Pro
Kunder
Mendim Neutral
e vertet nje shprehej e tij (me te degjuar e kam)
do me qani kur te vdes ca vite
ca vite do me shani e
gjithe jeten do me kerkoni
edhe ketu ne forum hapen tema per te edhe pse nje pjese e jona vetem me te degjuar e kemi
eshte cudi po shume thone pas nje krimi qe ketu duhet enveri
apo ska rregull si ne ate kohe etjjjjjj
na la mbrapa enveri po mire keto tjeret a mos po na cojne para apo si
shkodra si qyteti i pare antikomunist duhej te ishte pasqyre e paster te ksihte rregull e punesim
ca i solli salia me jozin vetem malet i solli ne shkoder me vesh nana e motra e gra me te zeza
lulezojne kriminelat rrugeve kurse intelektualet ulin koken
jam kunder enverit sja vlen me e permend por jam shume kunder pislleqeve te sotme te pushtetareve sali e jozefin
p.s mos filloni me me marre si i ps-se se nje *** jane te tan
JO SEKS PARA MARTESE
Mire kur ka qen ai se ashtu don shqiptari,tash secili don me u bo me boss se tjetri.
SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP
Enver Hoxha , e rraskapiti kete popull , 45 vjet , e beri ateist , te pa shpirt , te lige , e shkatroi dhe ca te mire i shikoni ish-regjimit te tij !!
Lesh me qime moj Qazime i thone kesaj. Kjo eshte si te pyesesh, a jeni kunder apo pro zhdukjes se NJEREZIMIT?
Ndryshuar për herë të fundit nga Zarathustra. : 25-10-2008 më 04:38
Per ty as qe merzitem qe nuk na quan vellezer ose miq, ty qe te kemi lexuar nga kembet e deri tek balli, nuk ke nevoje te na tregojsh se ke konsideron vellezer e miq sepse edhe pa mos e thene kete gje neve e dime shum mire se cilet konsideron ti vellezer e miq, dhe ata jane tipat si Shesheli, Arkani, Karaxhiqi, Millosheviqi etj etj qe kane la duart e tyre me gjak muslimanesh, biles edhe me gjak shqiptaresh ( masakra e Recakut ) , por per ty ato 57 shqiptare te masakruar , skane qene shqiptare , por musliman ashtu qe sikur te kishe pasur mundesi jam mese i sigurte qe do u kishe dhene medalje nderi atyre tipave te lart permendur.
Pra ky eshte nje fakt i hidhur lidhur me faktin qe ekzistojne ca "shqiptare" si puna jote qe quajne veten e tyre shqiptar.
Por fakti i embel ose i mire eshte se numri juaj eshte shuuuum i vogel dhe se shumica e shqiptareve as qe merzitet se cfar mendoni juve me trurin e juaj shizofrenik.
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Krijoni Kontakt