Pro
Kunder
Mendim Neutral
takoj nji dit bacen syl.. nje kosovar enverist i njohur ktu ne zonen ku banoj..
ishte vesh si zotni ..me kostum e kollare te klasit pare si gjitmon.. e sa me pa.. tha..po ku je o shqipni.. o ckena bac i thash.. po ku paske qen qe po te shoh te gezum si djal i ri..
e tha gjeje ku kam qen..
i thash patjeter kini pas mbledhje komemorative per xhaxhin enver..
po tha i fort je si e kuptove..
he i thash nuk asht zor me ju kuptu se jini gufu kto dit si gjela.. po nejse.. i thash.. kush ju erdhi me ju fol nga qendra..ne se nuk esht sekret..
erdh tha filani.. a e njef tha.. po si nuk e njoh thash.. eshte deputet i pdk-se thash.. enverist i njohur.. e moti ja kam pas lexu shkrimet anti ldk e anti 3 perqindsh.. e kur plasi lufta i thash.. u vesh si grue e ju rras vargut te te ikunve te shkret e doli ne tropoj e pastaj nder rognera me shoket klos jakupa e azem sylo katan qorra halita e kelmenda tuj dirigjue luften pi 15 katshit te enverit.. e tash thash me 3-4 pasosha .. nji te eu-s e nji te kosoves.. nji te klos mejdanit e nji te goranit.. bredh ka te mundet..
e tha bash qaj ka qen tha e ka fol bukur per xhaxhin..
ani mir thash.. po salihin e rugoven a e shajtet mir..
po valla kusur slam.. e pa ja kajt nanen ledekucave e demokratve te salihit nuk qetsohena..
shokin edvin thash mir e kini..
valla ate po dojna tha e sa ta merr aj ather mir i kena punt..
e nejse..
i thash..bac.. sa vjet i kie jashta shtetit..
valla boll vjet i kam..
e mi tregoj vjetet..
i thash.. keshtu si po thue del se kur ti ke dal jasht neper evrop ke qen bukur i ri ne mosh e i fort.. po tha i ri e i fort jam kon..
a ishe enverist.. po tha enverist jam kon..
a shkojshit neper ambasada te enverit..
po tha shkojshim per festa e per detyra..
po mir thash si nuk u frymzove.. e me i than shokve te ambasades se athershme.. meqe dhe xhaxhi enver ka qen gjall.. qe me te dhan leje me shkue ne shqipni e me u paraqit ne ministri e me i kerkue.. se un baca syl.. tuj e dasht shum shokin enver e sistemin e tij.. nuk po due ma me ndejt me punue per kapitalistat te evropes.. por fill du me shkue ne koprativ te mamurrsit.. a te rash bullit a te qerretit a te lapardhas.. e me ja fillue punes e me jetue qaty se bashku me shok tjer enverista.. e me shijue bahcen me lula te xhaxhit enver.. e me i ba m.utin.. kapitalizmit.. e me i rrit fmit qaty me msimet e shokit enver.. se bashku me vllaznit myzeqaro mirditoro devollij.. e me ngue per nat.. ansamblin e kangve valleve.. pa u tut pi udb-es..
cka po thue more.. i shkyu syt baca syl.. me pas shkue un ne shqipni te enverit e me punue e jetue atje a?
po more i thash pse jo.. perderisa enverist je kon e je..
po ti koke budall more ..thot baca syl..
si more me lan gjermani e skandinavije e kanad e austri e me punue ne lloc te koprativave te enverit..
un e due tha enverin po jo koprativat e tij tha.. ai bre ti koke krejt magar.. me tha..
po valla i thash krejt magar jam..
lol..
qishtu puna enveristave..
hipokrita e m.ut m.uta..
..
Tamam "qishtu" hipokrita m.uti, mire e the.qishtu puna enveristave..
hipokrita e m.ut m.uta..
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
hahahahahahahahaha braro vallaj tamom ta ka thon magar hahahahahaha
nigjo ti braro ne koh te xhaxhit kur un isha ala n'tetvjecare kur mersha nai not te keqe nshkoll mama jeme ja fuste ulurimes nshpi: po nuk msove ene shkove nsholl te nolt njatje ke me perfu ne koperative ose ne tulla llac si cuni xhemolit ene hysenit ke kati par hahahahahaha
masanej ma vone kur vllai jem ishte ne universitet i bojshin propagand. mso mir qi te shkojsh jash shtetit me nai burs te uneskos ose mso mir me te majt ne tiron mos perfunosh si beni ne maj te kuksit apo nai gerxh te tepelenes hahahahahahah
e kupto ti braro apo se kupto
no glove no love
[QUOTE=Brari;2064086]takoj nji dit bacen syl.. nje kosovar enverist i njohur ktu ne zonen ku banoj..
ishte vesh si zotni ..me kostum e kollare te klasit pare si gjitmon.. e sa me pa.. tha..po ku je o shqipni.. o ckena bac i thash.. po ku paske qen qe po te shoh te gezum si djal i ri..
e tha gjeje ku kam qen..
i thash patjeter kini pas mbledhje komemorative per xhaxhin enver..
po tha i fort je si e kuptove..
he i thash nuk asht zor me ju kuptu se jini gufu kto dit si gjela.. po nejse.. i thash.. kush ju erdhi me ju fol nga qendra..ne se nuk esht sekret..
erdh tha filani.. a e njef tha.. po si nuk e njoh thash.. eshte deputet i pdk-se thash.. enverist i njohur.. e moti ja kam pas lexu shkrimet anti ldk e anti 3 perqindsh.. e kur plasi lufta i thash.. u vesh si grue e ju rras vargut te te ikunve te shkret e doli ne tropoj e pastaj nder rognera me shoket klos jakupa e azem sylo katan qorra halita e kelmenda tuj dirigjue luften pi 15 katshit te enverit.. e tash thash me 3-4 pasosha .. nji te eu-s e nji te kosoves.. nji te klos mejdanit e nji te goranit.. bredh ka te mundet..
e tha bash qaj ka qen tha e ka fol bukur per xhaxhin..
ani mir thash.. po salihin e rugoven a e shajtet mir..
po valla kusur slam.. e pa ja kajt nanen ledekucave e demokratve te salihit nuk qetsohena..
shokin edvin thash mir e kini..
valla ate po dojna tha e sa ta merr aj ather mir i kena punt..
e nejse..
i thash..bac.. sa vjet i kie jashta shtetit..
valla boll vjet i kam..
e mi tregoj vjetet..
i thash.. keshtu si po thue del se kur ti ke dal jasht neper evrop ke qen bukur i ri ne mosh e i fort.. po tha i ri e i fort jam kon..
a ishe enverist.. po tha enverist jam kon..
a shkojshit neper ambasada te enverit..
po tha shkojshim per festa e per detyra..
po mir thash si nuk u frymzove.. e me i than shokve te ambasades se athershme.. meqe dhe xhaxhi enver ka qen gjall.. qe me te dhan leje me shkue ne shqipni e me u paraqit ne ministri e me i kerkue.. se un baca syl.. tuj e dasht shum shokin enver e sistemin e tij.. nuk po due ma me ndejt me punue per kapitalistat te evropes.. por fill du me shkue ne koprativ te mamurrsit.. a te rash bullit a te qerretit a te lapardhas.. e me ja fillue punes e me jetue qaty se bashku me shok tjer enverista.. e me shijue bahcen me lula te xhaxhit enver.. e me i ba m.utin.. kapitalizmit.. e me i rrit fmit qaty me msimet e shokit enver.. se bashku me vllaznit myzeqaro mirditoro devollij.. e me ngue per nat.. ansamblin e kangve valleve.. pa u tut pi udb-es..
cka po thue more.. i shkyu syt baca syl.. me pas shkue un ne shqipni te enverit e me punue e jetue atje a?
po more i thash pse jo.. perderisa enverist je kon e je..
po ti koke budall more ..thot baca syl..
si more me lan gjermani e skandinavije e kanad e austri e me punue ne lloc te koprativave te enverit..
un e due tha enverin po jo koprativat e tij tha.. ai bre ti koke krejt magar.. me tha..
po valla i thash krejt magar jam..
lol..
qishtu puna enveristave..
hipokrita e m.ut m.uta..
Mire e ke thon ,po ti morrin ere njoni tjetrit ,mos te qelbin dynjon.
çkusur kemi ne me na prish ajrin.
Neqoftese e keni veshtire te argumentoni pa kaluar ne debate personale dhe fyerje, eshte mire te mos merrni pjese ne tema te tilla.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Une kunder s'diskutohet , por po vras menjen kush qekan keta 17 vete deri tani qe kane votuar Pro .![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
un jom per rrumpall hahahahahahahahahahahaha sic osht sala sot
no glove no love
Krijoni Kontakt