Pro
Kunder
Mendim Neutral
Tashti ne RTK eshte nje emision lidhur me kete teme.Pjesemarres nga Kossova dhe Shqiperia.
Shnet !
I dashur forumist ju ftoj te shikoni materialin e servirur me lart te theksuar nga e veja e Enver Hoxhes...Pasi ligji Proletar ne ate kohe ka kapur dhe te afrer te enver hoxhes te cilet nuk jane kthyer mbrapsh ne denimet qe kane marre.
Tjeta!
Nqs nuk jeni te mire informuar persa i perket kesaj teme ju ftoj te mos beni postime te pavlera!
Tjeta !
Ti së pari ke bë plagiat të thënjes nga RTK-ja që e përdori Shlaku mbrëmë në emision!
E dyta ti që ke besim musliman dhe jo shqiptarë së pari duhet të distancohesh nga vetja jote dhe " vëllezerit arabë" që të mundesh të thuash diçka!
Nuk mundë t'i të thuash gjë të mirë ( ke të drejtë të thuash siq di dhe mendon) nëse nuk lirohesh nga sindromi kanceroz " vëllezerit arabë".
e panjohur..
ne se ke kohe.. shkruaj me kujdes pa nxjerr emra .. cka ke degjuar ti nga njerez te afert te familjes tuaj qe kan jetuar ne shqiperi.. gjat kohes se enverit..
ne pritje..
Gjithsesi se do te pergjigjem por shum shkurt!
Gjyshi ime ishte at kohe njisit i ballit kombtar(Ballist)kur u perndjek nga Komunistat(Partizanet)por para se te arratisej per ne Shqiperi ju verbua nje sy nga qe siq rrefente i ndjeri i kerkonin kemishen e zez.Ne vitin 1959 me duket nese nuk gaboj kishte ik per ne Shqiperi ku per plot dhjet vjet ishte ne nje burg famkeq qe nuk me kujtohet emri dhe nga atje u kthya ne vitin 1970,por gjithnje i perndjekur!Nga atje erdhi me gjysem kembe pasi atje ju kishte amputua gjysma e shputes nga rrahjet dhe torturat qe i kishte pas atje,kinse Ai ishte spiun Jugoslav!E dij vetem nje gje,ishte i gjalle kur vdiq Enver Hogja dhe te them qe isha e re por si sot me kujtohet kur u ngrit ngadal ne kemb dhe tha,,Eu qe shpetoi populli Shqiptar, tani edhe nese vdes mos me qani"
Nga kjo kam nxer konkluzione qe nuk ia shof per te madhe askujt nese flet kunder ktij njeriu, pasi qe gjithmon pyetja Babin per shum gjera dhe me spjegonte.
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Pik se pari juve haroni (ose nuk e dini kete fakt) qe une kam studjuar 4 vite ne Shqiperi, dhe vet shqiptaret e Shqiperise mi tregon keto histori , parrullat qe keni perdor ne ate kohe per ti mirepritur "vellezerit " e juaj kinez, kenget qe i keni kenduar per Enverin e Mao Ce Tungun "Dy Shqiponja ka pa bota" etj etj dhe tani deshironi ti mohoni keto ?!!!
Vet fjalori i juaj qe juve perdoni me ne , duke na quajtur arab, jevg etj etj tregon fort qe juve nuk na konsideroni akoma si vellezer, e per kinezet kete nuk e di , ate qe di eshte qe per disa vite i konsideronit si vellezer, aq shum kishit respekt per to sa qe nje numer shum te mire lagjes i emertuat me emrin " Lagja Kineze".
GV_USa
WE WILL NOT GO DOWN!
.................................................. ..
Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 24-10-2008 më 17:55
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Krijoni Kontakt