Close
Faqja 33 prej 34 FillimFillim ... 2331323334 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 321 deri 330 prej 337
    ...beyond Maska e Alienated
    Anëtarësuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar më parë nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Po po ashte aq e forte sa mua ma k'pute shpirtin.

Per sa i perkete asaj quditerise, aman se po len nam.
    Gjelosh

Me ler te jem direkt.

E forte ishte ajo qe ti kishe bere, dmth qe kishe kapur nje video nga YouTube ne te njejten dite kur ajo ishte postuar, rrezik nuk do kete patur as dy tre klikime.

E cuditshme sepse kam pershtypjen qe pjesen me te madhe te ketyre videomontazheve qe sillni ketu nga YouTube i postoni vet ju dhe me pas i sillni ketu.

Pse e beni? Me ler te jem perseri direkt, sepse nuk po kuptoni kur je le hapesire ta mendoni vet.

Sepse ju paguheni per te mbjelle percarje midis shqiptareve te besimeve te ndryshme.

Kaq. Te mjafton Gjeloooosh.
    Koha është e maskarenjëve
    Por atdheu i Shqiptarëve

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Ti Arabiated duhet të jesh shumë gjë e trashë!!!
    Po pa limit fare! Trashësia jote ka vlera infiniti. Ju të bëni me i grris leckat e trupit prej budallikut që përmbani!! Me shkul flokët me hudh pc përtokë etj.

E para e punës nëse Gjeloshi do e ket postu atëherë do ket kriju dhe kët profil:

http://www.youtube.com/user/thrashbaby78

Shif nga profili:

thrashbaby78
    (data e krijimit të profilit. Dmth sipas mendjes kashtore allahilore taten Gjeloshi ka kriju profil para një viti që të ta sjelli ty sot ilahinë a çmtin i thoni)

Last Sign In: 14 hours ago
    Videos Watched: 8,273
    Subscribers: 36
    (që të kuptosh ti gjo e trashë se ça do të thotë subscribers, janë ata që abonohen ke profili dhe madje u dërgohet mail sa herë ka ndonjë video të re)

Channel Views: 3,585
    Vazhdon profili i ktij tipit më poshtë:

Bismillah hir rahman er rahim

To all brothers and sisters of Islam:

A salam alejkum wa rahmatullahi wa barakatuh!

And greetings to all non-muslims, muslims-wannabes, muslim-haters, whatever

I am a young man who lives in Germany. I am an albanian originally from Kosova with roots in Albania.

German islamic Homepages:

www.diewahrereligion.de

www.diewahrheitimherzen.de
    Këtu jep faqe islamike në Gjermani. Dmth Gjeloshi jo vetëm ka postu kët videon, po ka kriju dhe profilin, e ka pasuru me arabizma fund e krej madje ka vunë dhe info për faqe islamike në të...

Homepage in albanian language

Faqe në gjuhën shqipe veçanterisht për fillestarë ta mësojnë namazin

www.faljaenamazit.com

أشهد أن لا إله إلاَّ الله و أشهد أن محمد رسول الله
    Gjeloshi na ditka edhe arabisht. Dmth...ka postu videon ka kriju profilin një vit më parë e ka pasuru arabizu, ka postu info me faqe islamike...po ditka dhe arabisht!!

Name: 'Isa
    A muslim and a christian were sitting side by side in a train. The muslim had a knife on his side.
    The christian asked him "can I take that knife, I need it for something. I'll bring it back in five minutes" The Muslim agreed so the christian went away. When he came back he told the muslim "hej, don't get mad with me but I was hungry and I used that knife to eat some pork."
    The muslim answered "no problem. I use this knife for circumcition (ختان)"

Ein Muslim und ein Christ sitzen gemeinsam im Zug. Der Muslim hat neben sich ein Messer liegen und der Christ fragt ihn, ob er sich das mal ausleihen könnte. Er bräuchte es mal kurz. Der Muslim ist einverstanden, also nimmer der Christ das Messer und verschwindet. Nach einer Weile kommt er wieder und sagt zum Muslim "Sei nicht sauer, aber ich hab mit dem Messer ein Stück Schweinefleisch geschnitten und gegessen." Da sagte der Muslim "kein Problem, mit dem Messer hier führe ich Bescheidungen durch."

Një musliman dhe një krishter udhëtonten së bashku me një tren. Musliman-i e mbante nje thikë afër ti. Krishteri kur e pa e pyeti muslimanin "A bën ta marr ketë thikë për ca kohë se po më duhët. Ta kthej menjeherë." Muslimani ja dha dhe thikën dhe ai shkoj pas punëve tij. Kur u kthyer krishteri i thoshte musliman-it duke u tallur me të "O shok musliman. Mos u hidhero por unë isha i uritur aq që më këtë thikë hëngra një copë mish derri" Musliman-i iu përgjij "Mos ke dert. Unë këtë thikë e përdori për ti bërë djemtë synet."
    Gjeloshi madje e ka emrin Isa sipas teje edhe ka goxha sens humori arabik me synetlliqe e gomarlliqe të arabizume që shiten për pesë lekë si dije..

May Allah (xhele shenahu) bless the brothers in sisters in:

Albania
    Kosova
    Bosnia
    Turkey
    Indonesia
    Arab countries
    and of course in any other country as well

وَلَا تَجۡعَلۡ مَعَ ٱللَّهِ إِلَـٰهًا ءَاخَرَ فَتُلۡقَىٰ فِى جَهَنَّمَ مَلُومً۬ا مَّدۡحُورًا

قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَد
    اللَّهُ الصَّمَدُ
    لَمْ يَلِدْ وَلَمْ يُولَدْ
    وَلَمْ يَكُنْ لَه ُُ كُفُواً أَحَد
    Paska dhe goxha ide politike Gjeloshi...për tu bind juve i kërkon allahit që nuk beson të bekojë ndër të tjera arabina e indonezira e indokina, indokusha karusha e katjusha...vl.

Ich spreche Deutsch, Englisch und Albanisch

I speak german, english and albanian

E flas gjuhën gjermane, gjuhën anglese dhe gjuhën shqipe
    City: Frankfurt/Main
    Hometown: Albania
    Country: Germany
    Interests and Hobbies: Islam...being Allahs Servant
    Music: I listen to music very rarely. I think if you are a true believer, you will automatically avoid music
    Books: The holy Qur'an, the guideline for mankind
    Gjeloshi e tregon dhe qartë që është rob i allahit, edhe do vetëm muzikën e allahit.

Bravo Gjeloshi..tamëm si 007 qoke mer çun sipas mendjes së Arabiated.
    O si nuk ju bie ndonjë damblla o të shkretë o të 10rë o psikopata, o të kastrum nga truni i kokës. Po kashtë keni në kryet ju mer legena??

A këtu ke dhe videot e të supozumit Gjelosh:

http://www.youtube.com/profile_videos?user=thrashbaby78
    5 në numër.
    A mos i ka knu, kompozu, përkthy, bo upload etj etj Gjeloshi për tju hedh hi syve tuj?
    Po të kifsha sytë o legen...po pse kaq të rëndësishëm e dini veten ju që të merret kaq shumë çdo rob i llogjikum me torobellot si puna juj???
    Apo po bëjmë garë për tju hjek nga udha e allahit? Po kokën thyfshi mer të trashë se e keni marr me kohë rrugën e mtit.

Pisa!
    Ezekiel 25-17.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    Gjelosh

Me ler te jem direkt.

E forte ishte ajo qe ti kishe bere, dmth qe kishe kapur nje video nga YouTube ne te njejten dite kur ajo ishte postuar, rrezik nuk do kete patur as dy tre klikime.

E cuditshme sepse kam pershtypjen qe pjesen me te madhe te ketyre videomontazheve qe sillni ketu nga YouTube i postoni vet ju dhe me pas i sillni ketu.

Pse e beni? Me ler te jem perseri direkt, sepse nuk po kuptoni kur je le hapesire ta mendoni vet.

Sepse ju paguheni per te mbjelle percarje midis shqiptareve te besimeve te ndryshme.

Kaq. Te mjafton Gjeloooosh.

Une te tregoj ujkun dhe ti thua hajde dhe ndjekim gjurmet, per mua vazhdo dhe mendo ashtu nuk i ban dam kujte vecse vedit.

Mjaftone te jesh miq me anetar te tille ne YT dhe ato te dergojne vidjot kur i postojne.

Ahhhhhhhhhh po neve paguhemi per te sjelle perqarje kurse ato flliqesina qe flasin ne menyret me te uleta per heroin tone kombetar ato nuk sjellkan perqarje, ku i dihet mbase jemi perseri neve te cilet hapim kanale te tilla tek forumi islamik apo tek ky forum dhe mundohemi tju japim nje imazh te keq myslimaneve. Ku i dihet mbase dhe kengen qe po e luanin ne at vidjo e kemi qiture vete neve dhe po e kendoja une vete, mbase dhe ato mijera turkoarabo qe hyjne ne trojet Shqiptare gjoja per tju mesuar se kusha ashte Zoti jemi perseri neve.

Zoteri perqarjen nuk po bajme neve por indiferenca dhe injoranca e juve ne kulm, nuk jemi neve ato qe duan te perqajne vellaun me vella por fqinjet tone bashke me ato flliqesinat e djallit nga shkretetinat, perderisa juve i thoni vedid Shqiptare atehere me interreson shume se si veproni, me qfare merreni, dhe si silleni ne zyte e botes sepse ajo qe bani juve apo une na ndikon te gjitheve.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Alienated Lexo Postimin
    O Kali i Bardhe (a gomare, a ca je) - kafsheve s'ju besoj kurre, prandaj e hodha me te drejte dyshimin. Nuk do ishte keq te pastroje nje cik fjalorin, sepse s'je duke shkruar ketu vetem per rracen tende, e lexojne dhe njerez forumin.

BTW, sipas asaj qe solle me siper nga YouTube, do te thote qe autori i atij videomontazhi eshte shqiptar i Kosoves me rrenje ne Shqiperi. S'eshte nga Maqedonia. Por nejse, s'keni faj - ju duhet te grumbulloni c'te gjeni neper YouTube dhe te beni te mencurin ketu.
    Ku je o Hitler të kisha bo sapun me trunin e ktijt të citumit e kisha la ****** një vit rrjesht.
    Ti beson një 'libër" 1500 të lashtë të shkrujt nga një pedofil arab në mes të shkretëtirës dhe thua se "pate të drejtë të dyshosh"?

Ah vari teneqen o mëndje më hëngësh munë me kë rri dhe merrem unë!!
    Nuk është e rastësishme që ua shalon sllavi juve.
    Mushka kshu i do drutë.
    Ezekiel 25-17.

Pro diturise Maska e Gjelosh PRekaj
    Anëtarësuar
    07-07-2008
    Vendndodhja
    N'rranjen e Rozafs
    Postime
    681
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Ti Arabiated duhet të jesh shumë gjë e trashë!!!
    Po pa limit fare! Trashësia jote ka vlera infiniti. Ju të bëni me i grris leckat e trupit prej budallikut që përmbani!! Me shkul flokët me hudh pc përtokë etj.

E para e punës nëse Gjeloshi do e ket postu atëherë do ket kriju dhe kët profil:

http://www.youtube.com/user/thrashbaby78

Shif nga profili:

(data e krijimit të profilit. Dmth sipas mendjes kashtore allahilore taten Gjeloshi ka kriju profil para një viti që të ta sjelli ty sot ilahinë a çmtin i thoni)

(që të kuptosh ti gjo e trashë se ça do të thotë subscribers, janë ata që abonohen ke profili dhe madje u dërgohet mail sa herë ka ndonjë video të re)

Vazhdon profili i ktij tipit më poshtë:

Këtu jep faqe islamike në Gjermani. Dmth Gjeloshi jo vetëm ka postu kët videon, po ka kriju dhe profilin, e ka pasuru me arabizma fund e krej madje ka vunë dhe info për faqe islamike në të...

Gjeloshi na ditka edhe arabisht. Dmth...ka postu videon ka kriju profilin një vit më parë e ka pasuru arabizu, ka postu info me faqe islamike...po ditka dhe arabisht!!

Gjeloshi madje e ka emrin Isa sipas teje edhe ka goxha sens humori arabik me synetlliqe e gomarlliqe të arabizume që shiten për pesë lekë si dije..

Paska dhe goxha ide politike Gjeloshi...për tu bind juve i kërkon allahit që nuk beson të bekojë ndër të tjera arabina e indonezira e indokina, indokusha karusha e katjusha...vl.

Gjeloshi e tregon dhe qartë që është rob i allahit, edhe do vetëm muzikën e allahit.

Bravo Gjeloshi..tamëm si 007 qoke mer çun sipas mendjes së Arabiated.
    O si nuk ju bie ndonjë damblla o të shkretë o të 10rë o psikopata, o të kastrum nga truni i kokës. Po kashtë keni në kryet ju mer legena??

A këtu ke dhe videot e të supozumit Gjelosh:

http://www.youtube.com/profile_videos?user=thrashbaby78
    5 në numër.
    A mos i ka knu, kompozu, përkthy, bo upload etj etj Gjeloshi për tju hedh hi syve tuj?
    Po të kifsha sytë o legen...po pse kaq të rëndësishëm e dini veten ju që të merret kaq shumë çdo rob i llogjikum me torobellot si puna juj???
    Apo po bëjmë garë për tju hjek nga udha e allahit? Po kokën thyfshi mer të trashë se e keni marr me kohë rrugën e mtit.

Pisa!
    Se pari te falenderoj qe u mundove tja hapesh pak syte mendje shplarit, por eshte e kote sepse semundja e islamit i ka grabitur dhe i mban robe, nuk i lejone te gjykojne apo te shofin gjendjen e mjerimit qe ato jane.
    Eshte semundje (komb vdekje prurese)

Kto ne vend qe te japin nje mendim per ate qe solla kto si gjithmone e ndryshojne temen mundohen te prishin dhe te kthejne pergjigje me nje pyetje tjeter.

O i jashteShqiptarizum(alianated) une nuk do te harxhoj energjine time per te bere vidjo te tilla dhe tju marr ftyren bashke atdhetareve te mi dhe per ti paraqitur ato si jo Evropian. Une energjine do te hargjoj per te bere te kunderten.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    me verte kot gjoja muslimant e moderu te forumit ne ven qe ti denojn kto lloj vidjosh allaarabistanezo vin ktu e qesin lloj lloj justifikimesh e dyshimesh
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    me verte kot gjoja muslimant e moderu te forumit ne ven qe ti denojn kto lloj vidjosh allaarabistanezo vin ktu e qesin lloj lloj justifikimesh e dyshimesh
    Nuk ka mysliman te moderuar (e kam fjalen per praktikant te fese e jo ata qe quhen mysliman thjesht nga familja). Edhe ata qe duken me tolerante e me te moderuar thjesht shtiren qe te mos etiketohen si pjesa tjeter qe del hapur duke share Gjergj Kastriotin e Nene Terezen apo figura te tjera te nderuara kombetare, po me keq, duke i thurur lavde Bin Ladenit, Xhihadit dhe prerjes se kokave te 'qafireve'. Thjesht fshihen si skutha por brenda vetes dhe me njeri tjetrin te jesh i sigurt qe ndajne te njejtin mendim, mllef e urrejtje si ata qe e shfaqin hapur.

Citim Postuar më parë nga Drini_i_Zi Lexo Postimin
    Cka duhet te mendoj per nje pacient sikur ti , qe thua paska 1000 femra te mbuluara me gjith ftyr vetem ne Ilirid ? Kerko ilaq per veten , se paske nevoj.
    Shih, me bere dhe pacient tani . Pervec Jurist qenke dhe Doktor . Po mire more hibrid profesional, nuk ta pret ndopak ajo kaptina qe kjo teme eshte hapur per numrin e madh te shqiptareve te Maqedonise qe vishen me mode arabe?! Po te ishte 10 si thua ti s'do te binte kjo gje ne sy njeriu.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Shih, me bere dhe pacient tani . Pervec Jurist qenke dhe Doktor . Po mire more hibrid profesional, nuk ta pret ndopak ajo kaptina qe kjo teme eshte hapur per numrin e madh te shqiptareve te Maqedonise qe vishen me mode arabe?! Po te ishte 10 si thua ti s'do te binte kjo gje ne sy njeriu.
    Ja ke futur kot. Ti me kete me bere dhe mua arabe ketu? Mos fol kot pa ditur si eshte puna.

Te te sqaroj une dicka ta kesh per diturine tende personale.

Ne Maqedoni jetojne mbi 450.000 Shqiptare ose 23.9% ndoshta me teper e popullsise ne perqindje, dhe ti 23.8% na bere arab vetem 1% shqiptare?!!.. Ne Maqedoni ka ashtu nuk them se ka se kam mohuar asnjeher kam shkruar edhe ne kete teme po ta lexosh nga fillimi do ta veresh, mirepo ajo qe e beni ju nuk eshte, ne Maqedoni te nisim nga Tetova, me shume ke afer 100 persona qe jane ashtu fanatik ne besim dhe qe e praktikojne ate qe mendojne se eshte e duhur, vazhdojme me Shkupin, ky aty jetojne me shume nga keta alla-shqiptaret, pra aty mund te kemi afro 500 persona keshtu perafersisht, ne vendet tjera nuk ka meqe jetojne vetem pakic shqiptare dhe ne vendet tjera fare nuk gjen shqiptare, andaj 100+500=600, po tash ku mbeten 449.400 persona te tjere, cka jane ata? Kush ishin ato qe dolen ne mbrotje per atdheun e vet dhe per kombin dhe flamurin e vete ne konfliktin e 2001, kush ishin ata qe dhan jeten dhe qe sakrificuan tere familjet e tyre vetem per flamurin kuq e zi dhe per kombin Shqiptare, mos valle ato ishin arabe sipas mendimit tend dhe nuk ishin Shqiptar? Nese ne do te bazoheshim ne shkrimet e tua asnjeri qe jetojme ketu nuk duhet ta ndjejme vetem Shqiptare, por te gjithe arabe, kur realiteti eshte krejt ndryshe dhe te vish nje vizite ketu e te shohesh se si praktikohet feja dhe se si jeton shoqeria Shqiptare ketu... Nga larg pa pare asgje eshte shume lehte te flasesh, por te vish e te shohesh dhe nuk do veresh asnje dallim nga Shqiptaret e Kosoves ose te Shqiperise kete ta garantoj, ato qe po ceken ne kete teme dhe qe i ceka dhe une qe jane fanatik ne besimine tyre, jetojne ose rrine mbyllur neper shtepi se nuk kane pse dalin, se nuk njihen nga askush dhe ende me pak nga Shqiptaret e Maqedonise, dalin vetem ne mbremje neper shitore dhe ikin mbyllen, andaj mendoni ose pyetni para se te flisni.
    Sui generis

Rapsoul, nese sheh postimet e mia te fillimit ne kete teme kam qene shume kunder titullit te meparshem te kesaj teme. Per te vetmin fakt se gjitheperfshinte negativisht gjithe shqiptaret e Maqedonise ne Arab. Keshtu qe nuk me duket e drejte te me akuzosh per dicka qe se them dhe se kam menduar kurre. Ama nuk mohoj dot numrin e madh te fanatikeve fetare shqiptare ne keto troje. Nje pjese e tyre e shfaq me veshje e sjellje e nje pjese tjeter vetem me sjellje. Madje dhe ketu ne forum kemi pasur rast ti njohim dhe kane perfunduar te perjashtuar per fanatizmin e tyre. Nese nuk do me behej vone mua dhe shume te tjereve ketu qe kritikojme kete pjese shqiptaresh, atehere fare mire nuk do te nderhynim ne kete teme dhe do ti linim gjerat te shkonin ne rrjedhen e tyre (per keq sigurisht). Pse na dhimbset shqiptaria kudo ne trojet shqiptare, na detyron te tregohemi te ashper me ate pjese shqiptaresh qe vene ne rrezik interesat tona si komb.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 33 prej 34 FillimFillim ... 2331323334 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •