Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 57
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Ne Toleranc fetare , ka aq shum tema qe skan te bejn me tolerancen fetare.
    Dhe un deri me tani temat qe kan pas te bejn me prifterinjt , i kam hap tek Aktuealitete Shoqerore.
    Por , pasi qe u beren shum tema , deshta te informohem , ku e mesuan keta se duhet te dhunojn femijet , edhe ate femijet MESHKUJ ?
    Pse Hoxhallaret nuk jan pedofila ?
    Pse bash prifterinjt ?

A mund ta mesojme kete ?
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Citim Postuar mė parė nga Armend Lexo Postimin
    Nje prifte nuk eshte nje person i thjesht!!!(pasi i gjith komuniteti i cilit i perket beson tek prifti PEDOFIL!)
    Keshtu qe kjo ka te bej me fen dhe ky forum e ka emrin Toleranca Fetare psh ja ty ne kete rast do te mbyllesh gojen se ske cfar te thuash vetem se te akuzosh rastin ne fjal
    Per mua prifit ESHTE NJE PERSON I THJESHTE qe ka nje detyre per te zbatuar si te gjithe. Une e denoj aktin padyshim, por te thuash qe ka te beje me tolerancen fetare nje teme e hapur me qellim qe te DISKRIMINOJE NJE FE NE BAZE TE DISA KRIMINELEVE ESHTE HIPOKRIZI. Une s'di si me e sqaru ndryshe padrejtesine e hapjes se kesaj teme me qellim per te fyer BESIMTARET E TJERE (pjese e te cileve e pranoj qe s'jam).
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Ne radhe te pare duhet te hedhesh nje sy temes dhe te shohesh qe nuk e kam hapur un!
    Un nuk luftoj asnje fe por ndjek vetem ate qe me duket (dhe eshte) me e drejt.
    I thone; ambasadori nuk mund te denohet..., por ishe ti qe i dhe legjitimitet, keshtu une ty tu drejtova. Kur ti pergjigjesh ne vend te nje tjetri, ndan te njejten arsye dhe mendim, pra pergjigja ime eshte e vlefshme edhe per ty!

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Pedofilia e prifterinjve dhe Vatikani - kjo vlen te shikohet : ( ne shqip eshte e perkthyme)

"Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

Ne fakt edhe une si inteligjentja, nuk jam pjesetar i te njejtes perkatesi fetare, me pedofilet, por qe jam i bindur, qe ky lloj posti eshte bere me qellim te toleranca, pasi tjeter lidhje s'ka!
    Mos harroni, se ka pedofile ne te gjitha fete, ashtusi ne te gjitha profesionet, politikan, hajdut, rrobaqepes, lypes, police, mafjoze, avokate etj, pra nuk eshte ēeshtje fetare...!

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar mė parė nga Inteligjentja Lexo Postimin
    Per mua prifit ESHTE NJE PERSON I THJESHTE qe ka nje detyre per te zbatuar si te gjithe. Une e denoj aktin padyshim, por te thuash qe ka te beje me tolerancen fetare nje teme e hapur me qellim qe te DISKRIMINOJE NJE FE NE BAZE TE DISA KRIMINELEVE ESHTE HIPOKRIZI. Une s'di si me e sqaru ndryshe padrejtesine e hapjes se kesaj teme me qellim per te fyer BESIMTARET E TJERE (pjese e te cileve e pranoj qe s'jam).
    Moj cupke moj per mua nuk eshte i njejt pasi qe nje prift di te udheheq me popullin e thjesht qe i shkojn mbas!!! kshu qe pasi prifti ben perdhunime me femij meshkuj ateher cfar ju takon komunitet te priftit ne fjal qe te bejn ???!!!
    As te pyeta e as qe te akuzova se ciles fe i takon

Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    I thone; ambasadori nuk mund te denohet..., por ishe ti qe i dhe legjitimitet, keshtu une ty tu drejtova. Kur ti pergjigjesh ne vend te nje tjetri, ndan te njejten arsye dhe mendim, pra pergjigja ime eshte e vlefshme edhe per ty!
    Cfar do perfitoje ti nese tema do te ishte ne shtipin e dites???

Per mua eshte e rendesishme ajo qe lexoj, aspak se vras mendjen se ku jan te hapura temat kshu qe sdua te disktoj me per punen e vendit te temes po per ate qe eshte duke paraqitur me drini i zi.
    Sui generis

pirg hologramesh Maska e Inteligjentja
    Anėtarėsuar
    08-10-2005
    Vendndodhja
    Ne kontinentin e Kurrkundit
    Postime
    862
    Moj cupke moj per mua nuk eshte i njejt pasi qe nje prift di te udheheq me popullin e thjesht qe i shkojn mbas!!! kshu qe pasi prifti ben perdhunime me femij meshkuj ateher cfar ju takon komunitet te priftit ne fjal qe te bejn ???!!!
    As te pyeta e as qe te akuzova se ciles fe i takon

Cfar do perfitoje ti nese tema do te ishte ne shtipin e dites???

Per mua eshte e rendesishme ajo qe lexoj, aspak se vras mendjen se ku jan te hapura temat kshu qe sdua te disktoj me per punen e vendit te temes po per ate qe eshte duke paraqitur me drini i zi.
    Une se kuptoj gjithe kete dashuri per te rinjte katolike/orthodokse nga ata qe si perkasin fare kesaj feje. Perderisa kjo ngjarje e shemtuar nuk ka ndodhur ne toke shqiptare, kunddrejt femijeve shqiptare atehere ca me duhet mua?

Po me shume acarohem kur persona si ata qe hapin tema te tilla, shfaqen si te shqetesuar mbi ate cfare i ndodh besimtareve te feve te tjera kur ne gjak iu rrjedh vetem urrjetja fetare.

Prifit eshtre "udheheqes" i atyre qe i besojne vajze/djale i/e dashur. Edhe Stalini udheheqes ishte, merruni me te dhe lerini pedofilet ne pune te vete!
    Homo sum; humani nil a me alienum puto.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    E po puna e ketyre cjapave katolike/ ortodokse a di une, qe s'ju lejon feja te ēiftezohen, shoh vetem dy opcione:
    1. Ti tredhin
    2. Ti martojne

Natyra seksuale e njeriut nuk tejkalon natyren e saje, as per 'Zotin'!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Larguar Forum komunistesh Maska e YlliRiaN
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Postime
    1,221
    Citim Postuar mė parė nga arbereshi_niko Lexo Postimin
    Ne fakt edhe une si inteligjentja, nuk jam pjesetar i te njejtes perkatesi fetare, me pedofilet, por qe jam i bindur, qe ky lloj posti eshte bere me qellim te toleranca, pasi tjeter lidhje s'ka!
    Mos harroni, se ka pedofile ne te gjitha fete, ashtusi ne te gjitha profesionet, politikan, hajdut, rrobaqepes, lypes, police, mafjoze, avokate etj, pra nuk eshte ēeshtje fetare...!
    Eshte e vertet qe ka ne te gjithe fete por tek prifterinjet eshte me e perhapur me vjen keq kjo qe po ndodhe me kishen katolike

Citim Postuar mė parė nga necky Lexo Postimin
    Eshte e vertet qe ka ne te gjithe fete por tek prifterinjet eshte me e perhapur me vjen keq kjo qe po ndodhe me kishen katolike
    Necky, meqenese e pranove qe jane te pranishem ( per fat te keq ) gjitheandej..., une po te rikujtoj qe, orthodhoksit martohen, kane edhe femije..., por kjo nuk do te thote qe nder orthodhoks nuk ka, per fat te keq duhet pranuar qe eshte nje dukuri shtazarake dhe djallezore, qe eshte e perhapur ne te gjithe globin.
    Pasi pedofili eshte edhe gey, por edhe tinzar-hajdut-kriminel, pra eshte njeri qe duhet luftuar, qofte i ē'faredo lloj feje...

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pranga pėr shfrytėzim prostitucioni 76-vjeēarit
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 23-05-2009, 18:25
  2. “Krushqit”, vėnė nė pranga tre trafikantė klandestinėsh
    Nga new-man nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-01-2009, 10:31
  3. Zbulohet “shtėpia publike”, nė pranga pronarja
    Nga Lioness nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 26-12-2006, 19:00
  4. Trafiku i vizave: Njė deputet gati pėr nė pranga
    Nga Dr Rieux nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 10-12-2005, 17:54
  5. Pranga 60-vjeēarit, shiti vajzėn 6000 euro
    Nga Artur_1985 nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-04-2003, 16:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •