Close
Faqja 548 prej 1135 FillimFillim ... 484484985385465475485495505585986481048 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 5,471 deri 5,480 prej 11341
    Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    o gjel i brekave .
    te tilla propoganda skane te sosur nga ana e kristianeve.
    problemi eshte , se a je ti i afte te besh dallimin midis nje mrekullie dhe nje supersticioni.

i'd like to think , qe ti je me i shemtuti i turrmes lol .

ps: no offence . i was ''joking''

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga deshmuesi Lexo Postimin
    Kjo sepse vete Jezusi tha: kush qendron dhe ben fjalen time, ai eshte dishepulli im. Eshte tjeter gje te thuash jam i krishtere, dhe tjeter te verposh Krishtin. Ai qe kryen imoralitet, vret, vjedh, mashtron, martohet me te njejtin sex, lot kumar, pijanec, e tjera si keto, mendon se po tha jam i krishtere vertet eshte?
    Kshtu trego pra , mos thuani pastaj krishterimi esht feja me e madhe ne bot.

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Ironik fakti qe ne nje forum ku eshte faktuar njeanesia ortodokse, filo greke qe nga krijimi i tij akuzohet per Arabizem.
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

ahahahaha luan myslymon.....kishte dhe nje teme tek forumi myslymon l"uani uleret allah",na shkriu tu qesh.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Populli i keq edhe nese ska probleme keta i krijojnź...deri dje ishin shkijet ku ishit ju ...po ju kan duk me te mirź se arabet...
    teme pa lidhje vetem nxitje ........
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Besimtar Musliman Maska e Drini_i_Zi
    Anėtarėsuar
    09-09-2008
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Julius Lexo Postimin
    Ok mendoj se na duhet njė temė e tillė, pėr tu rregjistruar nė njė vend tė vetėm arabizmi mes shqiptarėsh, "shqiptarėsh" dhe shqipfolėsish.

Kėto postime tė sjellura, do tė pėrdoren si fakte tė arabizmit, pa qėnė nevoja tė rendim nėpėr tema tė ndryshme pėr t'i gjetur.

Dmth mendova t'i mbledhim tė gjitha nė njė vend edhe pėr tė reflektuar ndaj kėtyre shfaqjeve tė huaja dhe tė dėmshme.

Per te njohur personalitetin e patriotit Julius , duheshte te shikojm cka ai ka shkruajtur para disa viteve, sikur qe e paska zakon ai ta bej : KUJDES !

Ne pergjigje te asaj qe thua Vjosa, po te them se une e kam bere dhe nuk e kam bere per te shitur dengla, as per te treguar se di greqisht, e kam shkruajtur per nje vajze ketu qe e dua dhe qe eshte qipriote, nuk ka "fatin " tone te dije shqip.Pastaj gjuha greke duam apo nuk duam eshte e bukur, pse te mos ta shfrytezojme kete fakt? Edhe vete Fan Noli shkruante poezi ne greqisht. Sa per mendimin tend se nuk te pelqen e respektoj por nuk me the te lutem se cfare nuk te pelqeu, qe te di dhe une here tjeter se si te shkruaj me bukur.Nga ana tjeter edhe ti coku hedh ndonje shprehje ne greqisht apo jo, tyxero mou asteri?? Per mua mjafton qe te shprehesh se ne c gjuhe apo dialekt nuk ka rendesi.
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...85&postcount=5

E di Vjosa ku qendron problemi? Ky eshte vertet forum shqiptar por po shkruajte ne anglisht apo italisht nuk thone gje po te shkruash ne greqisht fillojne replikat rradhe rradhe. Themi per greket qe jane racista por nuk ekuptojme se nganjehere behemi dhe ne te tille. Persa i perket perkthimit te jap te drejte po te duash mund ta perkthesh ti. Te uroj dhe une ty krijimtari te larmishme, i kam lexuar poezite e tua dhe me kane pelqyer.
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...21&postcount=9

Dmth . personaliteti JULIUS , mendon se nuk esht fat te dish te folesh shqip ? "FATIN"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Drini_i_Zi : 13-10-2008 mė 19:01

Desert Fox Maska e bayern
    Anėtarėsuar
    12-06-2002
    Postime
    3,030
    Citim Postuar mė parė nga Gjelosh PRekaj Lexo Postimin
    Ky flamur valvitet nga shume antare te forumit islamik

Skeni faj mer daje se ai flamur i deformum eshte tradhti kundrejt vellezerve tuj ortodokse serbe. Ai flamur i deformum (Qe ne fakt eshte thjeshte nje fotografi GIF ne web) ashte fakt i pamohushem qe verteton Arabizmin?
    But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...

EPIROT Maska e EDLIN
    Anėtarėsuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bėhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar mė parė nga bayern Lexo Postimin
    Ironik fakti qe ne nje forum ku eshte faktuar njeanesia ortodokse, filo greke qe nga krijimi i tij akuzohet per Arabizem.
    Mbrojtja mė e mirė ėshtė sulmi...
    Epiri ėshtė dhe do tė mbetet gjithmonė shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

Ragnald
    Anėtarėsuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442
    Citim Postuar mė parė nga crazy_diamond Lexo Postimin
    ahahahaha luan myslymon.....kishte dhe nje teme tek forumi myslymon l"uani uleret allah",na shkriu tu qesh.
    lol lol lol .

u're so ''funny'' .

wow .

ciao silly lol .

Citim Postuar mė parė nga xemanuel Lexo Postimin
    peralla kalamajsh
    nese do peralla shko merr biblen dhe kuronin

materiali me siper eshte realiteti i gjalle shqiptar.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •