Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 59
    i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169

Shqiptaret dhe homoseksualiteti...

Kam vene re shume here qe shqiptaret e neverritin pa mase homoseksualitetin e nuk arrij ta kuptoj perse, ju duket si semundje (ngjitese)...apo ku ta di une; ne momentin qe ata nuk i prek kjo gjendje nga afer apo personalisht perse duhet ta "pershtyjne" ate. Une nuk kam asgje kunder homoseksualeve. I respektoj si persona dhe nuk me ben shume pershtypje lidhja e tyre me te njejtin seks. Madje per shume nga ne femrat shoqeria me cuna homoseksuale mbahet si shoqeria me e cmuar sepse te flasin dhe te keshillojne me paster, pa obiektive te fshehura.

Si mendoni, perse shqiptaret mbajne kete qendrim ndaj tyre?

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Ne nje postim pak dite perpara lexova dike qe e cilesonte si turp kombetar.
    Ne shqiperi ekzistojne homosexualet ashtu si kudo vend por me te vetmin ndryshim qe ne shqiperi vuajn ne heshtje si pasoj e "turpit kombetar"(shprehje bllof)
    Mbeshtes mendimin tuaj per shoqerin me keta persona(janenjerezit me te paster qe kam njohur)

Dhe per ta mbyllur nuk jane preferencat seksuale qe pengojne zhvillimin e shqiperis por duhet te poshterojme te tjere njerez e jo homoseksualet

Not Interested ! Maska e Marijuana85
    Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Home for a while and soon back to U.K :)
    Postime
    683
    Mund te jete edukimi ... kur prindit dhe profesoret flasin per homoseksualitet, opinioni i tyre mund te ndikon shume, madje noshta edhe feja ? Shpesh here kam degjuar se naj president ( amerikan ose tjeter ) bente referenc tek feja per tia mbushur mendjen populit se homoseksualiteti nuk eshte gje "normale".
    Jem dakord me mendimin tend showgirl, as mua nuk me pengojn, dhe njoh ca djem se jen homo, dhe nuk prish pune, te pakten e din se nuk kan far interesin ndaj teje !!

-Holy Sinner- Maska e sam1r
    Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Eshte semundje, homoseksualizmi e kam fjalen, ajo qe ju konvenon juve femrave tek nje mashkull si shok-gay, nuk na konvenon aspak neve...

Ne pergjithesi jam kunder tyre...(nuk eshte gje e shendosh)!
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Postime
    683
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin
    Eshte semundje, homoseksualizmi e kam fjalen, ajo qe ju konvenon juve femrave tek nje mashkull si shok-gay, nuk na konvenon aspak neve...

E po ma sam1r, ju rri larg.
    Por nuk do thoja se eshte semundje, eshte zgjidhje ... secili e jeton seksualitetin e vet siē don, perderisa nuk i rrezikon te tjert.
    Mendimi im.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Marijuana85 : 14-10-2008 mė 13:16
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga Marijuana85 Lexo Postimin
    E po ma sam1r, ju rri larg.
    Por nuk do thoja se eshte semundje, eshte zgjedhje ... secili e jeton seksualitetin e vet siē don, perderisa nuk i rrezikon te tjert.
    Mendimi im.
    Eshte c'rregullim psikologjik, ose smundje qe ka t'beje me shume me psikozen njerezore, sesa organet seksuale...
    Nuk eshte zgjidhje, sepse per ata ose per mua, nuk mund te ndryshoj asgje me..

mendimi im
    ~Once you {fall} into the position of faith,you {begin} loosing your scientific credibility!!~

Anėtarėsuar
    13-01-2007
    Vendndodhja
    Postime
    683
    Ok, po ca ben ti nese cuni te thot naj dite, Ok Babe, jem gay ...
    ca ben ti atehere ?? e con tek psikologu? deshte, s'deshte eshte gje se mund te ndodh ...
    Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen

i/e regjistruar Maska e showgirl
    Anėtarėsuar
    13-09-2008
    Vendndodhja
    brenda vetes time
    Postime
    169
    Citim Postuar mė parė nga sam1r Lexo Postimin

Pse te duket me i shendoshe heteroseksualiteti ne dashuri pa vlera???!!!!
    Edhe heteroseksualiteti ne shume raste nuk eshte i shendoshe...PERSHEMBULL sikur te marrim vleren e besnikerise...une do te preferoja me shume te isha homoseksuale dhe besnike se sa hetero dhe tradhtare.

Anėtarėsuar
    26-11-2007
    Vendndodhja
    FusheKosove
    Postime
    1,695
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Pse te duket me i shendoshe heteroseksualiteti ne dashuri pa vlera???!!!!
    Edhe heteroseksualiteti ne shume raste nuk eshte i shendoshe...PERSHEMBULL sikur te marrim vleren e besnikerise...une do te preferoja me shume te isha homoseksuale dhe besnike se sa hetero dhe tradhtare.
    Hahaha, mos me thuaj...

Shiko vajzo, po perkrah diqka qe shkon kunder qdo ligji te natyres fizike, dhe shpirtrore ....

Boll muhabeti mo, qfar gay pash robt...

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Homoseksualė ka ēdo shoqėri, pėrfshirė edhe ajo shqiptare. (Ca thonė qė homo bėhesh gjatė jetės, ca thonė lind homo, ca tė tjerė thonė qė ėshtė sėmundje, po ende nuk dihet plotėsisht). Nė Shqipėri "s'ka" homo pėr shkak tė mentalitetit qė ekziston, njė person qė pranon homoseksualitetin e tij para tė tjerėve 'kryen' automatikisht vetvrasje pėr shkak se braktiset totalisht nga familja, tė afėrmit, shoqėria, nga gjithkush. Prandaj shumica e atyre qė e dinė veten qė janė homo ose e zhvillojnė qejnin e tyre nėpėr msn ose nėpėr gazeta njohjesh (apo chatra televiziv).

Mendimi im pėr homoseksualizmin: tė mos merret asnjė masė ndaj homove, se nė fund tė fund jeta e tyre ėshtė, tajarja po e tyre ėshtė, s'ka pse t'u ndėrhyjė kush nė jetėn e tyre private (e kam fjalėn pėr gjona tė tipit hitler). POR shteti tė mos e legalizojė, gjithashtu tė mos lejojė shfaqje homoseksualizmi nė mjedise publike (vetėm nė vendet e caktuar pėr to: shpia vet, klubet e tyre etj...se di se ēa mund tė jenė venet tjerat).

Pėr mendimin tim shkaku qė njė njeri bėhet homo ėshtė mėnyra se si rritet, mjedisi ku rritet prandaj nėse donii qė ēuni juaj tė jetė BURR rriteni si BURR me plot kuptimin e fjalės, sqarojani gjonat mirė, dhe jeni tė garantum qė s'ka pėr tu bo bythec.
    Life's too short to remove USB safely.

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •