Se pari lexo ato qi kam thane me vemendje dhe se dyti shko ketu dhe lexo citime te marruna nga forumi islamik ne temen se kush ishte Gjergj Kastrioti.
http://www.forumishqiptar.com/showth...t=98661&page=3
Se pari lexo ato qi kam thane me vemendje dhe se dyti shko ketu dhe lexo citime te marruna nga forumi islamik ne temen se kush ishte Gjergj Kastrioti.
http://www.forumishqiptar.com/showth...t=98661&page=3
Jo tash me kush s po di kush ka qene u be lemshe puna e tij edhe nga Noli bile . I lexoja disa artikuj nje ne gazeten milosao dhe nje gazet kosovare kishte dje kete ,Probleme mbi letėrsinė biografike pėr Skėnderbeun , Fan Noli .
Ju pershendes , kete e morra nga gazetat andaj mos te hudhet kush e te thoj qe une e thash mirepo me erdhi qudi andaj pasi e permendet ketu e permenda .
KOSOVA E MADHE
Ore bab teoria e Big Bangut , eshte teoria qe perkrah Krijuesin, sepse tregon qe ne fillim nuk kishte asgje , dhe nga asgjeja u krijua universi.
Teorin e universit statik dhe te perhershem qe perkrah ti eshte e gabuar dhe nga ana tjeter nuk perkrah Krijuesin, ngase sipas kesaj teorie universi ka ekzistuar cdo here dhe nuk ka qene i krijuar nga askush!
Sa i perket teorise se evulucionit, eshte teori qe dita dites vertetohet si e vertete me shum dhe me shum. Perderisa te sjellni fakte qe kjo teori eshte e gabuar ti nuk ke te drejte ta nencmojsh.
Nga ana tjete kjo teori , per mua deri ne nje far kufiri ka baza Kuranore, dhe Kurani eshte liber i Perendise.
Kurani na meson se baza e jetes per cdo organizem eshte uji, edhe kjo teori na meson te njejten gje , etj etj.
Sa i perket arsimit qe kam une , me mire kete arsim qe kam une se sa ate arsimin qe ke ti.
ME arsimimin qe ke ti, ti akoma sot e kesaj dite po e quan lakuriqin zog, ti akoma sot e kesaj dite mendon qe PErendija u lodh dhe mori pushim diten e shtate.
Jo, zotni, nuk me duhet arsimimi i yt kurre.
Larg jemi une e ti sa i perket arsimimit, jo male e kodra, por planete te tera na ndajne!
GV_USA
WE WILL NOT GO DOWN!
Un di se Papa ka thėnė krejt diēka tjeter!
Papa konsideron islamin te pa reformueshem!
Kjo shprehje e Papes citohet nga Pater Joseph Fessio nga Universiteti Ave-Maria ne Florida. Pater Fessio mbeshtetet nga nje bisede me Papen ne shtator te vitit 2005 ne rezidencen e Veres Castelgandolfo, me c'rast Papa e hodhi poshtė, qe Islami eshte fe e paqes. Edhe sikur te interpretohet Kur'ani ndryshe, do te qendron qenja e Kur'anit, ashtu sic kuptohet tashme nga muslimanet.
Nderkaq, Bibla eshte e koncipuar nga nje logjik e brendshme, e cila e mundeson pershtatjen ne situata te reja.
Linku me posht:
http://www.openpr.de/news/76825.html
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga labi_nn : 22-09-2008 mė 16:13
Shiko ne arkivat e milosaos lol aty e ke. Data 15\9\2008 . Aty e ke te botuar .
http://balkanweb.com/gazetav4/index.php?id=43475
http://forumishqiptar.com/showpost.p...&postcount=124
Te peshendes
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga eldonel : 22-09-2008 mė 23:26
KOSOVA E MADHE
O Kali i Bardhe (a gomare, a ca je) - kafsheve s'ju besoj kurre, prandaj e hodha me te drejte dyshimin. Nuk do ishte keq te pastroje nje cik fjalorin, sepse s'je duke shkruar ketu vetem per rracen tende, e lexojne dhe njerez forumin.
BTW, sipas asaj qe solle me siper nga YouTube, do te thote qe autori i atij videomontazhi eshte shqiptar i Kosoves me rrenje ne Shqiperi. S'eshte nga Maqedonia. Por nejse, s'keni faj - ju duhet te grumbulloni c'te gjeni neper YouTube dhe te beni te mencurin ketu.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Alienated : 23-09-2008 mė 13:06
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
Ku e din ky ku asht Kosova e ku asht Maqedonia , gjithcka cka shkrujn e kan me te ndegjuar, se asnjeher skan qen ne Kosov e ne Maqedoni.
Un solla video , ku jan te mbledhem me mijra shqiptar te Maqedonis , ne festimet e dites se flamurit , por per kto kvazi shqiptar ma me interes asht me kshyr cfar video ka postu dikush ne internet , e qe ndoshta edhe vet e kan ber ose e ka ber ndonje jo-shqiptar.
Drini i Zi
cdo njeri vleresohet sipas racionit te tij intelektual qe i ka dhene natyra apo Zoti .
edhe shtetet ne nje fare menyre vleresohen me te njejtin proportion .
ne , si shqiptare qe jemi, na vjen mire ne apo sna vjen, kemi qene gjithmone popull qe e kemi ngrit veten mbi te tjeret edhe kur sna takon. e ne rastet e veshtira kthejme koken nga luanesha nene kur luanet endacake shfarosin faren e huaj. ka ardh koha per kete komb ''to stand its ground'' e boll te shtrije doren e lemoshes kur nuk eshte grateful mbasi e merr ate.
ps: mua personalisht me vjen keq qe shume popujt islamike se kane njoh akoma kovoven. duhet theksuar ama qe kosova ska lujt ne arenen diplomatike , nje loje te zgjuar ashtu sic e luan berisha.mgjth me ata lidera qe udheheqin ne botes islame , sbesoj se na duhet njohja e tyre. shumica e atyre lidera jane nder diktatoret me te keqinj ne toke , keshtuqe me mire larg njohjes se ketyre perbindeshave. mirepo eshte gabim ti gjeneralizosh popujt islamike per kete gje per faj te ketyre udheheqesve, E MBI TE GJITHA ESHTE E GABUAR TE GJYKOSH FENE ISLAME PER KETO EVENTE TE PAKENDSHME QE NDODHIN NE DEM TE KOMBIT TONE.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Darius : 23-09-2008 mė 16:33 Arsyeja: Qendro ne teme dhe leri sharjet
Krijoni Kontakt