Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 68
    Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga MIRIAM Lexo Postimin
    Pse te mbulohem?
    Mendoj qe floket e mija nuk jane te shemtuara ose te turpshme qe te mbulohen ,pasi njerezit mbulojne pjeset e turpshme ose te metat?.Ta denoj vehten time per hire te meshkujve pervers?.Jo keto pallavra nuk ju shiten midis Europes.Nje femer qe eshte e perdal e perdal do jete me apo pa mbulese .Mbulesa per nje femer eshte nenqmimi me i madh qe i behet pasi per mua te mbulohem eshte si te mos ekzistoj.
    Sa e di un , ti je krishtere , pra ti po ofendon edhe gjith ato kallugjerka edhe "Nen Terezen" . Po mohon mesimet e krishtera ? Fejen tende .
    Mjer bota me kto gjoja te krishter , qe e qujn veten te krishter , e qe bejn punet e shejtanit.
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

Pse te mbulohem?
    Sepse je femėr, je e shenjtė dhe tė vlerėsoi Krijuesi yt, i Cili tė urdhėroi tė mbulohesh me qė je krijesė e veēantė, e bukur, e dėlirė, e ēiltėr, ndaj, urdhėroi robėrit e Tij tė tė ēmojnė, por edhe femrėn e udhėroi qė ta ēmon vetvetėn, e ajo qė ēmohet nuk nxjerret nė shesh as pėr t'u ekspozuar, as pėr t'u reklamuar, e as pėr t'u shfaqur, e as pėr t'u shitur. Ajo ėshtė e ēmueshme, qėndron e mbuluar, sepse bukurinė dhe sensualitetin e vet e ruan vetėm pėr tė afėrmit e saj, tė cilėt janė tė ēmueshėm pėr tė. Burri i saj ėshtė prehje pėr tė, sikurse edhe ajo ėshtė prehje pėr tė.

As arin, po as argjendin, e as xhevahirin, s'e gjen dot nė rrugė, nė bulevarde, e nė lagje, tė zbuluar, mirėpo e gjen thellė, pa shumė kėrkimesh, tė mbuluar. Kjo nuk ėshtė krahasim, sepse ti si femėr meriton krahasim mė tė mirė, mirėpo pėr t'ia kapur dikujt logjika, duhet thjeshtėsime tė skajshme.

Michauxi!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-12-2006
    Postime
    180
    juve kisha lut te gjithve qe mos diskutoni me mbeturina te flliqra as me shejtana se kto shejtana jan leni qka do le te bejne ne jemi musliman edhe tek ZOTI kemi mu kthy e te tjert qka do le te thojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga bekim prushi Lexo Postimin
    edhe ti qka dush ban se kurkush nuk te shtin nuk te detyron me mbajte mbules me dhun me zor ok

per ty mbulesa qenka nenqmim jo ke gabu se qajo e jotja eshte nenqmim qe jav zbulon krejt njerzve pjest e trupit tu dal ne qytet krejt desh barkun jashte shpinen jashte kembet jashte edhe zhoksin shumicen jashte a mir po te duket qushtu mu kan desh a ma mir eshte me mbules mos me ja pa as nje pjes te trupit jashte valla per mua eshte ma mir mu kan me mbules se nuk ja shof as nje pjes te trupit e per ty eshte ma mir me izbulu krejt pjest e trupit
    Sipas teje paska dy lloje femrash -te mbuluara dhe te zhveshura .
    A nuk paska edhe nje mes tjeter a?
    Jo or zotni ka edhe tjera femra qe vishen si duhet nuk ka vetem ekstreme ose te mbuluara si me hi ne ndonje thes ose te veshura si prostitute.
    Edhe sa i peket detyrimit natyrisht qe askush nuk me detyron sepse une jam e zonja e vehtevetes dhe vendos vet per vehten time.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    E kush tha oj miriam qe i kane floket e shemtuara , e kush tha qe per hir te meshkujve behet kjo ? Po grate para qe jane mbuluar a e kane nenqmuar ato veten , po motrat e nderit tek ju qe mbulohen a e nenqmojn ato veten ? Ky eshte urdher i Zotit dhe vetem per hire te Tij behet .
    Te pershendes
    TI me siguri e ke lexuar kurani ku aty thuhet qart qe femra duhet te mbulohet per ti ikur shikimve te meshkujve(d.m.th ata te mos mekatojne duke lakmuar hiret e femrave) por sido qe te jete secili mashkull e dine qe pas asaj mbulese ose hixhabi a si i thuhet eshte nje femer dhe natyrisht fantazine e tyre se ndalojne mbulesat.Dhe jam e bindur qe po te ishin arabet femra te bukura siq jane europianet (raca e bardhe ) natyrisht qe nuk do mbuloheshin sepse eshte ne natyren e njeriut ti tregoj gjerat e bukura dhe ti fsheh gjerat e shemtura.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Sa e di un , ti je krishtere , pra ti po ofendon edhe gjith ato kallugjerka edhe "Nen Terezen" . Po mohon mesimet e krishtera ? Fejen tende .
    Mjer bota me kto gjoja te krishter , qe e qujn veten te krishter , e qe bejn punet e shejtanit.
    .
    E ke shume gabim .
    Nuk jam e krishtere ,kam lindur ne familje muslimane por jo praktikues dhe mund te them qe kane qene ateist.
    Une nuk jam ateiste ,e besoj Zotin por assesi snuk mund te besoj ne mesimet e muhamedit dhe nuk ka njeri qe me binde per kete.E besoj ZOTIN ne menyren time.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Michaux Lexo Postimin
    Sepse je femėr, je e shenjtė dhe tė vlerėsoi Krijuesi yt, i Cili tė urdhėroi tė mbulohesh me qė je krijesė e veēantė, e bukur, e dėlirė, e ēiltėr, ndaj, urdhėroi robėrit e Tij tė tė ēmojnė, por edhe femrėn e udhėroi qė ta ēmon vetvetėn, e ajo qė ēmohet nuk nxjerret nė shesh as pėr t'u ekspozuar, as pėr t'u reklamuar, e as pėr t'u shfaqur, e as pėr t'u shitur. Ajo ėshtė e ēmueshme, qėndron e mbuluar, sepse bukurinė dhe sensualitetin e vet e ruan vetėm pėr tė afėrmit e saj, tė cilėt janė tė ēmueshėm pėr tė. Burri i saj ėshtė prehje pėr tė, sikurse edhe ajo ėshtė prehje pėr tė.

As arin, po as argjendin, e as xhevahirin, s'e gjen dot nė rrugė, nė bulevarde, e nė lagje, tė zbuluar, mirėpo e gjen thellė, pa shumė kėrkimesh, tė mbuluar. Kjo nuk ėshtė krahasim, sepse ti si femėr meriton krahasim mė tė mirė, mirėpo pėr t'ia kapur dikujt logjika, duhet thjeshtėsime tė skajshme.

Michauxi!
    Nese femrat qenkan te shenjta dhe duhet te mbulohen mos ti shoh njeri,ateher edhe meshkujte duhet te jene shenjt dhe ata duhet te mbulohen sepse ne te "shenjtat" munde te lakmojne ne ta .Kjo eshte nje padrejtesi e madhe qe i behet gjinis femerore.Por si thuhet historine e bejne te fortit(fitimtaret)

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    .
    E ke shume gabim .
    Nuk jam e krishtere ,kam lindur ne familje muslimane por jo praktikues dhe mund te them qe kane qene ateist.
    Une nuk jam ateiste ,e besoj Zotin por assesi snuk mund te besoj ne mesimet e muhamedit dhe nuk ka njeri qe me binde per kete.E besoj ZOTIN ne menyren time.
    Jo po ti don ta mbajsh veten te krishtere , por duket se ske karakter te nje besimtare . Por nejse me shum je nje islamofobe , 80% te shkrimeve ne ket forum i ke kunder Islamit .
    Andaj nese ti vendos per veten tende , ateher edhe femra muslimane vendos per veten e vet . hajt tash baj plaqkat ...
    "Askush nuk ėshtė aq i verbėr , se sa ai i cili nuk dėshiron tė shohė"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Jo po ti don ta mbajsh veten te krishtere , por duket se ske karakter te nje besimtare . Por nejse me shum je nje islamofobe , 80% te shkrimeve ne ket forum i ke kunder Islamit .
    Andaj nese ti vendos per veten tende , ateher edhe femra muslimane vendos per veten e vet . hajt tash baj plaqkat ...
    Gjithashtu edhe une per ty mund te them qe je tipik islamist- injorant dhe arrogant

Mitro Maska e titi-a
    Anėtarėsuar
    22-02-2008
    Vendndodhja
    Mitrovicė
    Postime
    287
    Se pari ju pershendes te gjithve...,mendoj se tema gjithhere po merre kahje te pa deshiruar(duke ofenduar apo duke bere replika te pa argumentuara)sigurisht ne e respektojm mendimin e secilit nga ju pore nuk do te thote se mendimi juaj te jete i sakete,fundja e fundite rregullat jon rregulla dhe mendimet mund te ndrrohen,mbulesa eshte diqka shume personale e cila lidhet vetem me ate qe e praktikon dhe shkak i praktikimit te saj eshte friga nga Zoti dhe arritja e nje shperblimi te madhe,ato femra te cilat nuk e kuptojn kete shperblim apo pasojat e mos praktikimit te saj nuk jan te gatshme ta bejn nje gje te tille(ta ven mbulesen) pore kjo nuk do thote se mendimi i tyre qe eshte ndryshe i jap te drejt qe ti ofendoj ato qe mendojn ndryshe nga ato...

Mbulesa eshte obligim per secilen femer muslimane

me respekt nga titi-a
    Forcojeni ju Islamin nė zemrat tuaja qė Allahu ta forcoj atė nė tokė

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Mbulesa tė mbronė nga te Ftohtit dhe tė Nxehtit !!?
    Nga dallendyshi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 103
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 03:20
  2. Mbulesa tė mbronė nga te Ftohtit dhe tė Nxehtit !!?
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-04-2009, 18:47
  3. Mbulesa - Ahmed Kalaja
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-04-2009, 22:56
  4. Mbulesa
    Nga alvi_79 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-10-2007, 07:04
  5. Mbulesa Ime-kėnaqėsia Ime-mburrja Ime
    Nga llokumi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 14:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •