Close
Faqja 620 prej 1135 FillimFillim ... 1205205706106186196206216226306707201120 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 6,191 deri 6,200 prej 11341
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Aman bre, Pse nuk e ftoni Lexuesin ne forumin tone? WhiteKnight...bema qejfin, aman se ka gallate! Pyeteni njere kete pallen si formohen stinet me qafsh....... meqe nuk rrotullohet prandaj, te shikojme ca i meson allahu ktij
    Do pergjigje ti?Ja ku e ke

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi Lexo Postimin
    White Knight, DP dhe te gjithe ju te tjeret qe keni pyetje.

Pyesni Allahun xh.sh dhe Ai do tu jape pergjigjet inshaAllah.
    p.s Lexuesi nuk vjen ketu.Ja pergjigjja qe me dha ne MP
    e njoh ate forum me kohe, koha ime eshte flori...nuk kam shume kohe un qe te rrij e te sqaroj jobesimtaret.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 16-12-2008 mė 15:21

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anėtarėsuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Me DP besoj se me eshte drejtuar mua ....hahahaha
    Nejse,po ja fal... he pra, stinet!...mi shpjego njecike pa rrotullim....sja kam nr allahut pa e pyesja vete.
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    Tendenca njerezore eshte:

Te gjithe ju ne forum jeni injoranta, analfabeta, fshatar qe nuk dini ti ruani lopet neper fusha, nuk dini as shkrim e as lexim!

Une jam me i miri!

"Cigare, orbita, mbushje", "cigare, orbta, mbushje"
    Vetem dy postime t'i lexova dhe po te jap nje keshille.
    Dil nga internet kafeja e shko ne rruge atje ku shet cigare, orbita e mbushje... Me siguri ate pune me mire ben.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    03-12-2008
    Vendndodhja
    ATJE KU ME RESPEKTOJN SI SHQIPTAR
    Postime
    1,015

po boren se kish pare muhameti

e si te dinte se ekzistonte prandaj nuk e shkruajti ose i ka ikur nga mendja ne kohen qe po shkrunte kuranin

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-11-2008
    Vendndodhja
    €
    Postime
    597
    Citim Postuar mė parė nga sulioti Lexo Postimin
    e si te dinte se ekzistonte prandaj nuk e shkruajti ose i ka ikur nga mendja ne kohen qe po shkrunte kuranin
    Raporton Abu Hurajra (Allahu e mėshiroft) qė I Dėrguari i Allahut (Paqja dhe mėshira e Allahut qoft mbi tė) mbante njė qetėsi, pushimi, (pėr njė moment tė shkurtėr) mbrenda tekbirit dhe recitimit tė Kur'anit. E pyeta pse kėte pushim, dhe ai mu pėrgjigje :
    "E lusė Allahun me kėto fjalė : "O Zoti Im, mė pastro mua nga mėkatėt e mia sikurse pastrohėt pishqiri i bardhė nga llomi i saj, O Zoti Im, mė pastro mua nga mėkatėt e mia me ujė, borė dhe breshėr "

ps: Siq shihėt, jo vetėm borėn, por edhe breshėrin e pėrmend ! Dhe aludimi qė kinse Profeti a.s. nuk ka par borė, pra nuk e ka permend nuk zė vend !

Allahu ėshtė mė i Madhi !

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Filloni te kerkoni secili emrat e juaj se mos po i gjeni ne menyre explicide ne Kuran

Keshtu qe ngaterrojeni Kuranin me Liber te Amzės
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-04-2003
    Vendndodhja
    Ne Kete Univers
    Postime
    147
    hallall djema ky eshte tamam muhabet ballkanasish bjeri ti biem se duhet ti biem).nqs ai e ben 100,00 usd po marr pjese)ne te kundert s'ja vlen plako.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Bape, mu pėrgjigj: A ėshtė argument shkencor tė thuash se probabiliteti qė tė ketė zot, ėshtė mė i vogėl se nuk ka? Kaq.
    Probabiliteti nuk ka ekzistuar kurre, e as nuk ekzitston. Eshte term i thate e pa kuptim. Fall...
    - ajo ide njerezore thjeshte nuk ekziston ne praktike.
    Probabilitetet vlejnė kur mund tė maten, e para. Dhe merret parasysh vlera e tyre kur kalojnė nė njė probabilitet pozitiv tė caktuar.
    Serish nuk kane kurrfar vlere. Nese nje formule e probabilitetit i afrohet (kushtimisht) "probabilitetit", sa te qelloje 99.9% te gjithe parashikimeve, aty kemi te bejme me epiefektin e nje vargu shkak-pasoje te ligjit natyror. Qe edhe nje here verteton se as porceset e nderlikuara qe ne nuk i kuptojme - nuk i nenshtrohen probabilitetit.

Ne kete pike gjeja me e papelqyshme ne sistemet e komplikuara shumeshtresore qe i kam spjeguar qysh ne fillim jane porceset e ndermjetme me prodhimet e tyre te shkaqeve te reja te fazave, qe ne fazen e ardhshme shnderrohen ne pasoja, te cilat do te prodhojne shkaqe te reja. Pa llogqaritur ketu 'sistemin e hapur' ku nderhyne nje faktor krejtesisht i jashtem dhe cdo gje merr nje kahje te re, te ndryshme dhe cdo here me larg parashikimit probabilistike. -Jo ne, po askush nuk mund te parashikoje shkaqet e pasojave te shkaqeve te pasojave... te sistemit shumeshtresor nese nuk e njophim secilin ne vecanti e me perpikmeri, lene anash
    'sistemet e hapura'.

Te mos ia bejme si ajo jevgja qe i kishte dalur djali partizan dhe pasi qe vrahet, kur ia sjellin te birin - me te pare te pare thote: "Qyqa, per dy gisht me shpetonte djali!", ani qe predha ia kishte marre ne lule te ballit. - Pra, ishte e qelluar e plote! C'ne dy gisht?

psh... Nėse ti ke nė dorė As, As dhe tre Derra atėherė probabiliteti pėr tė fituar dorėn ėshtė diēka te 80% (nėse nuk gaboj). Nė 5 duar poker, ke pėr tė fituar 4 me ato tė dhėnat mė lart. Kjo realizohet dhe vėrtetohet nė mėnyrė shkencore.
    Po keta derra ku i zbulove se? Me karta parashkolloresh luan ti!
    Probabiliteti eshte zero. Edhe ne rastin kur gjasa, se ty mund te te vije edhe nje derr ose edhe dy asa, do te jete 1:1 triiliarde, - kjo "1" do te vendose, dhe tiliardat negative te gjasave qe e kundershtojne, te avullojne si nje zero boshe me jufke shumengjyreshe pergjithmone.
    Mė shumė duhet hulumtuar se nė ēmėnyrė shkencėtarėt kanė arritur tė llogarisin, sa ėshtė vlera e probabilitetit dhe ēfarė tė dhėnash kanė pėrfshirė nė tė.
    Nuk ka shkence aty. Aty ka vetem statistike dhe analiza statistikore percjellur me fall matematikor...
    Julius i nderuar,
    -te qenit eshte perhere kohe e tashme e kryer!
    Gjerat e se tashmes se kryer jane te kryera dhe nuk kane si i nenshtrohen fallit, prekognicionit, probabilitetit dhe statistikave te fenomeneve te pa qena.
    Ato Jane, ose nuk jane!

Cdo e qene, eshte absolutisht e pakompromitueshme ndaj gjases dhe hedh poshte cdo lloj te probabilitetit si loje absurdi e kokes se njeriut.

Probabiliteti nuk mund te thote asgje - eshte metode e gabuar dhe joshkencore. Mbeshtetet fenomenologji agnostike kryesisht e referuar ne evidenca statistikore te cilat kurren e kurres nuk mund te garantojne asgje.

Sa eshte probabiliteti se nje nje tavoline letrash, njeri prej lojtareve do te nxjerr 10 here radhazi Poker? -Zero!
    Por nese lojtari perkunder kesaj qellon 10 here radhazi "poker" 4 asash -c'do te besh me probabilitetin.

Fakti se ne nuk njohim lidhjet shkak-pasoje te subporceseve te nje zhvillimi drejte nje pergjasimi te caktuar nuk e ben probabilitetin argument por mosdije dhe tendence parahistorike njerezore per te qene ne gjendje te parashikoje gjerat me rrugen 'trupthi'. Formulat e probabilitetit vazhdojne te mbeten "fall" matematikor pa asnje vlere.
    Por kur nje "probabilitet" u neshtrohet ligjeve dhe rregullave te cilave ne ua shohim vetem efektin e jashtem, pavaresisht mosnjohjes sone te tyre nga dora e pare, atehere nje formule e tille do te jete shume e dobishme - por kjo qe s'do te kete asnje lidhje me probabilistikė vec emrit eshte pune qe s'do mend!

Ne rastin kur probabiliteti eshte "nje" ndaj "pakufi" ajo "nje" do te vendose te shperlaje infinitin e dokrrave te paskajshme te probabilistikes. Asgje nuk i nenshtrohet probabilitetit po ligjeve te interakcionit te pashkeputur shkak-pasoje te proceseve ne zhvillim.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-06-2008
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    396
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Dariuso sme intereson aspak se cka ha ti dhe sme intereson se a je i mallkuar ne shumicen e rasteve njeriu vet e bon vetin te mallkuar,dmth mendja e tij e ben kete.

Njeriu prej njeriut ndryshon edhe une prej disave ndryshoj,une jame i kenaqur kur bisedoj me nje njeri te fese tjeter sidomos te jete shqiptar por me besim tjeter vetem per nje arsye sepse e kuptoj me mire,sepse eshte njeriu im gjaku im por me besim tjeter,por jame kunder ketyre gjerave kunder ketyre temave sikur vetem ofendime sjellin e kurgje tjeter.

Te them keshtu te rreskeptoj ty e krejt shqiptaret pa mar parsysh te cilit besim jeni per mua jeni te njejt,po urrej me zemer ata te cilet shpifin,percajn,dhe tregohen me patriot se tjetri me ofendime,spajtohem me shum shqiptar te fese islame po spajtohem edhe me shum shqiptar te feve tjera,sidomos me interesojn ata te cilet vetem se hapin e hapin e hapin tema te cilet percajn shqiptaret me ofendimet te tyre te cfardo lloji,kurse F/Sh nuk mer masa ndaj tyre.
    O ximi , edhe ti me kėta merėsh a? , e dish si themi ne kėndej.

Folu kėtyre , foli murit njėlloj.
    - Imagination is more important than knowledge.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Black_Mamba Lexo Postimin
    Dariuso sme intereson aspak se cka ha ti dhe sme intereson se a je i mallkuar ne shumicen e rasteve njeriu vet e bon vetin te mallkuar,dmth mendja e tij e ben kete.

Njeriu prej njeriut ndryshon edhe une prej disave ndryshoj,une jame i kenaqur kur bisedoj me nje njeri te fese tjeter sidomos te jete shqiptar por me besim tjeter vetem per nje arsye sepse e kuptoj me mire,sepse eshte njeriu im gjaku im por me besim tjeter,por jame kunder ketyre gjerave kunder ketyre temave sikur vetem ofendime sjellin e kurgje tjeter.

Te them keshtu te rreskeptoj ty e krejt shqiptaret pa mar parsysh te cilit besim jeni per mua jeni te njejt,po urrej me zemer ata te cilet shpifin,percajn,dhe tregohen me patriot se tjetri me ofendime,spajtohem me shum shqiptar te fese islame po spajtohem edhe me shum shqiptar te feve tjera,sidomos me interesojn ata te cilet vetem se hapin e hapin e hapin tema te cilet percajn shqiptaret me ofendimet te tyre te cfardo lloji,kurse F/Sh nuk mer masa ndaj tyre.
    ku i sheh ofendimet ti!!!! vete kuroni juj famelart i thot ato gjona

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •