Close
Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 183
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464

Ditëlindja e Enver Hoxhës, festimet nisin në Prishtinë

PRISHTINE-Kanë startuar aktivite tet për 100-vjetorin e udhëheqësit komunist, Enver Hoxha. Kështu, dje në Prishtinë është organizuar një tubim nga shoqata politike "Afrim Zhitja", me emrin "Enver Hoxha dhe Kosova". Sot në Ferizaj organizohet një konferencë me titull "Enver Hoxha, burri më i madh i kombit". Por siç na tregon kryetari i Partisë Komuniste Shqiptare, Hysni Milloshi, "në gjithë qytetet e Shqipërisë dhe degët e Partisë Komuniste po zhvillohen aktivitete të ndryshme. Aktivitete po organizohen edhe në Danimarkë në datat 15-16, një konferencë për jetën dhe veprën e Enver Hoxhës si person i madh i lëvizjes komuniste, apo seminare në Spanjë, Francë, Gjermani, etj". Në datën 12 tetor, në orën 10, në Gjirokastër do të organizohet një miting i madh ku do marrin pjesë komunistët e qytetit, po edhe nga Përmeti, Tepelena, Saranda, etj. Ndërsa në datën 15 tetor do të ketë në Tiranë, në Muzeun Kombëtar një konferencë, ku do të vijnë komunistë nga gjithë Shqipëria, Kosova dhe ku do të marrin pjesë partitë komuniste nga Greqia, Belgjika, Franca, Italia, Ekuadori e Republika Domenikane.

(d.b/GazetaShqiptare/BalkanWeb)
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Postime
    1,280
    Kam frike se RapSoul ka nderhy ne fahun e huaj...!

Leri lpk-istat e Kosoves , te kenaqen me te dhe pasardhesit e tij..

Fundja, ata i ke ne pushtet kamkryq ne Prishtine e Shkup, e qe besa kam filluar te dyshoj-edhe ne Tirane..

U beme gazi i botes....o zot...folklor hesapi.

..... .....
    Anëtarësuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po foton e Jakup Krasniqit me foton e Enver Hoxhes prapa kush e ka pare?Sepse degjova dicka te tille.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

turp

turp ishte ajo qe pame ne televizionet shqiptare mbi festimet e ditelindjes se enverit ne prishtine...a e pate more se si ju quajti iliri djali i kriminelit enver hoxha '' kosmet '' dmth kosove dhe metohi ashtu siq ju quanin serbet.....

epo turpi nuk eshte me brire po ka fytyren e atyre qe ishin mbledhe ne prishtine per tja festuar ditelindjen kriminelit.shpresojme qe me se shumti ti festohet ditevdekja e tij.......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    Rob te trashe.
    Jan rrit kosovart tu pa 'arritjet' e laper hoxhes ne tvsh gjate komunizmit.
    Por tani qe e dine te verteten e arritjeve te enverit, valle se cajne koken kto truthate per gjakun qe ka pij enveri shqiptarit.

Jam kurioz, a ka pasur kundertubim ndaj ktyre kokethateve?
    Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kush guxon ne kosove te beje qofte nje mikro tubim kunder tubimeve te enveristave..
    kosova ka dy fytyra..

1- ajo eshte nje vend i vogel te cilin para disa vitesh gati e cfarosi nga popullsia autoktone.. ushtria serbe.. por fale natos..u be nje mrekulli.. u perzu ushtria serbe dhe ju mundesua kthimi shqiptareve.. e tani ky vend po njihet dal ngadale si shtet nga shtetet progresiste..
    2- kosova eshte nji vend i vogel popullsia e te cilit.. ka nje mbrotje nga nderkombetaret ndaj ndonje agresioni te mundshem serb.. por ne plan te brendeshem.. kjo popullsi ka perqafuar.. me apo pa dashje.. statusin e te sunduarit nga klane mafioze enveriste te cilet kan pushtetin e brendeshem.. qe e morren me vrasje dhe e mbajn me terror..e demagogji..

pra jan zevendesuar.. xhalatet serb me xhelate enveriste..
    ashtu ju pelqen..

..

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Ai qe perkrah Enver Hoxhen ,faktikisht ai nuk ka njohuri rreth tij

Keshtu qe kjo qe ka ndohdur ne kosove eshte krejt sipasoj e injornces ndaj ketij kendi historik
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750

,,PRTI ENVER JEMI GADI KURDOHERE"
    Apo nuk ishte ky sllogani i Shqiptarve ne Shqiperi?Pse kaq shum quditeni po ka mbet ndoj krimb qe ende e mban at slogan!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anëtarësuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    rroftë Enver Hoxha!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-09-2008
    Postime
    72
    A dini cfare eshte me qesharake?
    T'kishte ken kosova pjese e shqiperise, kosovaret do t'ja kishin mbathur per ne serbi.
    Cfare ka ba enveri me kosovaret qe hinin ne shqiperi?
    I ka burgos, internu, ja ka kthy titos etj, dhe sot ja festojne diten e lindjes.
    Ndryshuar për herë të fundit nga JoniShkodran : 14-10-2008 më 15:02
    Prralla n'lesh, Shndetja prej nesh.

Faqja 0 prej 19 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Tito dhe shqiptaret e Kosoves ?
    Nga Petrit_AK47 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 13-07-2011, 18:43
  2. 200 të shumëkërkuarit shqiptarë në të gjithë Botën
    Nga Albo në forumin Në kërkim të personave të humbur
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 04-02-2011, 10:52
  3. Ramiz Alia pritet në Kosovë si kryetar shteti
    Nga vagabondo_nyc në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 124
    Postimi i Fundit: 23-01-2010, 14:21
  4. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •