Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 59
    yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Ne shqiperi duhet akoma shume kohe qe homoseksualet te akceptohen si qytetar normal te shqeris sone.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Izadora : 14-10-2008 mė 17:01 Arsyeja: gabim
    Jeto sot se neser nuk i dihet

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga HoLd*Em Lexo Postimin
    Je duke ngaterru homoseksualet me transeksualet. Homoseksualet jane ne rregull me seksin e tyre, vetem kane preferenca te tjera seksuale. Transeksualet jane ata qe kane probleme me identitetin e tyre seksual ( dmth ndihen si femra ne trupin e nje mashkulli psh ).

Persa i perket temes mendoj se ne si cdo vend tjeter qe ka vujt nga diktatura komuniste jemi akoma mbrapa persa i perket reformave sociale, sic eshte pranimi i gay-ve ne shoqeri. Mos harroni se edhe vete Amerika apo vende te tjera te zhvilluara deri para 20-30 vjetesh i ka pare homoseksualet me sy tjeter.
    o lali nuk ka te bej diktatura te ishte gje e mire nuk do e denonin te gjitha fete po do e perkrahnin ate
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga neomatrix Lexo Postimin
    o lali nuk ka te bej diktatura te ishte gje e mire nuk do e denonin te gjitha fete po do e perkrahnin ate
    Seriozisht e thua kete ??? Me fal po martesen e Elton John kush e beri ? Nuk pash une ndonje zyrtar bashkie ti kurrorezonte po pash nje prifte. Me fal po mos bjer ne kontradit me ato qe thua.

再见 - Mirupafshim.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    Citim Postuar mė parė nga showgirl Lexo Postimin
    Kurse me kete mendim doja te thoja qe femija im duhet ta kuptoje perse arriti deri aty. Me kupton? Sepse mendoj qe ka shkaqe qe nje njeri ndihet homo e jo se zgjohet ne mengjes dhe thote "une sot do behem homo se keshtu eshte moda". A po me kupton?
    edhe e dilte pastaj qe ishte me et vertet homoseksual e jo se donte te ndiqte moden, si do ndiheshe?

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    Clidhje ka feja ne ket mes ? Kur u be feja boshti i te mires apo drejtesise ?

Feja ka kriju me teper padrejtesi se cdo institucion tjeter shoqeror.

Kur them diktatura e ka fajin nenkuptoj faktin qe ne kemi qene te izoluar nga cdo fryme moderuese per reforme sociale, prandaj jemi akoma 50 vjet mbrapa vendeve te tjera persa i perket tolerances ndaj gay-ve. Dmth duhet te iki dhe brezi jone dhe femite tane do jene ata qe do ti shohin gjerat me sy tjeter.

WoRkInG Maska e [Neo]
    Anėtarėsuar
    05-10-2008
    Vendndodhja
    A man can be happy with any woman, as long as he does not love her.
    Postime
    247
    Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Seriozisht e thua kete ??? Me fal po martesen e Elton John kush e beri ? Nuk pash une ndonje zyrtar bashkie ti kurrorezonte po pash nje prifte. Me fal po mos bjer ne kontradit me ato qe thua.

再见 - Mirupafshim.
    une nuk mie ne kontradikte me ate qe them se per ne shqiptaret sado vite demokraci te kemi nuk kemi per tiu pranuar kurre ata si njerez normale dhe po gjete se ku kam thene une qe ka te beje komunizmi ne kete pjese atehere jam dakort dhe do kerkoj falje pastaj prifterinte kane dale per vete gay kete mos e harro
    une them feja me konceptet e saj jo ata qe mundohen qe te propagandojne fene.
    hajt shendet.
    Always forgive your enemies, nothing annoys them so much.

Oscar Wilde.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    une nuk mie ne kontradikte me ate qe them se per ne shqiptaret sado vite demokraci te kemi nuk kemi per tiu pranuar kurre ata si njerez normale dhe po gjete se ku kam thene une qe ka te beje komunizmi ne kete pjese atehere jam dakort dhe do kerkoj falje pastaj prifterinte kane dale per vete gay kete mos e harro
    une them feja me konceptet e saj jo ata qe mundohen qe te propagandojne fene.
    hajt shendet.
    E para njeher mos u drejtor nuk kemi per tiu pranuar, nuk jam ne rracen e Homove, po jam marshalla. E dyta, do s'do ti apo une kush do qofte, dita dites po lulezojne ne Tirane dhe gjithe Shqiperin. Sa do ti sulmojme ti ofendojme ti shajme me te keqijat, ai qe ndjen per nje mashkull nuk do ja heqesh dot as ti as une. Se kush propagandon e kush pellet eshte pune per ta, po e shikojme se cpo bejne me propagand dhe me tellall. Nuk do ta mbulosh dot asnjeher te bardhen me te zeze as ti as une. Jane genet e njeriut qe nuk i kontrollon dot, dashje padashje shkojne tek ndjenja e seksit te njejte.

i/e regjistruar Maska e HoLd*Em
    Anėtarėsuar
    13-05-2008
    Postime
    179
    per ne shqiptaret sado vite demokraci te kemi nuk kemi per tiu pranuar kurre ata si njerez normale
    lol lexoke dhe filxhan ti plako, hallall.

Vete fakti qe ne kete diskutim ka njerez si une dhe disa te tjere qe jane te gatshem te pranojne gay-te ne shoqeri eshte tregues i drejperdrejte i te kundertes te asaj qe thua ti.

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Sduhet me u lon hapsir homoseksualeve per tu shpreh ne publik , e bile te mirren masa ndeshkuse , hajt vlla se kurr shqiptari ska ndegju per homoseksual , krejt martoheshin me femra .
    Kur filloj me u perhap kaq shum homoseksulizmi ? Ateher kur fillun kto persona me organizu tubime naper qytete , tu u organizu ne klube , tu u organizu ne parti politike ...
    Cka dreqin dojn ? Ata ne vend se te turperohen per ate cka jan , plus marrin guximin me dal ne publik me u reklamu ? A mos ndoshta dojn te na thojn se ato jan te drejtit ? Po na qesin qallėm ?
    Turp esht . Edhe pak pedofilat dot fillojn me dal me organizu tubime naper qytete e me i gjujt fmijt naper parqe , se dikund dojshin edhe parti me formu.

Pastaj dot dalin narkomanat me u reklamu , alkooliqart ... edhe me ne fund bota ne durt e tyre.

Duhet me marr masa ma te forta kunder tyre , se asgje te hajrit ska prej tyre, vec smundje qe sjellin dhe zvoglim te numrit te popullsis.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Izadora Lexo Postimin
    Ne shqiperi duhet akoma shume kohe qe homoseksualet te akceptohen si qytetar normal te shqeris sone.
    "Pse a po mendon qe shqiperia do tranohet ta pranon ket lloj loje burrash"
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Video e ushtarėve grekė nė Internet indinjon shqiptarėt
    Nga Ingenuous nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarė, mėsimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetėsinė minoritarėve
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •