gregu
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    Pse mundohesh te hedhesh balt mbi tjetrin more mjeran!?

Eshte turp dhe dobesi per ty qe te mundohesh te largosh turpin nga vetja per t'ia veshur tjetrit. Eshte dobesi shpirterore dhe intelektuale. Ti nuk mund te kesh dinjitet dhe karakter stabil.

Po pse ti e shikon lėmishtėn nė sy tė vėllait tėnd dhe nuk e sheh traun nė syrin tėnd?

Asnje kishe e cila predikon dhe nderon Krishtin nuk e mbeshtet apo perkrahe homoseksualizmin. Nese eshte ndryshe, atehere ajo nuk eshte kisha qe Krishti po e nderton. Bibla e ndalon homoseksualizmin, prandaj cdo i krishter duhet te mbeshtes biblen.

Per ju,
    Gregu
    Degjo ti gregu, une nuk po hedh balte mbi asnje, por shiko veshjet, pastaj kur ke pare ndonjehere prifteresha ti ? ( vetem ne disa nendarje protestante)...
    Nuk eshte qellimi im te hedh balte mbi asnje, por ta drejtoj nga ka origjinen balta!

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Degjo ti gregu, une nuk po hedh balte mbi asnje, por shiko veshjet, pastaj kur ke pare ndonjehere prifteresha ti ? ( vetem ne disa nendarje protestante)...
    Nuk eshte qellimi im te hedh balte mbi asnje, por ta drejtoj nga ka origjinen balta!
    Mos u merr me me kete muhabet se eshte turp per cdo te krishter. Nuk ka te krishter qe e mbeshtesin matresen mes seksit te njejt.

Pastaj ajo fotoja e dyte eshte dyshuese per mua. Pastoret nuk veshen me petk prifteror.
    Kurse per te paren shiko pak info: http://lmafoc.convio.net/site/PageSe...ename=whoislmf
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    Mos u merr me me kete muhabet se eshte turp per cdo te krishter. Nuk ka te krishter qe e mbeshtesin matresen mes seksit te njejt.

Pastaj ajo fotoja e dyte eshte dyshuese per mua. Pastoret nuk veshen me petk prifteror.
    Kurse per te paren shiko pak info: http://lmafoc.convio.net/site/PageSe...ename=whoislmf
    Or ti ēun, se po e trashim fare muhabetin...
    Nuk kam me te voglen deshire as qe ta zgjas dhe as ta dreqos fare.
    Kjo pune doli jo nga une, une po pergjigjem qe nuk eshte Vatikani qe ...., lexo hapjen e temes, vetem kaq!!!
    As me duhet fare, more vesh.
    Per mua ( si i krishter ), trupin ta mbaj kush e ben, por qe kesaj rradhe nuk ka faj Vatikani dhe me e bukura qe po bej avokat mbrojtes, qe nuk ka nevoje fare.
    Ashtu vishen edhe anglikanet!
    Pastaj zotrote i njihke mire nendarjet, nensektet...?
    Une z'bej pjese ne asnjeren ku diskutohet, prandaj tjeter kush e hapi temen, Pa Te Drejte! Une dhash mendimin qe eshte e gabuar ti adoptosh nje faj kujt nuk e ka bere:;VETEM KAQ.
    Shendet e te mira, bashke.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    ka fillu edhe te ne ...........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Kisha kundėrshton gjithashtu martesėn e homoseksualėve, nė tetor njė zyrtar i lartė i Vatikanit e quajti homoseksualitetin “njė devijim, njė akt jo tė rregullt dhe njė plagė”.
    Artikulli eshte qaje me lot.Ketu thote qe nuk i lejon andej nga fillimi thote qe ben kerkese.Keto jane pallavra te gjitha.Vatikani eshte shprehur perhere kunder homoseksualizmit dhe perhere i tille do qendroje.

Si e per shkruan faktin qe Tani koheve te fundit Hemosexualet po martohen ne per kisha dhe at me bekimin e klerikut fetar .
    Ngadal Fisnik ngadal.Ato foto qe sjell ti nga i ke marre?Ka ndonje burim?Sepse une nuk e di qe nje cift homosh te jete martuar ndonjeher ne ndonje kishe ortodokse apo katolike.Me sa di une probleme te tilla ka kisha anglikane qe eshte nje kishe e sajuar.Keshtu qe mos flit ne term shumes se e keni bere zakon ju.

po normal qe krishterizmi pranon kesi dukuri negative tash kan fillu edhe rinin musliamne shqiptare me infektu me kete felliqesir All-llahu iu shkattrroft juve qe pranoni kesi ligje islami e lufton kete dukuri se deshiron nje shoqri te shendosh dhe ju iliracilet shkenctar paskan konstatu keshtu po vetem i verberi dhe shurdh memeci nuk e kupton qe keta e kan tha kete fjal per me njollos krijuesin qe i krijoi ta mue edhe ty ne pergjithesi islamin po kot e kan se nuk ka shanc qe te njolloset. hajt homo................
    Ndermjet Allahut si transmetues,coi te fala sat eme.

Dhe sa per temen prap nuk e kuptoj se c fare lidhje kane lajme te tilla me kete nen forum te tolerances fetare?Shume mire mund te postohen tek aktualitetet megjithse kjo teme eshte nje farse dhe dihen qellimet e saj.

Gezuar Krishtlindjet se po afrojne.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 20-12-2008 mė 18:37

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anėtarėsuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    mirembrema te gjitheve e shikoni pra cfare bene iluminati kerkon qe rise nr e homoseksualeve dhe te degjeneroje racen njerezore

i/e regjistruar Maska e eagle_black
    Anėtarėsuar
    17-12-2008
    Vendndodhja
    LAGJIA E JOHANIT
    Postime
    357
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    e vertet kjo qe thua por ta dish qe eshte veper e iluminatit kjo

Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Si e per shkruan faktin qe Tani koheve te fundit Hemosexualet po martohen ne per kisha dhe at me bekimin e klerikut fetar .

Mos e kupto kete si ofendim ,por thjesht si nje mundesi nga ti qe te sqarosh nese existon sqarimi i ketij problemi.

kalo mire
    Me keto fotografi je totalisht jashte teme. Ne keto fotografi, nuk sheh kurrkund asnje prift katolik. Tema eshte "Vatikani pranon homoseksualitetin" nderkohe qe ne foton e pare kemi nje priftereshe, fakt te cilin Vatikani e kundershton, pra femrat nuk lejohen te behen prifteresha. Ne te dy fotot e tjera, duket qarte qe nuk kemi te bejme me kisha katolike, pasi ne kisha katolike dallohen qarte gjithmone skulptura me shenjtore dhe jo ikona. Gjithashtu veme re qe ato kisha kane stil anglikan dhe jo roman, siē jane ndertuar kishat katolike ne gjithe Boten. Pra ne ato foto kemi te bejme me kishat anglikane te cilat para pak kohesh kane lejuar martesat midis homoseksualeve duke perdhosur keshtu besimin Kristian me shkeljen e nje prej rregullave kryesore, ndalimit te homoseksualitetit.
    Keto qe ke postuar ti hedhin poshte ate ēka kjo teme deshiron te vertetoje pra pranimin e homoseksualitetit nga Vatikani. Nuk duhet te harrojme edhe perjashtimin para disa koheve qe iu be disa prifterinjve katolike ne ShBA, prej selise se shenjte te Vatikanit pasi kta prifterinj kishin lidhur ne martese disa ēifte homoseksualesh.

Vatikani pėrcakton politikėn ndaj homoseksualėve

Vatikani ka botuar njė dokument tė debatueshėm qė pėrcakton politikėn e kishės katolike drejt homoseksualitetit tek priftėrinjtė.

Dokumenti u bė publik nė qetėsi pa shumė bujė. Gazetarėve iu dhanė kopje tė kėtij dokumenti, por Vatikani nuk ka pranuar tė japė asnjė intervistė.

Departamenti qė ka pėrgjegjėsi pėr kualifikimin e priftėrinjve, i njohur si Kongregacioni pėr Edukimin Katolik, ka dhėnė udhėzime tė qarta pėr kėtė.

Nė 18 paragrafe, parashtrohet pikėpamja e Vatikanit, nėse duhet tė ketė priftėrinj homoseksualė.

Pjesa qė ka mė shumė rėndėsi ėshtė ajo qė thotė se Kisha i respekton thellėsisht njerėzit tė cilėt ajo i quan me tendenca homoseksuale, por shton se nuk mund tė pranojė nė altar njerėz qė praktikojnė homoseksualitetin, qė kanė tendenca homoseksuale me rrėnjė tė thella, apo qė mbėshtesin kulturėn homoseksuale.

Nė njė paragraf me terma tė zgjedhur me shumė kujdes, thuhet se ata qė kanė pasur njė periudhė kalimtare homoseksualiteti mund tė bėhen priftėrinj , por ata duhet tė kenė hequr dorė nga homoseksualizmi tė paktėn tre vjet pėrpara se tė bėhen priftėrinj.

Dokumenti ka nuanca shumė tė kujdesshme. Askush nuk e di me saktėsi se sa priftėrinj homoseksualė ka nė kishėn katolike dhe Vatikani nuk dėshiron qė tė largojė ata qė aspirojnė tė bėhen priftėrinj nė njė kohė kur nuk ka shumė kėrkesa.

Megjithatė ėshtė e qartė se politika e kishės ėshtė kundėr priftėrinjve homoseksualė.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Vatikani ofron sistemin financiar Islam pėr Bankat Perėndimore
    Nga celyy nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 07-03-2009, 13:21
  2. Ju Flet Radio Vatikani
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 06:05
  3. Vatikani dhe Papa
    Nga Matrix nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 137
    Postimi i Fundit: 17-07-2006, 09:53
  4. Vatikani shkishėron kinezėt
    Nga forum126 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 05-05-2006, 17:07
  5. Vatikani per feminizmin modern
    Nga StormAngel nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 01-08-2004, 12:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •