Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 68
    Prej gėzimeve mė tė mėdha nė jetė qė kam pėrjetuar, qenė edhe ato kur myslimanet e familjes sime vėnduan Hixhabin.

Me zbatimin e ligjit tė Zotit fisnikja myslimane edhe mė shumė fisnikėrohet!

Bėhuni sikur pema qė gjuhet me gurė, e ajo ua kthen me frute!

Mitro Maska e titi-a
    Anėtarėsuar
    22-02-2008
    Vendndodhja
    Mitrovicė
    Postime
    287
    Citim Postuar mė parė nga nezir2007 Lexo Postimin
    Nuk Jam Kunder Kur E Thote Feja Por Mos U Dashka Qe Edhe Gjuhen Ta Ndrrojm Apo Te Vishemi Si Arabet = Pa Done
    O vella i dshur feja e ben obligim mbulesen per femra pore nuk e ben obligim qe te ndrohet gjuha dhe kete nuk kam degju se kush e ka then dhe eshte gabim kjo qe te mendohet e le te thuhet.......
    e sa i perkete veshjes jo si arabkat pore veshje Islame nje peteke qe e mbulon tere trupin.....

Deshiron Te Thuash Se Nuk Jam Vella Me Ty
    kete nuk po e kuptoj!?

pse A Nuk Lejohet Komentimi Ne Kuran Veq Arabisht Dhe Asgje Tjeter.une I Lutem Zotit Edhe Ne Shqipe Sa I Perket Veshjes Me Mire Kombetare Se Sa Arabe
    komentimi i kuranit behet ne cdo gjuhe te botes dhe nuk ka ndonje problem...
    Zoti i di cdo gjuhe te botes dhe ti munde te lutesh cdo gje qe ti ke nevoje ne cdo gjuhe,ndersa falja e namazite eshte diqka tjeter eshte universale per cdo njeri te botes(sikurse gjuha mjeksore qe ne e perdorim njejte ne tere boten).
    Veshja kombetar eshte ne nje forme eshte veshje Islame.

Ilahit Me Mire Shqip Se Arabisht Edhe Une Falem Ne Xhami Sikur Ti Dhe Te Tjeret Por Me Kto Filma Veq Sa E Largon Rinin Nga Feja ,ata Gjykojn Ne Diqka Tjeter Sa Nuk Ta Merr Mendja
    Sa i perkete ilahise nuk te pengon ty askush se ne cilen gjuhe ti i kendon,anglishte,shqip.arabishte...eshte qeshtje deshire.
    Te tjeret kendojn kenge te ndryshme greqishte ,sebishte edhe e dine se ata jan armiqet ton te hapet...
    Te falenderoj pere keshilla pore kjo nuk ishte diqka vetem se argumente dhe nxitje ne nje veper te mire,dhe fundja e fundit atije qe nuk i intereson as ne nuk na intereson se qfare thoj dhe merren me ide paradoksale...
    me respekt nga titi-a
    Forcojeni ju Islamin nė zemrat tuaja qė Allahu ta forcoj atė nė tokė

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Jakup Hasipi per mbulesen dhe shkollimin , ktu hoxha i ndjer tregon edhe paknaqsin e tij , por mendoj se tani femra e mbuluar ne perqindje te madhe vazhdon shkollimin , por ka nevoj qe me shum me u punu qe sa me shum femra qe jan ne shkoll te mbulohen , bashkesit Islame duhet te punojn me shum , normalisht edhe ne duke punu secili me mundesit e veta.

Hoxha flet per ata qe jan penguesit e Islamit , ata qe jan miqt e shejtanit , disa nga komunistat me profesion profesora.

Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Drini_i_Zi : 25-10-2008 mė 14:16

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127
    selam alejkum
    shume interesante tema qe po diskutoni.Une per vete jam nje muslimane praktikante (pa shami) por nje gje ju kujtoj se te vesh shami s'do te thote te mbulosh trurin por koken dhe nuk e di pse e shihni vendosjen e shamise gje te vecante kur ajo eshte gjeja me normale.Jane per tu admiruar femrat qe e kane vene sepse kane kapercyer paragjykimet por eshte gjeja me normale.Une jam per nje prezantim sa me te dinjitos te shamis por jo ta shikojme si dicka te vecante.Duke futur edhe veten ne kete kategori(vajzat muslimane)ju lutem mos paragjykoni qe keto femra per shkak te mos venies behen skllave te tjereve qe i pengojne apo skan besim te forte.Besimi nuk varet nga venia e shamise apo gjatesia e mjekres.Ky eshte paragjykimi me i ulet qe mund te behet.Une do ju lutesha shume qe te mos merremi me keto tema por te shikojme si te forcojme komunitetin tone ,si te integrohemi me shume.Sepse islam do te thote menyre jetese.Dhe do ju lutesha te lexoni librin mbi profetin a.s qe te kuptoni qe ai ka qene nje njeri per tu admiruar dhe mbi te gjitha i bute ndersa ne edhe nga fytyra na ehste larguar buzeqeshja.
    Mbase isha pak e vrazhde por duke qene qe jam bere muslimane ne kohen qe njerzit filluan ti kthehen besimit ,kam pare gjith ecurine deri tani.Ne ate kohe nje gje ka pas me shume vlere njerzit ishin me te dashur dhe te sinqerte.
    selam alejkum
    ruela

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Pse te mbulohem?
    Mendoj qe floket e mija nuk jane te shemtuara ose te turpshme qe te mbulohen ,pasi njerezit mbulojne pjeset e turpshme ose te metat?.Ta denoj vehten time per hire te meshkujve pervers?.Jo keto pallavra nuk ju shiten midis Europes.Nje femer qe eshte e perdal e perdal do jete me apo pa mbulese .Mbulesa per nje femer eshte nenqmimi me i madh qe i behet pasi per mua te mbulohem eshte si te mos ekzistoj.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Ilahit Me Mire Shqip Se Arabisht Edhe Une Falem Ne Xhami Sikur Ti Dhe Te Tjeret Por Me Kto Filma Veq Sa E Largon Rinin Nga Feja ,ata Gjykojn Ne Diqka Tjeter Sa Nuk Ta Merr Mendja

o haver kurkush nuk po te thot me msu gjuhen arabe as me fol as me kqyr filma arabishte as per ilahi spo te thot kurkush me ba ban qka dush qka dush ban se kurkush nuk te perzihet hiq po ti qe po thu shkoje ne gjami edhe me fol kshtu kqe per gjuhen arabe nuk i ke punte mir kqyre vetin ku je sa hin ne islam tersishte Ja hiq mos shko mu fal ne gjami ok se nese nuk e do gjuhen arabe nese nuk do me ndegju arabishte ti nuk je musliman

ALL-LLAHU XH.SH ne nje ajte ne kuran thot - NE E ZBRITEM ATE KURANIN NE GJUHEN ARABE QE TA KUPOSHE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Pse te mbulohem?
    Mendoj qe floket e mija nuk jane te shemtuara ose te turpshme qe te mbulohen ,pasi njerezit mbulojne pjeset e turpshme ose te metat?.Ta denoj vehten time per hire te meshkujve pervers?.Jo keto pallavra nuk ju shiten midis Europes.Nje femer qe eshte e perdal e perdal do jete me apo pa mbulese .Mbulesa per nje femer eshte nenqmimi me i madh qe i behet pasi per mua te mbulohem eshte si te mos ekzistoj.

edhe ti qka dush ban se kurkush nuk te shtin nuk te detyron me mbajte mbules me dhun me zor ok

per ty mbulesa qenka nenqmim jo ke gabu se qajo e jotja eshte nenqmim qe jav zbulon krejt njerzve pjest e trupit tu dal ne qytet krejt desh barkun jashte shpinen jashte kembet jashte edhe zhoksin shumicen jashte a mir po te duket qushtu mu kan desh a ma mir eshte me mbules mos me ja pa as nje pjes te trupit jashte valla per mua eshte ma mir mu kan me mbules se nuk ja shof as nje pjes te trupit e per ty eshte ma mir me izbulu krejt pjest e trupit

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Pse te mbulohem?
    E kush tha oj miriam qe i kane floket e shemtuara , e kush tha qe per hir te meshkujve behet kjo ? Po grate para qe jane mbuluar a e kane nenqmuar ato veten , po motrat e nderit tek ju qe mbulohen a e nenqmojn ato veten ? Ky eshte urdher i Zotit dhe vetem per hire te Tij behet .
    Te pershendes
    KOSOVA E MADHE

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anėtarėsuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Citim Postuar mė parė nga ruela Lexo Postimin
    ..por nje gje ju kujtoj se te vesh shami s'do te thote te mbulosh trurin por koken ...
    ....Besimi nuk varet nga venia e shamise apo gjatesia e mjekres.Ky eshte paragjykimi me i ulet qe mund te behet...

Me pelqyen keto mendime qe i kam shkeputur nga postimi yt.Do te shtoja ketu,qe nje femer nuk eshte e mbrojtur nga shikimet mashkullore vetem sepse eshte e mbuluar!Nuk e ruan nderin e nje femre ferexheja,nderi dhe bukuria e nje femre qendron te karakteri i saj.

Mua me habisin ato femra qe jane totalisht te mbuluara dhe tek syte mbajne nje si rrjete.Cfare do te thote kjo?Dmth femra konsiderohet si objekt,kenaqesine e patjes te se cilit duhet ta kete vetem mashkulli qe e ka???Jo te me falni,por skllaveria nuk ekziston me,askush nuk ka lindur per te qene prone e tjetrit!Nqs femrat tuaja jane aq te perkushtuara dhe e duan islamin,lerjani atyre ne dore zgjedhjen e ferexhese!Nqs vendosin kundra saj,kjo s'i ben aspak me shume te denja per dashurine dhe respektin tuaj.
    Elegance is an attitude.

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbulesa tė mbronė nga te Ftohtit dhe tė Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 03:20
  2. Mbulesa tė mbronė nga te Ftohtit dhe tė Nxehtit !!?
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 18:47
  3. Mbulesa - Ahmed Kalaja
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 22:56
  4. Mbulesa
    Nga alvi_79 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2007, 07:04
  5. Mbulesa Ime-kėnaqėsia Ime-mburrja Ime
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 14:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •