Close
Faqja 470 prej 1135 FillimFillim ... 370420460468469470471472480520570970 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,691 deri 4,700 prej 11341
    Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga Bizantin Lexo Postimin
    Flet ne baze te eksperiences personale Pulosh? Te ka servirur dmth afendikoi?

ps. Ne foto cili je ti?
    JO te paste janollatusi mas ke frige se nuk jam prej atyne une as nuk jena ken kurre ato jane vellezerit tuje, nqoftese te kan plase syte e ballit shikjoje flamurin.

Qudi si e majne vedin per vend te krishtere dhe jeni vendi ma imoral ne bote.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    ani bac

faji jot asht se ti i del ne mbrojtje anes se keqe te islamit, kto shajn e ti ne ven qe tu a myllesh gojen kujtdo duke i vu ne dukje dukurit negative te Wahebistave

QE MEQE RA LLAFI VET NI WEHABIST PREJ FERIZAJ KUR ME KA PA ME MAIC ME SHQIPNJE ME THA SHKA E KE VESH AT SORR.

ISLAMI RADIKAL NUK NJEF KOMB O RENEA, NUK NJEF FLAMUR

UN JAM ATEIST, PO KURR NUK BAJ THIRRJE PER ZHDUKJE TE ISLAMIT SEPSE ATHERE DO BOSHA THIRRJE PER ZHDUKJEN E VET FAMILJES TIME, PO UN JAM PER SHDUKJEN E VEHABIZMIT

Mu me pengo ni shqiptar qe thot se kanuni asht i mrapsht po sheriati asht ligj hyjnor
    ni shqiptar qe ne vend se te me thot si je me thot selmu alejkum
    ni shqiptar qe me thot se skenderbeu asht qafir
    ni shqiptar qe thot vllezirt msulimane pakistanes dhe vdekje e shqiptarve te feve te tjera
    ni shqiptar qe gris flamurin shqiptar e gre nalt flamurin e arabis
    ni shqiptar qe nuk lufto per tokat e veta te okupume po shko e lufto per irakun e talebanet kundra amerikes
    ni shqiptar qe vishet si arab e jo si njeri normal

as nuk kam qon dhe as nuk jam kundra islamit tradicional shqiptar

e ato qe po thu ti qe po bajn thirrje per zhdukej totale te islamit fluturojn me pras n'byth
    Ti a vishesh me tirqe a ? Nese veshjen e sheh si asimilim une tani te pyes a vesh tirqe ti? A mbath opinga , a venon plis ? Hajde te shohim sa eshte shqiptaria juaj .

Qafir do te thot pabesimtar dhe qka sheh ketu ti .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 07-09-2008 mė 21:35
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    JO mar zotni jo mas ke dert se i kena luftu tan jete e nuk jena nenshtru kurre dhe vazhdojme ta bajme t'njajten pune.

Por ne nje kuptim ato m'kan ardhe se tan trojet e Shqipnis jane pragu dhe votra e shpise teme.
    Te kahit te patem more trim ne cilin shtet ta di njeher si qendron puna ?
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga eldonel Lexo Postimin
    Ti a vishesh me tirqe a ? Nese veshjen e sheh si asimilim une tani te pyes a vesh tirqe ti? A mbath opinga , a venon plis ? Hajde te shohim sa eshte shqiptaria juaj .

jo po vishem me perkrenare si Iliret.

tirqet jan veshje e te kalumes, sot vishem me rroba normale sikur vishet 80% e botes

ti hala shetit me kale apo me kerr?

arabet kan hala veshjet si para 500 vjetesh, pse duhet te vishem un si arab? pse duhet te mor un traditen e ati?

me gjej ni periudhe historike kur shqiptaret jan vesh naj here si arabet? ni figur historike shqiptare me gje ti.

pse ne duhet te shkojm mrapsht?

me verte qafir do te thot pabesimtar po un e kisha llafin se shum prej jush nuk e pranojn si hero kombtar po si ni qafir qe theu besen e luftoj turqit e dashur.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    jo po vishem me perkrenare si Iliret.

tirqet jan veshje e te kalumes, sot vishem me rroba normale sikur vishet 80% e botes

ti hala shetit me kale apo me kerr?

arabet kan hala veshjet si para 500 vjetesh, pse duhet te vishem un si arab? pse duhet te mor un traditen e ati?

me gjej ni periudhe historike kur shqiptaret jan vesh naj here si arabet? ni figur historike shqiptare me gje ti.

pse ne duhet te shkojm mrapsht?

me verte qafir do te thot pabesimtar po un e kisha llafin se shum prej jush nuk e pranojn si hero kombtar po si ni qafir qe theu besen e luftoj turqit e dashur.
    Por prap ajo veshja nuk eshte e jotja eshte e huaja . Kur ti merr diqka te huajen jo te tenden pse e kritikon dikend qe merr diqka te huaj si e quan ti bile per keta eshte pjese e fese sepse kjo eshte e fese dhe jo arabe por Islame e ty s te lidh sen as ka aspekti fetar as kombetar dhe prap e merr . Dhe qfare pret ti kur keta llomotitin gjith diten qe ka luftuar per krisht , pse s po ju gjuhesh edhe ketyre . Nqs ka luftuar per Krisht une s kam pse ta marr si hero kombetar sepse sipas ketyre nese s ka luftu per komb ateher s eshte hero kombtar edhe une si musliman se marr si te tille . Dhe si e sheh luften e tij kombtare kur hyne nje kryqezat ajt ti ma thuaj . A ka luftu per komb a per fe . Po te kishte luftu per komb s do kishte marr pjese ne kryqzat edhe pse ja kane ngul mire e mire dhe ju ka ngul Shqiperis ma se shumti sepse u prish armepushimi me osmanet .
    Mendo ma kthjellt .
    Pse i shan keta per flamur shikoji ata patriotat se qfare i bene flamurit .
    Ata luftojn per vendin e tyre dhe per cilin do vend dojn ka edhe te tjere ashtu qe luftojn per te huajin shikoji pak trupat shqiptare ne Irak edhe ata per te huajin luftojn
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 07-09-2008 mė 21:55
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Por prap ajo veshja nuk eshte e jotja eshte e huaja . Kur ti merr diqka te huajen jo te tenden pse e kritikon dikend qe merr diqka te huaj si e quan ti . Dhe qfare pret ti kur keta llomotitin gjith diten qe ka luftuar per krisht , pse s po ju gjuhesh edhe ketyre . Nqs ka luftuar per Krisht une s kam pse ta marr si hero kombetar sepse sipas ketyre nese s ka luftu per komb ateher s eshte hero kombtar edhe une si musliman se marr si te tille . Dhe si e sheh luften e tij kombtare kur hyne nje kryqezat ajt ti ma thuaj . A ka luftu per komb a per fe . Po te kishte luftu per komb s do kishte marr pjese ne kryqzat edhe pse ja kane ngul mire e mire dhe ju ka ngul Shqiperis ma se shumti sepse u prish armepushimi me osmanet .
    Mendo ma kthjellt .
    po per shka *** krishti ka luftu skenderbeu more?

po a nuk ishte i njejti skenderbe qe shkatrroi ushtrin katolike venedikase?

shko e kqyri potimet e mija per ket pun e kqyr si jam rrok me zarakurven e white knight per ket pun. pranej mos fol pa lidhje

far kryqzate mor shok. e di ti kujt i thon kryqzat a jo? kur i kaloj kufit naj here ushtria shqiptare tu bo kryqzata? na ishim vetem ne mbrojtje per 26 vjet

far armpushimi kishm na me osmanet? osmanet na kishin pushtu or shok e ai u ngrit ne kryengritje kundra tyne.
    me ni fjal ti Adem Jasharin se quke sen se ai ia krisi pushkes e na prishi armpushimin me shkiet?

nuk e di kush ta mso historin or shoq po shko e msoje dhe ni her se sen spo dike.

PS. teshat qe veshim nuk jan te huja po jan bashkkohore, kshtu qe dhe na si shqiptar do shkojm me kohen qashtu

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    po per shka *** krishti ka luftu skenderbeu more?

po a nuk ishte i njejti skenderbe qe shkatrroi ushtrin katolike venedikase?

shko e kqyri potimet e mija per ket pun e kqyr si jam rrok me zarakurven e white knight per ket pun. pranej mos fol pa lidhje

far kryqzate mor shok. e di ti kujt i thon kryqzat a jo? kur i kaloj kufit naj here ushtria shqiptare tu bo kryqzata? na ishim vetem ne mbrojtje per 26 vjet

far armpushimi kishm na me osmanet? osmanet na kishin pushtu or shok e ai u ngrit ne kryengritje kundra tyne.
    me ni fjal ti Adem Jasharin se quke sen se ai ia krisi pushkes e na prishi armpushimin me shkiet?

nuk e di kush ta mso historin or shoq po shko e msoje dhe ni her se sen spo dike.

PS. teshat qe veshim nuk jan te huja po jan bashkkohore, kshtu qe dhe na si shqiptar do shkojm me kohen qashtu
    Nuk eshte e njejta historia te Ademi me keta mos e ba te njejt sepse ndryshojn .
    Shqiperia nje pjese ka qene e qliruar apo nuk e di kur eshte qliruar Kruja . Per pune te kryqezates e dine te gjithe dhe mos ja fut kot .
    Aha moderne dhe per ta eshte moderne sepse nje pjes e botes e vesh ate sikurse e jotja qe nje pjes e botes e vesh ashtu .
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Nuk eshte e njejta historia te Ademi me keta mos e ba te njejt sepse ndryshojn .
    Shqiperia nje pjese ka qene e qliruar apo nuk e di kur eshte qliruar Kruja . Per pune te kryqezates e dine te gjithe dhe mos ja fut kot .
    Aha moderne dhe per ta eshte moderne sepse nje pjes e botes e vesh ate sikurse e jotja qe nje pjes e botes e vesh ashtu .
    ku ndryshojn ma thuj ti mu?

pushtus osmanet pushtus shkiet

shqiptar gjergji shqiptar ademi

kruja u cliru me 28 nentor 1443 kur skenderbeu erdhi ne kruje.

o eldonel se ku e ke gjet at kryqezat vec ti e a i hoxh vehabisti qe ta ka msu e dini se tjeter kush jo

ne jemi ne europe e pjesa jone e botes e vesh kshtu, ktu ke ne ska shkreterina qe te vishemi si arabet. ajo asht veshje tradicionale arabe, kurse veshja jon nuk asht veshje tradicionale e kerkuj pra asht e te tanve. nuk asht e huja po asht e te gjithve.

I lutem moderatoreve t'i spastrojne keto replikat e qelbeta te ketij arabit nga Prishtina me emrin eldonel dhe te ketij jevgut nga Kumanova qe i kane mesu bullgaret me u vetequjt nacionalist. Keta pervec qe emetojne sasi te larta injorance, as nuk dine ca dmth argument.

Meqe keta te dy jane vete jevgj, iu duket se meqe ka dhe jevgj ne pjese te tjera te Shqiperise atehere qe te jesh shqiptar i bi me qene jevg. Dhe prej ktij "konstatimi" nisen me argumentu. Pranej qesin ato qe qesin nga tastiera.

I thote robi ktyne se feja e tyne arabe eshte qelbsinllik, dhe te pergjigjen qe dhe feja e jevgjve te tjere neper Shqiperi eshte qelbsinllik. A thu ti sikur ne po mbrojme ketu fene e te dyteve apo a thu ti sikur pergjigjja se feja e dyteve eshte po aq e qelbet sa e te pareve, provo se ajo e te pareve eshte e paster...

Mbroni kombin luftoni fete, spastroni jevgjit shqipfoles. Mjaft na u ka bastardu raca.

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    Por prap ajo veshja nuk eshte e jotja eshte e huaja . Kur ti merr diqka te huajen jo te tenden pse e kritikon dikend qe merr diqka te huaj si e quan ti bile per keta eshte pjese e fese sepse kjo eshte e fese dhe jo arabe por Islame e ty s te lidh sen as ka aspekti fetar as kombetar dhe prap e merr . Dhe qfare pret ti kur keta llomotitin gjith diten qe ka luftuar per krisht , pse s po ju gjuhesh edhe ketyre . Nqs ka luftuar per Krisht une s kam pse ta marr si hero kombetar sepse sipas ketyre nese s ka luftu per komb ateher s eshte hero kombtar edhe une si musliman se marr si te tille . Dhe si e sheh luften e tij kombtare kur hyne nje kryqezat ajt ti ma thuaj . A ka luftu per komb a per fe . Po te kishte luftu per komb s do kishte marr pjese ne kryqzat edhe pse ja kane ngul mire e mire dhe ju ka ngul Shqiperis ma se shumti sepse u prish armepushimi me osmanet .
    Mendo ma kthjellt .
    Pse i shan keta per flamur shikoji ata patriotat se qfare i bene flamurit .
    Ata luftojn per vendin e tyre dhe per cilin do vend dojn ka edhe te tjere ashtu qe luftojn per te huajin shikoji pak trupat shqiptare ne Irak edhe ata per te huajin luftojn

pihhh po ti koke nime kali bree a tkan qu ty t'shpis n'shkoll fillore naj her a dreit e nxhamii po ku thot qe skenderbeu ka luftu per krishtin kalii bre skenderbeu ka luftu per Komb mer vesh nuk ka as ni tvetmen shej qe ai ka luftu per krishtin bile bile edhe kapela e ti dhia me brina ka nje simbol thuja antikrisht .

mir po per juve herojt kombetar nuk egzistojn sepse ju skeni Komb per juve egzistojn shehat shehidat vllezrit Binlladen & CO allahu koft i knaqur me ta dhe i shperbleft me xhenet ahahahahahha
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga extreme : 08-09-2008 mė 04:14
    We are all Aliens

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •