mu mkujtohet parrulla me duart lart ene ballin plot hahahahahahahahaha
mu mkujtohet parrulla me duart lart ene ballin plot hahahahahahahahaha
no glove no love
Afrim Zhitija eshte teme e vecante e hapur nga forumisti Llapoi ne nenforumin Elita e Shyptarise.
Shihet qarte se Kupa, Llapi, e tjere ketu qe cirren e kelthasin jane zemer komunista dhe se kend e konsiderojne elite.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
preng..
besoj ke shkue duarplot ne akademi te enverit..
ke pas cka me i tregue padronve te vjeter..
ke qen i sukseshem qe sipas msimeve te enverit ke marr pjes ne dirigjimin e shum vrasjeve ne prishtin e kosove ndaj atdhetareve.. rugovista..qe i kini pas ne listat e perpiluara nga shoku ramiz ali..
hajt se do ju vij dita..
si makbethit ka me te dal cdo nat fantazmat e xhemes.. e ki me ngordh ne skicofreni.. sikurse stalini enveri hitleri etj.. monstra..
shum flmn per akademin.. populli i di tash.. njesitet polpotiste kush jane..sikurse din dhe dirigjentet e padronet..
ma bukur skish si bahej ky demaskim..
--
Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 14-10-2008 më 16:32
hajt robt ku ti kene nga i pari ke i funit, komunistat e m.utit.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Titulli eshte shume tendencioz. Ju garantoj se ne Prishtine nuk ka pasur festime, ju garantoj se 95% e Kosovarve nuk e dine ditelindjen e prinderve e lere me te Enver Hoxhes, ju garantoj se nuk ka pasur grafite apo dicka te tille ne stilin rrofte Enver Hoxha. Festime mbase ka pasur ne zemrat e njerzve te profilit te caktuar, ndoshta ne ndonje ambient te mbyllur ku secili ka te drejte te shpreh ate cka te doje.
Keto fjale, Long Live Hoxha mund te i degjoni vetem nga mendjesemuret si Preng Sherri, Llapi e tjere te devijuar qe si rob te friges adhurojne monstrumin Hoxha.
Where have all the good men gone
& where are all the gods?
Mendoj qe eshte faji i medias qe i japin publicitet nje ngjarjeje si kjo. Duhej te ishte nje "ndeje" private e disa njerezve te cilet kane njefar simpatie per diktatorin komunist.
Eshte e vertete se shume shqiptare te Kosoves e te Maqedonise kane nje simpati per Enver Hoxhen, duke qene se ka qene i ndaluar per ne, "kendej kufirit". E kishim molle te ndaluar, prandaj e donim shume. Akoma ka nostalgjike. C'eshte e verteta, babi im e ka nje fjalim te Enver Hoxhes ne celularin e tij dhe e degjon kohe pas kohe...![]()
Ky mediatizim i ketij evenimenti ishte totalisht i panevojshem. Mund te vihej ne lajmet e kurioziteteve ose dickaje te pazakonte, por jo tek lajmet e aktualitetit... Nejse - politikat redaktoriale te tyre le t'i drejtojne keto gjera.
Koha është e maskarenjëve
Por atdheu i Shqiptarëve
Mos e ndiqni hijen!!!
Asgjënë e asgjësë do të shkelni
Boshësinë e një materieje boshe
Trupësinë e një trupi pa trup
Që veç hije i bëri kësaj bote.
Aty gjigandoi përmasat
Më xhuçmaxhuçi i trurit njerëzor
Ai dhe hijen e vet ndoqi prapa
Dhe pa të hija hije lëshon.
Mos ndiqni hijen e hijes
Ajo shpirtin e ferrit ka
Durimin kanibal të pritjes
Që dhe pjellën e vet e ha!
Ke të drejtë! Shqipëtarët në Kosovë jo pse e donin, ose të paktën jo pse e njohten, e identifikonin Enverin me Shqipërinë dhe në Shqipërinë i mbanin shpresat për ditët e vështira që do të vinin! Fundja, ku e dinin shqipëtarët e Kosovës se c´zihej në Shqipëri! Shqipëtarët e Kosovës ziheshin e piqeshin në kazanët dhe furrat serbe dhe mos i fajësoni ata pse mbanin shpresë në nënën Shqipëri, pse ëndërronijn, ose të paktën shpresonin se në Shqipëri dhashtë Zoti është më mirë, atje vëllezërit dhe motrat të paktën nuk masakrohen, nuk digjen e përvëlohen, bëjnë gjum të qetë e nuk bëjnë jetë nën ethe sic bënin shqipëtarët në Kosovë , Maqedoni....T´i fajësosh shqipëtarët si enverist është porsi ta fajësosh atë që kapet qoftë edhe për një fije kashte për t´u mos mbytur!
Kam njohur një plak, tashmë i ndjerë, i cili thoshte se i njeh fort mirë komunistat në Shqipëri! Gjithmonë thoshte se komunistat në Shqipëri janë me shkije, fliste shpesh për tre vitet të tija ushtar i "Shqipërisë" gjatë Luftës së Dytë Botërore, për betejat në Morinë, Rozhaj, Sanxhak kunder bandave e cetave, brigadave cetnike...Fliste për batalionin vlonjat, djem të rinj që kishin ardhur në Pejë edhe ata për tu ardhur në ndihmë dhe luftuar së bashku serbin! Kur fliste për djelmoshat vlonjat lot i shkonin! Por, kur erdhen brigadat partizane thoshte se ai dhe shokët e tij ishin gëzuar shumë dhe kishin shpresuar që me bashkimin e forcave do ta kishin fare lehtë ta shporrnim serbin, por ato i kishin carmatosur, i kishin fyuer, poshtëruar dhe shar e vrar duke i cuajtur ballist që luftojnë kundër "vëllezërve serb"! I ndjeri qau kur dëgjoi për "vetëvrasjen" e Mehmet Shehut! Jo pse e donte atë, por thoshte se kjo është thikë pas shpine për Kosovën! Ishte bindja e tij, por edhe e shumë shqipëtarëve të Kosovës!
Ka nastologjik të Enverit edhe në Kosovë, ashtu sic ka edhe në Shqipëri! Por, ata nuk e identifikojnë Kosovën dhe as Shqipërinë, shpresoj unë. Nuk janë shumë, por janë të rrezikshëm, që synojnë pushtetin, për hesape të tyre e jo për interesa të shtetit dhe të kombit. E kaluara e ka dëshmuar këtë! Ata, poashtu nuk zgedhin mjete për ta marr pushtetin!
Ata që sot mbajnë tubime për Enverin janë po ata që, kur binte Muri i Berlinit, kur të dy gjjermanit bashkoheshin, kur e tërë bota e përshendete këtë akt, mbanin demonstrata kundër rrënimit të Murit të Berlinit! Demonstrata, së bashku me ca grupe kurdesh, kundër rrënimit të Murit të Berlinit, kundër bashkimit të dy gjermanive, kundër rënjes së komunizmit! Bota shkonte në kahun tjetër, ca shqipëtarë dëshmonin se shqipëtarët donin kahun e kundërt! Kahun vetëvrasës! Sigurisht se këta nuk e bënin këtë vetvetiu dhe kokë më vete ( sepse ata nuk kanë kokë e as tru)! Nxitja vinte nga "Mëma Shqipëri", nga udhëheqja e saj atëherë! E kush e nxite udhëheqjen shqipëtare të organizonte tubime të tilla proteste dhe të jepte shënja se e donte atë kahjen e kundërt, kundrejtë rrjedhave politike, ekonomike ... të tër botës, fundja kundrejt vetë interesave shtetërore e kombëtare shqipëtare!
Fatkeqësisht edhe sot ka shqipëtarë që e duan kahun e kundërt, kahun vetëvrasës, jo të tyre por të kombit!
Ndryshuar për herë të fundit nga DardanG : 14-10-2008 më 18:33
Krijoni Kontakt