Erdhi grupi qe ju kishte marr malli![]()
lol, a kam fakte qe 9 vjecaret po pallohen nga burra sa trefishi i moshes se tyre? ti e ke lexu artikullin ne hapjen e temes?
Smth, prandaj sic thashe me lart, ka ligje "sekulariste" shoqeria. Te pengoje dhe ata qe duan te martojne vajzat ne moshen 9 vjec, dhe ata krimba pedofilik, apo krimba te tjere zoofil etj me radhe. Martesa nuk eshte vetem vulosja legale e nje akti seksual, por ka dhe pergjegjesi te tjera. Nejse, te biem dakort te mos biem dakort. Personalisht, shqetesimi im eshte ai qe kam thene me lart: "women rights are human rights". Per te tjerat pastaj nuk kam (me) nerva te bej debat. (Them "me" se me perpara do kisha shkruar carcafe per psh. rendesine qe i jepet konservimit te nje "cipe" vs e drejta e votes, zgjedhjes se bashkeshortit, e drejta e udhetimit etj etj etj shkelje ne vende si Arabia Saudite.)
PS: Per ata qe shqetesohen perse tema eshte ketu e jo diku tjeter, mos te shkruajne. S'kemi nge te lexojme postime e lagu s'e lagu.
Kadal Lionesse...
Muhamedi ishte jetim!
Eshte rritur nga nena, dhe ne fakt nga ungji me sa kujtoj. Muhamedi, ashtu si dhe Isaja kishin ndiesi pak me te theksuar per femren.
Keshtu Muhamedi me aq sa guxoi (ndonese me leje te allahut donte tu ipte me shume te drejta se nje pjese te burravem - memzi guxoi tu ipte dicka nga elementaret) dhe ajo mes tjerash nenkuptonte edhe nje lloj te drejte vote demek t'u ipte pak nga te drejtat njerezore.
Bile burimisht duket se u kishte dhene te drejte te zgjidhnin edhe burrin por kete urdherese te allahut nuk ia perfilli kush dhe allahu beri kompromis duke terhequr fjalen mbrapa.
Kuptohet per te shtuar forcen ai u lidh pikerisht me themluesit e arabise saudite, dhe sic dihet ajo eshte cerdhja e muhamed wahabit. Keshtu kurani u desh te pesonte edhe disa modifikime te reja...
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Lioness, sa i perket te drejtave qe ne pergjithesi grate i pergezojne ane mban botes.
Mendimi im, ndoshta jam gabim, por sa me e edukuar dhe e zgjuar eshte nje shoqeri aq me shum te drejta kane grate.
Nuk ka te bej me fene ( te pakten fol per fene islame qe e njoh me mire ) , por ka te bej me njohurite qe gjenden mbrenda kafkes , pra ne trurin e individit!
Ti sot e kesaj dite ke njerez qe besojne se Toka eshte e vjeter 6000 vite, qe besojne se psh Toka eshte e sheshte, qe besojne fundi i botes do te jete viti 2012 e shum budallalleqe tjera.
Perderisa keta njerez besojne ne kete menyre , grate cdo here do te kene problem me te drejtat e tyre.
Pra , ne fund i uroj botes per te miren e grave qe burrat te shkollohen dhe edukohen me shum
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Ore ose merrni pjese ne teme aty ku eshte ose mos merrni pjese fare. Ju jeni me te vertete te cuditshem. Fusni hundet dhe ne gjerat qe nuk ju takojne. Tema eshte ketu ku eshte dhe do qendroje ketu.
p.s. Komente te tjera per kete problem do fshihen.
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Krijoni Kontakt