Close
Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 298
    i/e regjistruar Maska e Longarus
    Anëtarësuar
    24-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtine
    Postime
    553
    Ckeni ju me KUPIN kshtu?

Kupi miratoi ligjin per martesa te homoseksualeve ne Kosove andaj ckeni ju qe quditeni per foton e Xhaxhit ne koleksionin e tij . Xhaxhi ka pasur nje histori te pasur ne kete fushe .
    Ndoshta nga ndjenja e madhe kombetare qe ka nuk kishte kush tia mbushte mendjen qe te zevendesonte me foton e Janez Dernovshek .

hahahahahaha

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Akoma po pres pergjigjeje per "meritat" e enverit sa i perket kosoves
    Shpresoj qe llapi do gjej diku material komunist dhe te na sjell ndonje sihariq ne kete debat.
    Eshte mekat qe historianet tan sidomos te kosoves nuk kan ber asgje per ta then te verteten rreth enverit dhe kosoves.
    Ne vetem dim qe enveri ishte produkt i milladinit dhe mugoshes por do ishte mire qe gjeneratat e reja te mesojn te verteten rreth mardhenjeve shqiptaro sllave.
    Dim po ashtu qe enveri vrau me shum shqiptar se qdo armik tjeter qe kishim,dim po ashtu qe akoma kemi simpatizues te keti gjelati dhe per fatin e mjer te kosoves keta simpatizues udheheqin kosoven.
    Populli i kosoves duhet te kerkoj urgjentisht zgjidhje te reja dhe ti shporrin keta marksist leninista nga qeverisja sepse kosova nuk e meriton te qeverisen nga keta horra.
    pse po provokon more tarzani i pergdheluri i stafit qe je ketu vetem te shajsh e te provokosh sidomos ushtaret e UÇK-se edhe antarin LLapi
    a e shef qe e keni perjashtue

sa i perket pyetjes tu kisha pergjigj une po nuk guxoi ne ket forum se me pret fati i LLapit

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Antari me nofken "Rruka" me njoftoi me email se
    te gjitha postimet qe i ka postue antari me nofken "Rruka" ja kan mvesh Llapit
    dhe e kan bllokue e nuk ka mundesi te futet ne ket forum edhe Rruka
    Ky eshte edhe nji manipulim i ALBOS qe siq po shifet e ka ndermend ta largoi Llapin pergjithmon dhe per ata edhe manipulon dhe i fallcifikon edhe nofkat
    Ky eshte forumi shqiptar
    ky eshte ALBO
    ketu ndalohet fjala e lire

ALBO mos hesht trego se qfar po ndodhe ne ket forumin tan privat
    ku i mbeti nofka "Rruka" dhe perse i bllokon kush shkruan e poston diqka per Llapin

Une jam antari me nofken "K_K se tani do te ma ndryshoi edhe mua ALBO siq veproi me Rruken
    qe tani del kinse Llapi ka postuar edhe pse i Perjashtuar

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    [QUOTE=drenicaku;2057246]Akoma po pres pergjigjeje per "meritat" e enverit sa i perket kosoves....[QUOTE]

Meritat e Enverit sa i përket Kosovës, nëse nuk i shihni merrni mikroskopin e pale do shihni më mirë dhe do të dalë ndonjë thërrime argumenti që ju e kundërshtoni! Do të më bëhej cejfi po të gjeni dicka dhe juve, që e shani Enverin dhe enveristat t´ju mbyllet goja!
    Por, nëse nuk bëri asgjë për Kosovën, pos ndonjë fjalimi të zjarrtë, ai bëri shumë për Shqipërinë, madje shumë! Dhe këtë askush nuk mund ta mohoj!
    Analistet ia njohin Enverit edhe këto tri gjëra madhore që i bëri për Shqipërinë!
    Nuk lejoj iniciativen private, por popullin e futi në kolektivizim deri aty sa edhe pulat e patat ua vriste nëpër oborr, vetëm e vetëm që populli të mos pasurohej qoftë edhe me një pulë e patë!
    Në vend që ta bënte pajtimin kombëtarë ai futi luftën mes klasash, dhe kjo përcau popullin, futi frikën dhe mosbesimin në cdo familje shqipëtare! Kështu edhe duhej bër shqipëtarëve, atyre duhej futur frikën, shlyer trurin, larguar cdo ndjenjë kombëtare!
    Në vend që të hapej ndaj bote, sidomos nga perendimi ai e mbylli Shqipërinë, ia mbylli asaj dyer e dritare!
    Këto tri gjëra, sipas analistëve, mjaftuan të shkatërrohej Shqipëria, ose të paktën të mbetët pas cdo shteti tjetër! Sigurisht se Enveri ka këso merita të tjera
    për Shqipërinë! Të tjerat i dini vetë!
    Enveri ishte mik i Dushan Mugoshës, i Miladin Popovicit( thonë poashtu se Enveri po të mos ishin këta serbo malazez më lartë as që do të ishte ai që ishte dhe ku ishte, as që do të ishte prijës i Shqipërisë dhe Shqipëria as që do të katandisej sic ishte katandisur në kohë të tij), adhurues i zjarrtë i Jugosllavisë pas Luftës së Dytë Botërore dhe armik i madh i perendimit! Kishte të drejtë Enveri sepse atëherë i tërë perendimi ishte përplot armiq të Shqipërisë, ndërsa Jugosllavia jo, ishte mike e Enverit! Ani ska gjë pse, po në këto vite të pasluftës së Dytë Botërore, serbosllavët mblodhën dhe i pushkatuan deri në 50 mijë burra shqipëtarë të Kosovës! Miqësia serbojugosllave e shqipëtare ishte e celiktë dhe nuk mund ta zbehte atë as një masaker e Tivarit, as...!
    Enveri nuk e duronte dot perendimin e diellit dhe ato vende, të quajtura perendimore, pra andej kah shkonte dhe perendonte dielli, por e donte shkëlqimin e diellit në lindje, pra e donte Nënën Rusi, Bashkimin Sovjetik, traktatin e Varshavës, popujt vëllezër, partitë motra! Këndej kah lindja ishte dritë, andej nga Perendimi ishte terr i zi ku mbretëronte kapitalizmi i errët e jo socializmi e komunizmi sikur në lindje! Sa shumë e urrente Enveri Amerikën, Anglinë dhe shtetet të tjera kapitaliste! Kishte të drejtë që i urrente sepse Amerika e Anglia ishin armiq të socializmit pansllav e kjo do të thoshte se ishte edhe kundër Shqipërisë që skishte të bënte asgjë me sllavët dhe pansllavët, por që Enveri Shqipërinë e kishte rreshtuar në kampin sllav! Meritë e tij është kjo dhe kjo meritë nuk duhet të nëncmohet!
    Enveri shkoi edhe në Azi për të gjetur miq, gjeti Kinën e Madhe ( Enver Hoxha Maoceduni sikur buka prej një brumi...)dhe ajo, pra Shqipëria, u bë autoparlant i Kinës së Madhe, i Kinës së Kuqe, kundër Amerikës, kundër Anglisë..., anipse kinezët ishin nga një kontinent tjetër, kishin një kulturë tjetër, ishin një racë tjetër nga shqipëtarët! Europa Perendimore dhe Amerika kishin rezerva të mëdha dhe ishin edhe në anëmiqësi me Kinën, për shkak të Koresë, Tajvanit, Vietnamit dhe atë nuk e donin atje ku ishte, ndërsa Shqipëria ua solli Kinën në Shqipëri, pra në Europë. Populli thotë q... i keq e bje ujkun në torishtë! Por, le të thotë populli cfarë të dojë, me rëndësi është se Shqipëria e vogël atëherë ishte në gjëndje të bënte, në kohën e Enverit, punë të mëdha duke e sjellur Kinën në territor të Europës, për inat të Amerikës, Anglisë...! Miqësitë më Kubën, Korenë e Veriut, Vietnamin, Kamboxhën... vërtetë janë gjëra të vogëla për Enverin e Madh, që e shani sot, ju antienveristë! Ai ishte i zoti të shkonte në anë të kundërt e jo andej kah shkonte civilizimi botëror, popujt dhe shtetet që dërgonin sinjale se duan miqësi me Shqipërinë, por që Shqipëria e Enverit pa një pa dy ua kthente me shkelma! Nuk kishte në botë burrështetas, rrotel më të madh dhe ma largpamës, më të guximshëm sa Enveri! Ai guxonte t´i shante, t´i fynete, t´i refuzonte pa një pa dy edhe ofertat e drejtëpërdtrejta e të tërthorta për marrëdhenje miqësore mes vendeve perendimore e Shqipërisë! Imperializmi amerikan dhe ai anglez ishte armik i përjetshëm i Shqipërisë dhe Shqipëria nën hijen e Jugosllavisë, të Rusisë, apo edhe të Kinës, shkëlqente, shkëlqente si fanar i vetëm i socializmit botëror! Kjo ishte meritë e Enverit dhe kjo duhet vlerësuar o ju antienverist!
    Miqësia e Enverit me Kinën, Rusinë, me Vietnamin, Korenë, Kubën... nuk harrohet as sot dhe i jep frutat e saja edhe sot! Asnjëra nga këto shtete nuk e njohën Kosovën si shtet, sepse aty intervenoi, anipse për ti shpëtuar shqipëtarët e Kosovës nga masakra serbe, për ta bërë shtet Kosovën, imperializmi angloamerikan. Prania e NATO-s armike, për këto shtete dikur edhe për Shqipëtrinë, s´do të duhej të shihet mirë as sot në Kosovë, ndaj mirë bëjnë, anipse antenveristat thonë se këtë po e bëjnë kopilat e stërkopilat e Mugoshës dhe Popovicit, ata të miqve të Enverit, që mbajnë përkujtime dhe e nderojnë Enverin e Madh! Natoja, prania amerikane dhe angleze... duhet të shporren nga Kosova, nga Shqipëria! Enveri nuk i duron ata as për së vdekuri dhe enveristat e dijnë këtë, ndaj amaneti i tij duhet cuar në vend... T´i jepim edhe do "shkelma" imperializmit angloamerikan, t´i bëjmë me die NATO-s se nuk është e deshirueshme në Kosovë dhe t´i tregojmë botës për largpamësinë tonë se ne shqipëtarët jemi ata që jemi, shkojmë andej nga nuk shkon asnjë popull tjetër, anipse andej kah shkojnë shqipëtarët mund të jetë edhe humnerë! Vizion largëpamës i Enverit ishte dikur ky dhe vizion i enveristave është sot po ky!
    Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 20-10-2008 më 17:59

Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    pse po provokon more tarzani i pergdheluri i stafit qe je ketu vetem te shajsh e te provokosh sidomos ushtaret e UÇK-se edhe antarin LLapi

sa i perket pyetjes tu kisha pergjigj une po nuk guxoi ne ket forum se me pret fati i LLapit
    Ky Postim me lart ka qen i antarit me nofken"Rruka"si ja kan mvesh Llapit nuk e di

Antari me nofken "Rruka" me njoftoi me email se
    te gjitha postimet qe i ka postue antari me nofken "Rruka" ja kan mvesh Llapit
    dhe e kan bllokue e nuk ka mundesi te futet ne ket forum edhe Rruka
    Ky eshte edhe nji manipulim i ALBOS qe siq po shifet e ka ndermend ta largoi Llapin pergjithmon dhe per ata edhe manipulon dhe i fallcifikon edhe nofkat
    Ky eshte forumi shqiptar
    ky eshte ALBO
    ketu ndalohet fjala e lire

ALBO mos hesht trego se qfar po ndodhe ne ket forumin tan privat
    ku i mbeti nofka "Rruka" dhe perse i bllokon kush shkruan e poston diqka per Llapin

Une jam antari me nofken "K_K se tani do te ma ndryshoi edhe mua ALBO siq veproi me Rruken
    qe tani del kinse Llapi ka postuar edhe pse i Perjashtuar

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin

Nuk eshte provokim
    Nese din ti vetem nje pune qe ka ber ne te mire te kosoves enver hoxha na e thua ti ose kush do tjeter qe din.
    Une per veti me keto vite shkoll qe kam askund nuk kam has qe enver hoxha i ka ber kosoves nje te mire,perkundrazi i ka ber vetem dem,sepse vet enveri ka qen produkt i serbis dhe nuk ka se si te jet i mire per kosoven.
    Kurse sa i perket shqiptarve te shqiperis ai ka ber masaker ne popullin e vet,me qindra jan pushkatu,me dhjetra kan mabajt burg deri me 40 vite prandaj te gjith ata qe mbrojn diktatorin jan me diktator se ai mendoi une.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    or shoqa..
    ala spo e merrni vesh se ka qen loj ajo intervista e rtk-s me kupen jakup..
    ajo ishte prelud i triumfit de jure i enverizmit ne kosov se de fakto eshte kosova nen enverizem tash 10 vjet..
    jakupi nuk e fsheh qe eshte enverist as pdk-ja ..
    ata ben nji hajgare me tatu pulsin e kosovareve me pa dhe njiher se cilet jan elementi anti enverist ne kosov qe ta percjellin ne cdo hap e te ri perpilojne listat e vdekjes.. ku mund tu kene shpetuar nji pjese e atdhetareve e intelektualeve te ndershem..

kosova eshte prej nji dekade nen regjimin enverist e kte e kuptoj rugova.. e kjo ja shtini kancerin..sepse e pa veten krejtesisht te rrethuar e izoluar nga bishat enveriste..

rasti drini.. eshte pasqyra me e qarte se si vjen enverizmi ne pushtet e si ai punon e cfar mjetesh perdor..

njesitet enveriste qe ne shpalljen e te ashtuquajtures lufte.. filluan persekutimin haptaz te ldk-se..
    skish situat me te mire per enverist se sa lufta.. se sa gjendja kur popullin rugovist e masakron ushtria arkane.. dhe njesitet enveriste qe asnjihere nuk u ndeshen e u perballen me ushtrine serbe.. kudo arrestojne e torturojne rugovistet.. e i vrasin kur nuk kan arsye me i mbajt gjall e ne tortura..
    llapushniku eshte verteteim i asaj qe them..
    njesitet enveriste pergjojne e mal tretojne luftaret e komandant drinit..
    ai kundershton..
    nga ky moment ai futet ne liste per tu likujduar.. e fill mbas lufte e luikujdojne..
    e ne kte likujdim merr pjese direkte jakupi me pojataxhij te tjere..

sot kosova eshte nje gulag enverist.. ku askush nuk guxon te thote gjysem fjale kunder klikes enveriste..

lerini fjalet boshe..po mblidhuni ju atdhetaret e bashkojuni.. se ndryshe si drini e sabahetja si bardhyli e xhema ..si uka e si djali e nipi tahirit do perfundoni te gjithe..

e pat ku e cuan ramushin enveristet sepse i doli nga llogorja..
    e pate si perfundoj ne hag gazetari i bota sotit..

hajrizat e dacet e tj jan blere.. pik..

nxirrni nji lider te ri..!!!

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    enveristat ne Kosove, me bekimin e komunisteve ende ne ilegalitet me ne krye sali berishen, dolen hapur, pa droje ne mexhlis ...

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    dujjosifstalin.. je bere pa krip fare..

kaq te kane tromaksur erion veli altin arapo bracet sa ske me asnji qeliz truri te te funksionoje e te thuash njiher nje mendim..
    gjynaf je..
    nejse.. un nuk zemrohem me ty..
    dua sherimin tend te shpejte..
    te fala atij vegles se edvinit..petrit koles..

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    dujjosifstalin.. je bere pa krip fare..

kaq te kane tromaksur erion veli altin arapo bracet sa ske me asnji qeliz truri te te funksionoje e te thuash njiher nje mendim..
    gjynaf je..
    nejse.. un nuk zemrohem me ty..
    dua sherimin tend te shpejte..
    te fala atij vegles se edvinit..petrit koles
    ..
    brar e sojsez,

ti nuk njeh çfare eshte e drejte, e çfare eshte e shtrember ... lakmuesi yt eshte ruajtja me çdo kusht e marionetes sali qe e keni perçudnuar ne ekstrem ne çdo aspekt.

ti nuk zemerohesh ... je lindur i zemeruar ... perhere i revoltuar revolucionar linbiaoist kapo-gjonist...

jam sheruar qe kur u distancova prej sali mashtrimit dhe sojit tend mafie punisto-sigurimse ...

iu njofta me "rronj e tumall" ...

te fala te sinqerta anti s(t)alinisto-tos-met-edviniste

Faqja 18 prej 30 FillimFillim ... 8161718192028 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 07-10-2018, 06:00
  2. "Revolucioni vonuar" dhe Ahmet Krasniqi
    Nga Brari në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 214
    Postimi i Fundit: 20-09-2018, 13:55
  3. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17
  4. Kosova në udhëkryq
    Nga ARIANI_TB në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 01-03-2009, 11:52
  5. Demaçi themelon "Forumi Qytetar i Kosoves"
    Nga mani në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 20-03-2004, 13:33

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •