Close
Faqja 520 prej 1135 FillimFillim ... 204204705105185195205215225305706201020 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,191 deri 5,200 prej 11341
    heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    E kam lexu Biblėn dhe jam ortodoks. Kush ėshtė gati pėr zbor le tė vijė.
    Kur tė gjejmė kohė tė dy, jam gati qė ti tė mundohesh tė bėsh kėtė zborin e parashikuar kurse unė ta bėj letėr bakalli atė librin tėnd.
    Prektora

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Oj Zanė e Malit ,shifet kjart se shkrimeve ia leshon sytė qorrazi,shkrimet kan autorin e tyre ,dhe nuk jam autori une i atyre shkrimeve...Por nuk dote thot qe nuk i perkrahi ato shkrime.

Kontrollo ketu burimin e temes
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...45&postcount=1

Ndersa kur thua ,qe nuk me je pergjigjur ne pyetjet tua,nja fakt me shume per Syrin Qorrė,ndoshta nuk ke dashur ti kuptosh ,sepse kuptimplote ishin dhe brenda pyetjes se parashtruar ..por qti besh paaftesis.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga fisniku-student : 03-10-2008 mė 06:10
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Po ore po s jane te tuajat.Rreje veten se e rren bukur.Ti genjen aq shume saqe ja ke mbushur mendjen edhe vetes tende qe jane te verteta ato qe thua.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga injejti Lexo Postimin
    VALLAHI une me gjerman falna edhe xhamin ne gjuh gjermane ekem, www.einladungzumparadies.de , po shiqo amos po e sheh naj te huaj ketu po tjeterkush vendos ketu,
    Po e kane fajin gjermanet.Sa keq me vjen qe po i ktheni edhe gjermanet ne gamile arabe.Te shkojne nje here gjermanet nga vendi gamileve dhe te mundohen te bejne sipas qejfit te tyre,kur te ndjene me vone mungesen e kokes,kurse gamilet vijne e bejne palle ariu ne Europe.MJERE Europa.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Postimet jane te tuajat o gamile e Muhamedit.Ja ku i ke o pedofil qe na mbron pedofiline dhe perkrah incestin

http://www.forumishqiptar.com/showth...t=94719&page=2

Ky eshte shkelqimi i islamit.Pergjigjjeve qe te kam drejtuar shume me siper sje pergjigjur fare.
    Illion, pik se pari nuk ka nevoje per nje fjalor te tille.
    Ti nuk e ke njoftur Muhamedin kurre ne jete, kete qe din per te eshte vetem ajo qe tjeret kane shkruar per te.
    Nese lexon me mire, dhe mendon dhe njekohesisht llogjikon jashta kutise ne te cilen je futur tani, te garantoj qe do te shikojsh shum paster qe kjo martesa ne moshe 9 vjecare nuk ka ndodhur kurre!!!
    Sa i perket incestit, ketu je ke fut nga urrejtja!
    Nuk ekziston , kaptine, ajet ose hadith ne fene islame qe perkrah incestin!

Por nga ana tjeter , pasi ke permendur incestin te kisha keshilluar te lexojsh kapitullin 19 tek zanafila, dhe me trego se cfar pershkruhet aty!!!

Me Respekt GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    Kur tė gjejmė kohė tė dy, jam gati qė ti tė mundohesh tė bėsh kėtė zborin e parashikuar kurse unė ta bėj letėr bakalli atė librin tėnd.
    Si urdhėron.
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoēit
    Postime
    573
    Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Me intereson pse krishteret e hajn mishin e derrit , kur ne Bibel e kam lexu se nuk duhet te hahet ?

3 “Mos hani asgjė qė ėshtė e papastėr!

8 Edhu thiu, megjithėse e ka thundrėn tė ndarė, por nuk ripėrtypet, le tė jetė pėr ju i papastėr: mos ua hani mishin as mos ua prekni kufomat. (Ligji i Pėrtėrirė 14)

7 Thiu, i cili edhe pse e ka thundrėn plotėsisht tė ndarė, nuk ripėrtypet. 8 Mishin e kėtyre kafshėve mos e hani dhe mos e prekni ngordhėsirėn e tyre ‑ sepse kėto janė pėr ju tė papastra”. ( Levitiku 11)

po ēa lidhje kanė me temėn interesat e tuja pėr kristianėt? e ke lexu temėn a jo?

zakonisht ilsamizmi ndėrhy nė proceset normale tė trunit dmth, po jo dhe aq sa mos tė dish si tė hapėsh temė tė re

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Nuk arrita te gjej ndonje tem te till , andaj deshta te marr pergjigje , ndoshta duheshte me hap ndonje tem.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Po ore po s jane te tuajat.Rreje veten se e rren bukur.Ti genjen aq shume saqe ja ke mbushur mendjen edhe vetes tende qe jane te verteta ato qe thua.
    sheki a hala gjall je tia haa ha ha

Ernst Kaltenbrunner Maska e Bizantin
    Anėtarėsuar
    26-01-2008
    Vendndodhja
    Swabia
    Postime
    670
    Citim Postuar mė parė nga pryll Lexo Postimin
    fillo me torahun, masnej biblėn, masnej kuranin. kėshtu do i kapėsh me sekuel dhe do morėsh vesh gjithė procesin psikologjik tė aziatikėve.

po vampiro jua ka me tė futme, se punon pėr ambasadėn izraelite
    Po kur them unė se thjesht kopjoni nga faqe t'hueja pa lexuar pėr vete ato qė kėrkoni t'i akuzoni mė duket se kam tė drejtė.

Nqs do lexojė Biblėn atėhere nuk do ketė lexuar menjėherė edhe Torahun?
    Slagt ham! Kristenmands sųnn har dåret. Dovregubbens veneste mų.

Gott mit Uns

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •