Ne shqiperi duhet akoma shume kohe qe homoseksualet te akceptohen si qytetar normal te shqeris sone.
Ne shqiperi duhet akoma shume kohe qe homoseksualet te akceptohen si qytetar normal te shqeris sone.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 14-10-2008 mė 17:01 Arsyeja: gabim
Jeto sot se neser nuk i dihet
Clidhje ka feja ne ket mes ? Kur u be feja boshti i te mires apo drejtesise ?
Feja ka kriju me teper padrejtesi se cdo institucion tjeter shoqeror.
Kur them diktatura e ka fajin nenkuptoj faktin qe ne kemi qene te izoluar nga cdo fryme moderuese per reforme sociale, prandaj jemi akoma 50 vjet mbrapa vendeve te tjera persa i perket tolerances ndaj gay-ve. Dmth duhet te iki dhe brezi jone dhe femite tane do jene ata qe do ti shohin gjerat me sy tjeter.
une nuk mie ne kontradikte me ate qe them se per ne shqiptaret sado vite demokraci te kemi nuk kemi per tiu pranuar kurre ata si njerez normale dhe po gjete se ku kam thene une qe ka te beje komunizmi ne kete pjese atehere jam dakort dhe do kerkoj falje pastaj prifterinte kane dale per vete gay kete mos e harro
une them feja me konceptet e saj jo ata qe mundohen qe te propagandojne fene.
hajt shendet.
Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.
Oscar Wilde.
E para njeher mos u drejtor nuk kemi per tiu pranuar, nuk jam ne rracen e Homove, po jam marshalla. E dyta, do s'do ti apo une kush do qofte, dita dites po lulezojne ne Tirane dhe gjithe Shqiperin. Sa do ti sulmojme ti ofendojme ti shajme me te keqijat, ai qe ndjen per nje mashkull nuk do ja heqesh dot as ti as une. Se kush propagandon e kush pellet eshte pune per ta, po e shikojme se cpo bejne me propagand dhe me tellall. Nuk do ta mbulosh dot asnjeher te bardhen me te zeze as ti as une. Jane genet e njeriut qe nuk i kontrollon dot, dashje padashje shkojne tek ndjenja e seksit te njejte.une nuk mie ne kontradikte me ate qe them se per ne shqiptaret sado vite demokraci te kemi nuk kemi per tiu pranuar kurre ata si njerez normale dhe po gjete se ku kam thene une qe ka te beje komunizmi ne kete pjese atehere jam dakort dhe do kerkoj falje pastaj prifterinte kane dale per vete gay kete mos e harro
une them feja me konceptet e saj jo ata qe mundohen qe te propagandojne fene.
hajt shendet.
Sduhet me u lon hapsir homoseksualeve per tu shpreh ne publik , e bile te mirren masa ndeshkuse , hajt vlla se kurr shqiptari ska ndegju per homoseksual , krejt martoheshin me femra .
Kur filloj me u perhap kaq shum homoseksulizmi ? Ateher kur fillun kto persona me organizu tubime naper qytete , tu u organizu ne klube , tu u organizu ne parti politike ...
Cka dreqin dojn ? Ata ne vend se te turperohen per ate cka jan , plus marrin guximin me dal ne publik me u reklamu ? A mos ndoshta dojn te na thojn se ato jan te drejtit ? Po na qesin qallėm ?
Turp esht . Edhe pak pedofilat dot fillojn me dal me organizu tubime naper qytete e me i gjujt fmijt naper parqe , se dikund dojshin edhe parti me formu.
Pastaj dot dalin narkomanat me u reklamu , alkooliqart ... edhe me ne fund bota ne durt e tyre.
Duhet me marr masa ma te forta kunder tyre , se asgje te hajrit ska prej tyre, vec smundje qe sjellin dhe zvoglim te numrit te popullsis.
Krijoni Kontakt