Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 183
    i/e larguar Maska e bklyn_kid
    Anëtarësuar
    28-01-2008
    Vendndodhja
    Brooklyn
    Postime
    202
    Citim Postuar më parë nga Llapi Lexo Postimin
    Tafil DURAKU
    Fatmir Limaj – Tafil Duraku (8:0)!

Friedrich Engels

Shum Ngjashmeria a? lol

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-08-2004
    Postime
    298
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    Neper ato revista "For men" dhe tjerat i gjene motrat e tuja dhe vendaset e vendit tend sepse na as nuk shitum per leke as nuk blihemi , jane te vetmet motrat tuja qe arrine ne ate nivel ndytsire .
    Faleminderit.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga shkodra13 Lexo Postimin
    S'ka vend toleranca apo e drejta e mendimit ketu.
    Apologjia e regjimit kriminal te Enver Hoxhes duhet denue, sic denohet ne vendet e civilizueme apologjia e nazizmit apo e fashizmit.
    "Apologji te regjimit kriminal" do te kishim vetem sikur ketu dikush do te mbronte qarte krimet e ketij regjimi, apo jo? Une tek bashkebiseduesit qe "mbrojne" Enverin me teper shoh apologji te disa ideve te tij, te cilat nuk mund te quhen kriminale, por me teper jane ide qe i perkasin kategorise nacionalizem apo mbrojtje te kombit. Nuk eshte per te u stigmatizuar Enver Hoxha dhe qeveria e tij teresisht. Ashtu sic nuk eshte e mundur per askend te gjeje argumente te "apologjoj" ato shume akte inhumane te ketij personi e te kesaj qeverie. Keshtu mendoj une. Ne syte e mi as Enveri nuk u perket atyre personave te cilet ne tere jeten e tyre kane bere vetem krime.

shqipetar Maska e elza
    Anëtarësuar
    16-10-2007
    Vendndodhja
    Ne nje skaje te dynjase
    Postime
    134
    Aman more shqipetar ,qe paskeni mar me yrysh kete tem! Q`jan more gjith keto fyerje e ofendime per njeri tjetrin ,vetem pse njeri ka at mendim e tjetri nje tjeter. Ku jetoni more ju ,ne cilen kohe? Apo keni harruar qe eshte shekulli i lirise se fjales dhe mendimit?Fundja eshte qeshtjee qdo njerit se cilin do e cilin se do. Mire do te ishte te mos kemi kaq shum urrejtje ne shpirtin ton.
    Shum interesant gjith kjo energji negative qe u shfry keto dit, ne lidhje me kete teme.
    Nje duhet ta dim ne shqipetaret: e kot eshte qe mundohemi , Enver Hoxha i perket historis son eshte pjes e nje pjese te mire te saje ,me te gjitha te metat dhe te mirat e tij.
    Pastaj pse ofendohen ata qe se duan ,nese dikush e nderon dhe e respekton?
    Mos harron vellezer dhe motra te shqiperise qe na i hapet dyert ne ditet me te veshtira te luftes sone,se ne ne Kosove per 50 vite kemi marr force nga Shqiperia e Enver Hoxhes, ne e duam dhe e respektojme Shqiperin sia ka qen dhe siq eshte sepse ajo ishte dh eshte nena qe na jipte forc kur Serrbia turrej me tankse mbi ne ,i vetmi ishte Enveri dhe qeveria e tij qe ngriste zerin kunder ketyre padrejtesuive qe ushtroheshin mbi ne. .....
    me nderime Elza
    E pakta qe mund te beje njeriu eshte te tregoi ndershmeri!

Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nje pyetje per ju pro-enveristat.

A eshte e vertete qe Enver Hoxha ka thene se" Me djemte e Kosoves dhe me vajzat e Shqiperise, e kisha pushtuar boten".

Fjali interesante a?

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nje pyetje per ju pro-enveristat.

A eshte e vertete qe Enver Hoxha ka thene se" Me djemte e Kosoves dhe me vajzat e Shqiperise, e kisha pushtuar boten".

Fjali interesante a?
    Ty mos ta nij se je ke lista ime jo e xhaxhit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Kur dikush thote se Enver Hoxha ka qene figura ma e larte qe ka nxjerre Shqipnia e burrështetasi dhe mbështetësi më i madh i të gjithë shqiptarëve d.m.th. me mbrojte shtetin e tij qe per shqiptaret qe kriminal.
    Me cilesue armiq e antishqiptare te persekutuem politik te regjimit te Enver Hoxhes si Sami Repishtin d.m.th. me perkrahe dhunen e terrorin mbi shqiptare.
    Kjo e ban mos me qene njeri, por kafshe!
    Me mbrojte regjimin e Enver Hoxhes d.m.th. me i thane popullit shqiptar qe pesoi krimet e tij: "Mire jua ka ba"!
    E kjo asht e padurueshme!
    Njerez qe kane provue terrorin e Milloshevicit nuk do mundnin me e thane kurre kete per bashkevuejtes si ato. Nuk do mundnin me thane: Mire ka ba Hitleri qe shfarosi miljona njerez ne lager sic bani Milloshevici me ne; Nuk do mundnin me thane: Mire jua bani Enveri o shqiptare qe ju burgosi, vrau, deboi, grabiti e ju ndryu ne kampe perqendrimit sic bani Milloshevici me prinderit, motrat, grate e femijet tone.
    Vetem ato qe jane ne anen e kriminelit kunder viktimes munden me u shprehe keshtu. Keshtu qe keto njerez jane aleatet ma te medhaj te persekutoreve serbe e armiqte ma te medhaj te popullit shqiptar.

Tafil Duraku s'ka kurrfarë vlera, as profesionale, e as patriotike. Çmon një Enver, që ishte pijun i serbëve në Shqipëri. Çdokush që flet kundër Enverit sipas Tafilit është titist. Po çmund të jetë ai historian që s'e ka arritur sundimin antinjerëzor të Enverit dhe Titos, mirëpo shkruan sot në cilësinë e historianit? Unë Luftën e I-rë Botëre s'e kam arritur, mirëpo shkruaj rreth saj. Sipas Tafilit, çka mund të jem?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Edhe pse jam femer e nuk ne stilin femeror te perdoren kesi lloj shprehjesh ,adhuruesit e Enver Hoxhes i kisha pershendet me -jau pallofte Enver Hoxha me bije e bashkepuntor NENAT ,GRATE ,E VAJZAT.

PErshendetje nga Kosova

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Citim Postuar më parë nga Michaux Lexo Postimin
    Tafil Duraku s'ka kurrfarë vlera, as profesionale, e as patriotike. Çmon një Enver, që ishte pijun i serbëve në Shqipëri. Çdokush që flet kundër Enverit sipas Tafilit është titist. Po çmund të jetë ai historian që s'e ka arritur sundimin antinjerëzor të Enverit dhe Titos, mirëpo shkruan sot në cilësinë e historianit? Unë Luftën e I-rë Botëre s'e kam arritur, mirëpo shkruaj rreth saj. Sipas Tafilit, çka mund të jem?
    ëSHTË MIRË QË SHKRUAN POR MË MIRË DO TË ISHTE QË ATO QË SHKRUAN TË KENË MBËSHTETJE!
    Ju thoni që Enveri ishte "spiun i serbëve në Shqiperi" që është fjalia më qesharake që mund të shkruaj një mendje! Një President shteti qenka bërë spiun i një shteti që pretendon territorin e këtij shteti! Sa mendje e ndritur dhe zbulim i hatashëm!
    Bravo!
    Zbulim se jo mahi!
    Vetëm se na e sqaro xhanëm pak këtë gjë që t'na mbushet mendja?

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Ramiz Alia pritet në Kosovë si kryetar shteti
    Nga vagabondo_nyc në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 124
    Postimi i Fundit: 23-01-2010, 14:21
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •