Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 132
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga malo666 Lexo Postimin
    lol, a kam fakte qe 9 vjecaret po pallohen nga burra sa trefishi i moshes se tyre? ti e ke lexu artikullin ne hapjen e temes?
    Cilet artikuj ?!!
    Shpifjet e tjereve qe i atrubuhohen nje personi te cilen ata kurre nuk e kane takuar ne jete ?!!!
    E di ti qe te gjithe ata qe kane percjellur hadithe, kurre nuk e kane pa profetin ne jeten e tyre ?!!
    E di pse, ?!! Sepse profeti ka qene i vdekur 200 vite para se te lindin keta njerez.

I bie sikur mbas 200 viteve te dali dikush e te thot qe maloja ishte nje profet qe bente sex me majmuna ?!!!
    Ka kuptim kjo malo666 ?!!! Ma merr mendja nuk ka kuptim, e njeta gje vlen per profetin , nje numer i madh i haditheve nuk jane asgje tjeter vecse plagjitur e Bibles.
    Duke pasur perasysh se Kurani u shpall tamam per te permisuar gabimet e Bibles te futura aty nga dora njerezore, muslimanet perfunduan te besojne hadithe qe burimin kryesor e kane Biblen dhe me e keqja keto hadithe i artibohen profetit!

Andaj nese lexon me mire, studjon me shum do te shikojsh se ato hadithe qe folin ate martesen e profetit me Aishen ne moshe 9 vjecare jane vetem shpifje dhe asgje tjeter!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Guske, brenda mundesive ik e bej theollogj(e)i ne tema te tjera, se s'ta kemi nge ne cdo teme Bibla ashtu, haditet keshtu e Kurani qashtu.
    Ja keshtu. Postime te tilla do fshihen.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar mė parė nga Lioness Lexo Postimin
    Guske, brenda mundesive ik e bej theollogj(e)i ne tema te tjera, se s'ta kemi nge ne cdo teme Bibla ashtu, haditet keshtu e Kurani qashtu.
    Ja keshtu. Postime te tilla do fshihen.
    Bje cfar te duash Guske ! Ti e ke ligjin ne dore!
    Ligji ne doren tende, si puna e ligjin ne doren e Maliqit

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Kur jemi te te drejtat e grave , te drejtat gruaja i ka te garantuara ne Kuran , dhe kjo qe ka ndodh ne Pakistan nuk mesohet ne Kuran , por kjo esht tradit e tyre , zakon. Edhe ne Indi veprohet ne ket menyr , jo tek muslimanet por tek hinduset . Poashtu as vendet perendimore smund te lavderohen per nje rend shoqeror ku gruaja- nana , gezon respekt te vecant , mjafton ta shikojsh se si pleqt lihen te vetmuar dhe harrohen nga femijet e tyre , ose shkurorzimet ne shkall shum te lart , ku femijet rriten pa njerin prind. Pra crregullime ka pa marr parasysh se cka thot Kurani e ligji civil.

Cka do qe ndodh ne bot , asnjeher smund te thuajsh Islami i ka fajet ose Kurani , sepse Kurani esht perfekt , por cdo gje ndodh shkaku i mos praktimit te drejt te Islamit. Ket mbajeni mend , mos ta perseris cdo her.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-08-2008
    Postime
    48
    Citim Postuar mė parė nga xhamia Lexo Postimin
    spo di a je djal a vajz po ti ke bere nje gabim qe ke hap temen ktu se kjo tem fare nuk ka lidhje me tolerancen fetare ndermjet shqiptarve

Ti sme kuptove fare me kete shkrim se edhe per te qen njeri duhen disa kushte e jo vetem fizionomia trupore e kta nuk jan njerez se edhe me Kur'an edhe me Bibel edhe me qdo send ndalohet vrasja e njeriut te pafajshem e kto libra jan per njerez ...... e kta qe i bejne kto gjera nuk jan njerer edhe pse nga forma duken te till ketu perfshihen jo vetem pakistanezet por te gjith ata qe bejne ksi gjera
    Se hapa une ketu, u zhvendesua me pas se une e kam hap te ngjarjet e perditshme!!

Ok Ok po i besove ti mire se une nuk ju besoj ketyre gjerave!!! Ai kur'ani per te cilin flet ti mund te interpretohet si te doje robi vete... keshtu qe mos thuaj cfare thote e cfare nuk thote se dhe ata qe vrasin veten e qindra njerez bashk duke bere atentate ne emer te allahut mbi kur'anin bazohen ...
    "Me mire te pendohesh sesa te te mbetet peng"

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Citim Postuar mė parė nga Boriana Lexo Postimin
    Se hapa une ketu, u zhvendesua me pas se une e kam hap te ngjarjet e perditshme!!

Ok Ok po i besove ti mire se une nuk ju besoj ketyre gjerave!!! Ai kur'ani per te cilin flet ti mund te interpretohet si te doje robi vete... keshtu qe mos thuaj cfare thote e cfare nuk thote se dhe ata qe vrasin veten e qindra njerez bashk duke bere atentate ne emer te allahut mbi kur'anin bazohen ...
    Pse bre ja fut kot ti ...ti je duke folur kutru sikur tani une te te flas per nje liber qe sse kam lexu mu mundu met tregu qka flitet aty.

Ti se pari kap Kur'anin edhe lexo edhe e shohim a do ti flasish kto fjal

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    ca brackollit o burr se s'ta zuri njeri profetin ne goje, po aty ku dhemb dhembi do shkoj gjuha thote populli.

Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Kur jemi te te drejtat e grave , te drejtat gruaja i ka te garantuara ne Kuran , dhe kjo qe ka ndodh ne Pakistan nuk mesohet ne Kuran , por kjo esht tradit e tyre , zakon. Edhe ne Indi veprohet ne ket menyr , jo tek muslimanet por tek hinduset . Poashtu as vendet perendimore smund te lavderohen per nje rend shoqeror ku gruaja- nana , gezon respekt te vecant , mjafton ta shikojsh se si pleqt lihen te vetmuar dhe harrohen nga femijet e tyre , ose shkurorzimet ne shkall shum te lart , ku femijet rriten pa njerin prind. Pra crregullime ka pa marr parasysh se cka thot Kurani e ligji civil.

Cka do qe ndodh ne bot , asnjeher smund te thuajsh Islami i ka fajet ose Kurani , sepse Kurani esht perfekt , por cdo gje ndodh shkaku i mos praktimit te drejt te Islamit. Ket mbajeni mend , mos ta perseris cdo her.
    Uroj qe mos behesh ndonjehere avokat se mjer ai qe do te te marri per mbrojtes (e preka direkt bileten per biruce) dhe lum ai qe gjykohet ose akuzohet prej teje se e paska te garantuar te dalen nga burgu

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Boriana Lexo Postimin

ABSOLUTISHT E VERTETE!
    kuranet e biblat jane vetem nje arsye me teper per te bere ashtu si ta doje qefi vete, por ne kete rast edhe me mbulese se keshtu me esht urdheruar -jo pse dua vet.

Ja nje shembull konkret:
    (shfrytezuar rastin je udhe e dy replika)

Citim Postuar mė parė nga Drini_i_Zi Lexo Postimin

Shiko, Muhamedi ishte tygjar "i lindur" dhe nga nje tygjar nuk mund te presish te jete i drejte, sepse tygjari eshte njeri kompromisesh e goditjesh: sa po jep ose sa po e han.

Keshtu tu e dite tygjari se kalaveshat qi jane mesu me pas gra pa kunor e jo vec kaq po me plackit gra si me kane ato thase; -Ne vend se t'u thoshte vetem nje grua per je burr, (sic i kishte urdheruar allahu) u tha: (sepse sipas 'modes se kohes' ata kishin nje grua te vertete dhe (detyrimisht) si standard i larte, +3 konkubina ne prone te perhershme);-Keshtu, per te mos rene ne konflikt me ta dhe ta shpallnin "faqe te zeze" e jo mesi, ai u tha me urtesi dhe dhe duke u rene fort rrotull fjaleve te allahut

-nese jeni te drejte dhe nese jeni aq te drejte sa te mos beni kurre asnje dallim as me te voglin ne trajtimin e grave ne dashurine dhe respektin tuaj ndaj tyre, juve u lejohet te merrni madje edhe kater gra, por me kusht qe te mos favorizoni kurre asnjeren me teper se tjetren ne asnje aspekt.

E ne te gjithe e dijme (thelle ne zemrat tona ), se nje kusht i tille eshte i paplotesueshem dhe absolutisht e pamundshme t'i permbahesh, -pavaresisht kesaj ata e moren si "leje", e jo si "ndalese"! Madje edhe sot e kesaj dite kjo ndalese me rrotulla, konsiderohet ne fakt, si "lejese".

Kush mund te bej be (jo-rrejshem) se do te doje te kater grate njesoj? ... - askush!
    Feja? shkruaje ne akull e kthe prej diellit! Andaj ajo qe thote Boriana eshte abolutisht e sakte!
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anėtarėsuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar mė parė nga extreme Lexo Postimin
    o gjelosh qdo gje e keqe quhet e keqe une e di qe raste te tilla ka gjithandej ne boten arabe por kjo nuk mund ti mveshet islamit pasi qe nuk egziston ne urdher i till ti para se te flasish qe tme bindesh kishe ber mir te qitesh ndonje fakt qe islami urdheron nje gje te till , muslimanet te gjith jan katagorisht kunder ktyre veprimeve dhe thoin se nuk ka baz ne islam nje veper e till me fakte ku vajza nuk guxon te martohet pa miratimin e saj .
    Pash nderin a i lexoni ate qi shkruani apo flitni badihava kotnasikot, po pse simas tejet si tju vejme emnin ktyne qi e bajne kto krime shnjerezore, a nuk jane dhe kta myslimane a, a po mas jane te k'shtene te maskume si myslimane qi e kan grabit fene e bekueme (mallkueme) te islamit.

Po masi islami kenka kaq fe e paqte dhe e mire ateher si ka mundesi se u shpernda vetem me ane te shpates dhe injorances analfabete.

Ndigjo kur nji fe lejon martesen me nje foshnje 6 vjeqe me nje burre rreth 50 vjete, ateher gjdo gja pritet prij ksaj fe.

Ps: emni fillohet me shkronje te madhe

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Indi-Pakistan -Pershkallezohet konflikti
    Nga Darius nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 08-12-2008, 21:01
  2. Pakistan, martesė dy fėmijėve 7 dhe 5 vjec
    Nga ^_BIM_BUM_BAM_^ nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 01-11-2008, 19:24
  3. Pakistan: Kapet shqiptari i Bin Laden
    Nga Shijaksi-London nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 17:13
  4. Mosmareveshjet Indi - Pakistan
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 12-05-2003, 02:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •